Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bubaba,draga moja grlim te!Zbilja je dosta više toga odgađanja...iskreno se nadam da bude sutra neke promjene i da na kraju ciklus ispadne kako treba za FET.
    Opet...znaš i sama,kak god to teško prihvatiti,bolje da se odgodi i ovaj put ako dr misli da nebi uspjelo.Zakaj se to događa,kolko su te samo put vratili nazad... Jesi vadila sad progesteron?
    anka,snupi,vi ste obje na puregonu?Nije teško kaj ne...sretno od srca

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    bubaba,draga moja grlim te!Zbilja je dosta više toga odgađanja...iskreno se nadam da bude sutra neke promjene i da na kraju ciklus ispadne kako treba za FET.
    Opet...znaš i sama,kak god to teško prihvatiti,bolje da se odgodi i ovaj put ako dr misli da nebi uspjelo.Zakaj se to događa,kolko su te samo put vratili nazad... Jesi vadila sad progesteron?
    anka,snupi,vi ste obje na puregonu?Nije teško kaj ne...sretno od srca
    Žužy srećice hvala ti...nisam vadila progesteron...razumjem ja sve što ti govoriš..ali ja sam trebala biti u postupku u siječnju, pa odgođeno za ožujak jer nisam imala amh i 3 d uzv..onda sam se pikala u ožujku kad je odgođen transfer radi progesterona..onda sam došla u svibnju pa me opet poslao doma..i sad opet...(((((((( nemam sreće i gotovo...

Anka i snupi sretno vam , držim fige..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •