Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: Nase mucenje s dojenjem

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Meni je šokantno,da kad me neke poznanice sretnu,vele bok,i prvo pitanje je jer djete na prsima,jel cica.Pa daj me pitaj koliko je star,kako je,jel zdrav?Ovo dojenje je postalo modni trend.Rode volim vas i nemam namjeru biti zločesta,ali pa kaj je to došlo,svi bruje jer djete cica ili ne,kad velim da dojim imam osjećaj "a super,prava mama",ma to nije normalno,ima bezbroj problema i dojenje je kadkad otežano,nejde i nejde zato ću draga Damolina reći da će tvoje djete jednako tebe voljeti bilo na prsima ili ne,ti nečeš biti manja majka od onih koje doje,cica nikako nije nadomjestak za pažnju i ljubav,dijete se može staviti nagolo tijelo i mirisati mamu ako i ne cicka.
    Neka tvoj mali raste živ i zdrav,i neka ti nebude teško,neka cicka koliko cicka.
    Kad sam operirala dojku,imala otvorenu ranu duboku kao prst,tak mi je bilo svejedno hoću li dojiti,samo sam željela čim prije da to zaraste i da mogu uživati u svojoj dječici,i prisloniti ih uz sebe!

BusyBee lijepo si napisala "malo po malo,neka svaki mali napredak bude pobjeda"
    Posljednje uređivanje od Nitenaja : 09.06.2013. at 14:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •