Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Pms

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Persen je u obliku kapsula, moja mama ga je znala koristiti.
    I ja sam zvijer u PMS-u, ona grozna zvijer koja sve čisti jer joj sve smeta, koja mužu ne govori ništa već samo poprijeko gleda, djeca me iznerviraju bzvz.
    Meni pomaže čokolada i saznanje da je to samo PMS (spoznaja da stvarnost nije takva kakvu ju percipiram) vježbe disanja i spavanje.
    Makar prije poroda sam imala taj PMS kakvog Ana opisuje, ali bila je to kombinacija iščekivanja (nada da sam trudna) i razočaranja (osjećaj da ipak nisam trudna) i to je bilo opako.
    Tad mi je samo ridanje pomagalo.
    Sad nemam vremena ridat, pa se prejedam slatkog, čistim kao dan prije sanitarne inspekcije i njurgam djeci. MM me otarasi odmah, on ne trpi

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Persen je u obliku kapsula, moja mama ga je znala koristiti.
    Persen forte je u obliku kapsula, to je za mene prevelika doza. Meni je tableta dovoljna. Znači obični Persen.

ana.m popijem jednu kad primijetim da kuham iznutra. Jedna dovoljna. Dan-dva i obično prođu simptomi. Kada se osjećam da kuham kao more po buri, tada Persen lijepo smiri te valove i mirno plovim.

klaudija, na uputi piše da nije utvrđivana sigurnost primjene tokom trudnoće i dojenja. Za to treba ipak pitati liječnike. No, ako se ne smije uopće davati djeci do 3 godine, onda se ne bi smjelo ni kod dojenja. ( Liječnik može odrediti da li je veća korist od uzimanja lijeka za mamu nego što bi bila eventualna šteta za bebu, zato liječnik treba odlučiti)

Ove druge nadomjestke nikad nisam probala, pa nemam pojma kako djeluju. Meni ih je preporučila kardiologica, pomažu da se smanji tlak uzrokovan stresom. Između ostalog.
    Evo, našla sam i uputstvo koga zanima:
    http://www.sandoz.hr/assets/content/..._korisnika.pdf

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

klaudija, na uputi piše da nije utvrđivana sigurnost primjene tokom trudnoće i dojenja. Za to treba ipak pitati liječnike. No, ako se ne smije uopće davati djeci do 3 godine, onda se ne bi smjelo ni kod dojenja. ( Liječnik može odrediti da li je veća korist od uzimanja lijeka za mamu nego što bi bila eventualna šteta za bebu, zato liječnik treba odlučiti)
    Hvala ti. neću se onda zezat s tim, vidjet ću šta smijem piti..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •