Pozdrav svima...ja sam također nova i muku mučim već danima pa sam odlučila potražiti pokoji savjet kod vas..dakle trudimo se oko bebice već nešto više od 4 godine i do sad mi je menga uvijek točna ko švicarski sat..trebala sam dobiti 21.5. ali ništa, iako sam imala sve simptome kao da ču dobiti,lagani grčevi,prištići..tri dana poslije kupim test gravignost mini i negativan..nakon 2 dana odem gin jer me počelo probadati oko desnog jajnika i u leđima al samo s desne strane..kaže gin da je ultrazvuk uredan i sve je ok a trudnoću ne vidi,kaže da ću procuriti kroz 2 dana jer je kao nešto već krenulo,ali ako slučajno ne, neka ipak ponovim test.zaista taj dan sam primijetila prozirnu sluz prošaranu smećkastim iscjetkom,ali samo taj dan i poslije više ne.već je prošlo 6 dana otkako sam bila na pregledu(12 dana od očekivane m) i još nisam dobila m,više nemam nekih bolova ali se čudno osjećam..zadnje 2 noći me budi neka žgaravica..bojim se ponavljati test a s druge strane ne mogu više biti u neizvijesnosti...inače u sve ove 4 godine ovo je bilo 2. put da sam radila test,prvi put je bilo prije 2 god. i to je bila upala jajnika..a sad je sve ok a menge ipak nema..onda si možete misliti koliko mi je točna u dan.. hmm je li itko imao ovakve probleme?