Stranica 10 od 17 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 804

Tema: Odbrojavanje 4/2013 ..... Mucica

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Slonicenelice - baš mi je drago da si se javila!!!!!!!!!!!!!!! Neko vrijeme smo bili zajedno na Rodi - tad sam ja bila nova u svemu, a sad sam već stara kokoš ovdje Cure su se izmijenjale - i tako i treba biti: stare da idu u trudnice i naprave prostora za nove. Na žalost nije uvijek tako po špagi - ja si idući tjedan mičem odavde - ali jer krećem u postupak.
    Vjerujem da uživaš punim plućima doma sa svojom bebicom!!!!!!!! Kako je to divno... Javi nam se opet! I SaraZg - ja rado čitam info starih cura - kad odbrojavaš zajedno, zanima te i kako je prošlo sve ono što je kasnije došlo.

Žužy - ja navijam isto za tebe!! A po svim tvojiim simptomima ovaj ciklus, ti bi mogla otvoriti odmah i odbrojavanje i nastaviti niz uspješnih vodilja liste. Trapava - nemoj se ljutiti - ali ti si se tek prijavila - možda da damo prednost nekome tko je duže tu - a ako ne bude bilo starih dobrovoljaca - vjerujem da bi ti to super obavila!!!

Moj se grafić trgnuo - prema gore - bravo grafiću!
    Posljednje uređivanje od nestrpljiva anka : 07.06.2013. at 07:27

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Helou žemskice!
    Hmm,ja bi ipak radije da Trapava bude naša nova šefica od liste,ako ima volje
    Mislim da bi s menom ponekad ostale zakinute,pogotovo vikendom jer uglavnom onda letim okolo i nisam na rodi..pa bi mi bilo žao zbog toga i radije ne bi,nemojte mi zamjeriti
    Znate da vas sve volim!
    Sarazg,slonicanelica, Lijepo vas je čitati,hvala što nas se sjetite...Sara,ajme i tebi je već termin..po trudnicama vidim kak vrijeme leti.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Dobro jutro! Ja sam spavala sve do sad, kako je to divnooo
    Anka, ma kaj bi se ljutila, apsolutno se slazem s tobom! Ponudila sam se u slucaju da nitko drugi ne moze pa da, ako je potrebno, uletim na dan dva.
    Slonicanelica, ne mogu vjerovat da si nakon svega morala ti biti ona koja ce dokazivat indikacije na carski. Nepojmljiva mi je hrabrost doktora koji bi se usudio poroditi te na prirodan nacin nakon takvih komplikacija. Ali bravo za uspjeh!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Zadni dio je ocito namjenjen za sarazg (ne slinicanelica). Obrazlozenje: vidi moj nick :D

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

drage moje ne odustajte nikad sve dok imate i zadnji atom snage borite se za svoj smotuljak,nagrada je vrijedna svake zrtve i boli uspjet cete morate jer sve ste to zasluzile...
    sara drago mi je da si se uspjela izboriti za carski sad se opusti i uzivaj....

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala adal!

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mozda da listu okaci prvi ko navrati i ima za to vremena? Da ne cekamo fiksno jednu osobu...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 07.6.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc

odbrojavalice:
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo curke,skoro pa sam uspjela Oprostite mi ako sam kaj fulala,potrudit ću se poloviti sve ubuduće

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

žužy, bravo!
    ljubilica, pa nas dvije smo isti dan ciklus! i totalno te razumijem!!! ja isto ništa ne brojim, pišam, mjerim, skoro ništa
    jučer sam, prvi puta u životu izmjerila temp, onako bez veze, pred večer i imala sam 37,1!! prema 22dc - našla na netu da bi ta povišena temperatura, ali baš 37-37,1 odgovarala trudnoći i bila hepi cijeli dan!!!
    a onda muž izmjerio temp i isto trudan ko i ja!!!
    danas ujutro 36,6...
    Posljednje uređivanje od kudri : 07.06.2013. at 14:50

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

žužy

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Muma,kudri
    Kudri,tak sam i ja neki dan mjerila popodne temper. i izmjerim 37.3
    Kad veli mm da se ne osječa dobro i ide mjerit...kad ima i on 37.3

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa da, znaš ono kad mužu raste trbuh jer je žena trudna!! i tu je tak!!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da,mi trudne a njima raste temperatura.
    Samo kaj oni umiru na 37.3,groznica ih trese,a nama (meni) to normalna temp. u ovo doba ciklusa,u pop. satima
    Mimoza moja...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nadam se da će se i održati ova temperaturica!! a što, ako je trudnoća, onda je baš baš do kraja ciklusa povećana??? na cca 37C???

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala Zuzy sto si stavila listu umjesto mene!! Nadam se da se ne ljutite cure, al stvarno nemam vremena za to sada, i ne volim se prihvaćati nečega ako ne mogu to ispuniti.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    pa da, znaš ono kad mužu raste trbuh jer je žena trudna!! i tu je tak!!!
    i kod nas
    kudri koliki su ti ciklusi? ja imam osjećaj da ću procuriti, obljeva me znoj, stalno sam kao upišana i gladna i dalje
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 07.06.2013. at 17:37

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nadam se da će se i održati ova temperaturica!! a što, ako je trudnoća, onda je baš baš do kraja ciklusa povećana??? na cca 37C???
    I do kraja ciklusa i nadalje u trudnoči...samo neznam do kad .Bar je meni tako bilo,kolko sam uspjela izdurati trudnoču a čak i nakon kiretaže mi je jako dugo temp. bila oko 37.
    Tak da,saaamo nek ona bude gore
    a obično mi padne dolje dan,dva prije m

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Drage moje, jako dugo me nije bilo, navratih samo da vam svima pošaljem ~~~~~~~~~~~~~
    žužy za listu
    vucice nisam našla u prethodnim postovima pa me zanima - kad polažeš pravosudni?
    tina29 za tebe i princezu

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sutra pisite 2 dc

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sandra na jesen..
    Alef
    Kudri i Ljubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas razveselite!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Alef vjestica tocna kao sat a fakat je vjestica
    I ja nekako svoju predosjecam

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

evo mene curke moje!!!
    bili na 4D,ok je,ali najbitnije od svega bebač je super i da saznali smo spol,čekamo malog pišulinca(ljubilica super si prognozirala),sad bi bilo fora da mi moj doktor u petak kaže čekate malu pišulju ,ali teško pišo se dobro vidio tako da ne vjerujem da je doktor zamjenio to za pupčanu!!!joj baš sam sretna,jako,jako,nekak sam od početka znala da je dečec!
    cure svima vam šaljemo puse,moj mali pišulinac i ja!!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sandra ti si se nekaj zeznula!!!

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

jučer sam, prvi puta u životu izmjerila temp, onako bez veze, pred večer i imala sam 37,1!! prema 22dc - našla na netu da bi ta povišena temperatura, ali baš 37-37,1 odgovarala trudnoći i bila hepi cijeli dan!!!
    sorryite kaj uletavam ko padobranac, ali čitam vas i pratim, iako uvijek ne komentiram. to kaj si mjerila tempicu nisi valjda mislila na bazalnu, ili?? jer BT se mjeri ujutro, nakon minimalno 5 sati ne mrdanja, niti odlaženja na wc (samo disanje i spavanje i pokret rukom ujutro po toplomjer).

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

žužy, hvala kaj si tak hrabro preuzela listu
    Kako ja ovaj ciklus zbog antibiotika ne smijem planirat trudnocu, mozes me slobodno maknut s nje, pa cu ti slijedeci ciklus javit kad me upises. Ma da cu svejedno visit tu, bas mi je ugodno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Trapava prvotno napisa Vidi poruku
    Zadni dio je ocito namjenjen za sarazg (ne slinicanelica). Obrazlozenje: vidi moj nick :D
    heeeee,draga šaljem ti

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

tina29 koliko me nije bilo tko zna što sam na brzinu pročitala - nije ni čudo da sam se zeznula
    zato ti šaljem duple a ljepotanu

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Vucice, samo se ti primi knjiga, pa kad polozis taj pravosudni (jeesam li dobro shvatila?) mozes za pokoru preuzet listu :D
    Tina29, cestitke za dobre nalaze! Inace, ja sam kod prve trudnoce bila uvjerena da nosim decka i nikako nosam vjerovala doktoru da je curica (a potajno sam prizeljkivala curicu). Meni je vec u 14. tjednu rekao za spol pa sam brijala da se zabunio i da ipak sam ja majla i osjecam da je decko. Kad ono, curetak da curetkastiji nemre bit Inace, u kojem si tjednu?
    E da, dobro jutro svima

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tina29 kako vrijeme brzo prolazi, sad si vec negdje na pola puta,sarazg33 ti jos brojis sitno. Ja sutra pocinjem sa bromergonima (vec mi je sad zlo) i od srijede pikikice to me veseli. Žužy pošto si preuzela listu da sto prije ostanes trudna!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

tina29 jooooj.... vidiš da sam vješticaaaaa jel se tata rastopio????
    mislim da ću i ja dečka roditi, a nekako su mi i blizanci mili (kad budem T, ne??)... znaš onu-što je babi milo, to joj se i snilo

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

čini se da ću ja procuriti i to danas!! pa zar nije malo prerano???
    vidjet ću do popodne što će biti... boli za poluditi
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 08.06.2013. at 11:31

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I do kraja ciklusa i nadalje u trudnoči...samo neznam do kad .Bar je meni tako bilo,kolko sam uspjela izdurati trudnoču a čak i nakon kiretaže mi je jako dugo temp. bila oko 37.
    Kod mene je u zadnjoj T bilo tako da bi me navečer obavezno ulovila neka tresavica i zima, išla mjeriti temp i bila bi 37,2-37,5 i tako više od mj dana. Čak me moja dokica OP slala vaditi krv da nije kakva upala jer mi T nije bila ni na kraju pameti. Kasnije se to smirilo ili nisam primjećivala ako je i ostalo jer je bilo ljeto pa bi bilo čudno da me trese zima, ha ha ha.
    E sada, prošli ciklus mi je opet bilo tako nakon same O pa sve do 3-4 DC, dakle curila sam i još me treslo. Baš gledam kako mi je prije par dana prošla O i jučer krenulo opet da me trese neka zima. Nema šanse da sam T jer pazimo ( mislim prekinuti snošaj, neš ti paženja, ali se mM ne da nagovoriti na kondome a ja pilule i slično ne smijem koristiti zbog migrena). Ali su mi ciklusi skroz čudni još od početka godine. Neke me i znaju sa prijašnjih odbrojavanja i uvijek su mi ciklusi bili 34-37 ( najčešće) pa često i više dana, čak do 45. Ovulacije su prije bile na 20-22 dc i druga faza ciklusa na 16 dana, pouzdano to znam jer sam koristila trakice za ovulaciju i uvijek mi je druga faza bila točno 16 dana. E sada mi se ciklus skratio na 31 dan, točno ( 15.12., 15.01, 15.02, 18.03, 19.04, 19.05, sada očekujem 20.06) jedino M traje i dalje 8-10 dana. Ne znam što se točno događa jer mi nikada nisu bili takvi, od prve M je bio kaos, možda su neki hormoni podivljali, ali napokon znam kako je po M naštimavati sat kako mnoge od vas pričaju. A za temp vam javim kako će biti ovaj ciklus.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Zibba, obicno su takve 'tresavice' znak infekcije urinatnog trakta... Ne bi bilo odvec da naoravis urinokulturu, zicaj dok da ti da uputnicu.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ljubilica drzim fige da ne dode i da je hsg malo procistio puteve a ti nam ostala T
    Isto zuzy zelim i tebi. Ak ti se mazi s bebicom navrati kod mene :D

Mene mm vec opasno napada da on odma zeli drug. Hehe. Jos dok su jajnici ok. A danas sam tocno 4tj od poroda i vec sam primjetila tonu sluzi i onu klasnicnu O bol. Rekla sam mu nek mi sljedeca 2tjedna ni ne prilazi. Jos mi treba vremena da zaboravim na porodajnu bol.
    Adal avatar ti je bomboncek
    Zeljana, nasa djeca su na dan razlike
    Meni je vecernja temp uvijek bila oko 37.5 osim kad sam ostala T, tad od 36.8-37.0 tak da, ta temp se nebi smjela uzimati u obzir negi samo ujutro. Slusajte franny ona je dr.mr.sc. .... ))

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 08.06.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Drage moje,podnevna kavica je kuhana !
    alef draga
    Trapava,evo skinula sam te na zahtjev,nadam se da se vračaš uskoro!
    ljubilice,nadam se da te osječaj vara...još si gore,kao i kudri ,Želim vam dobrodošlicu u (ne)čekalice i da se ne spustite dolje tak skoro! (Kudri,jesi mjerila jutros temp.,kakva ti je?Moja je nekak čudno odletjela gore..)
    Sandra1971, ,dali nam se vračaš na listicu?
    tina29,čestitam na pišulincu
    beilana,veeelika pusa tvojoj principesi!
    Svima želim ugodan vikend! a ja odoh na djevojačko

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Dobro jutro svima! Sad ću vam ja skuhati kavicu, čaj, ness posute trudničkom prašinom ************************************
    žužy tempica je u nebesima
    Želim svima ugodan ovaj sunčan dan!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala ti popijem kavu i gilljam na izlet.!!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ljubilice, ciklusi su mi dosta dugi - cca 32dana
    franny, temp nikad nisam mjerila jer se nisam htjela toliko zamarati:D ali eto, došla sam i do toga iako još uvijek nisam počela s bazalnom...to sam onako bezveze izmjerila popodne (znam da to nije bazalna) i sad mjerim svaki dan i svaki dan je 37C.

našla sam neki kalendar na internetu - http://covermagazin.com/simptomi-trudnoce.htm di je označeno da ukoliko nema trudnoće, 25dc (uz uvjet da je 13dc bila ovulacija - što je ovaj mjesec totalno moj slučaj!!!) temperatura počne padati! ja mjerila danas ujutro uz kafu, temp je dalje tu - 37,1!! niti jednom isma pratila temperaturu, pa je to najvjerojatnije moje obično stanje u ciklusu, ali opet...

ne želim se veseliti, ali se potajno veselim!!! iako ću onda biti još više žalosna kad procurima, ali tako me veseli misliti da sam trudna

cice bole za poluditi, ujutro mi u autu zamsrdio benzin! pitam muža što nam je s autom??? sigurno negdje curi! a on ne osjeti ništ...
    Posljednje uređivanje od kudri : 09.06.2013. at 14:24

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Vecer!
    kudri drzim fige da otvoris Odbrojavanje i obasujes nas prasinom!!! Obavezno javljaj kaj se dogadja da se veselimo s tobom! Kad planiras napravit test?
    :drzimfige:

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooooooooooo!

Kava skuhana, a može i neki drugi napitak po želji !

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

jutro cure...
    evo mene od radončića. uzimala sam klomifene od 5-9 dc i bila sam jutros na folukulometriji. rekao je da je ovulacija bila petak-subota, endometrij je 9mm.
    pokrili se jesmo u petak navečer i nedjelju ujutro, a dalje je sve u Božjim rukama. nadam se samo da je ovo bilo dostatno pokrivanje

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro!!

Žužy - kaj ti bi s tempicom?!??!!?!??!!?

Moj grafić još nije zakazao - ali bojem se sličnom preokretu kao što je kod tebe slučaj - jučer sam se probudila s migrenom (uklj. mučnina) a migrena mi često najavljuje skori dolazak M (nekad imam bolove u stomaku, nekad migrenu). No nada umire zadnja - nadam se i dalje!

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Jutro svima i od mene!
    Nije me bilo za vikend, a i inače sam se malo ulijenila od kad sam na GO.
    Tina 29, čestitam na dečkiću!!
    Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da temperatura bude dobitni znak.
    Ljubilica, i osjećaj kao da ćeš svaki čas procuriti je isto simptom T (tako je bilo kod mene od 26 DC do cca 33 DC), tako da ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se primilo.
    Žužy, bravo za vođenje liste i neka ti donese sreću.
    Žao mi je što Carmina nije s nama. Ako čita, šaljem veliki i
    I za kraj, danas 10.06. je bio termin mog porođaja...i osjećam se tako nekako Voljela bih da sam do sad uspjela ostati opet trudna, mislim da bi manje boljelo.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

peony

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 10.06.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pusa svima na ovaj kakavtakav ponedjeljak,za početak nam bum potočila koju kratku MAMI 2,uz put pijuckam i tvoju kavicu,tnx.
    Sori cure,jučer nisam nikak stigla zaljepit listicu..dan mi bio ful popunjen,a današnje jutro sam započela s deebelim padom tempice s kojom je pala i moja nada.A dobro...
    Prvo jedna velika pusa našoj carmini!
    Least123,sori promaknulo mi je,kolko folikula je Dr. R vidio na fm? da ste fino potrefili O.
    anka,kaj da ti velim..sve znaš.Ali,zato mi je tvoj grafić za uokviriti glupa glavobolja,i meni je nazočna..
    Peony draga,šaljem ti največi zagrljaj!Proči će i današnji dan nekak,a sutra već bude bolje.
    kudri,ljubi,ima kakvih novosti,simptoma i to? evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    snupi,tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da do pikanja ni ne dođe!
    Poseban kisić našim trudnicama!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Žužy, na listi se krivo vodim, prijavila sam dan manje...danas mi je 16 dc tak da to možeš ispravit. misli da su bila 1-2 folikula. ovulacija je bila sigurno, a misli da su bila 2.
    sretna sam zbog toga, i nadam se da smo se pokrili.ne vidim razloga zašto ne, ali nikad neznaš. ma joj sad me puca nestrpljenje, a još 2 tjedna su ispred mene

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

temp je i dalje tu ali ne mjerim prvu jutarnju, nego uz kavu
    inače, nikakve naznake menge, ali se cice ispuhuju, što baš i nije dobar znak:/ tako mi obično bude pred M!

Stranica 10 od 17 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •