Nije me bilo neko vrijeme na ovoj temi, drago mi je da vam je bio koristan link s tatamijima. Ostala sam duzna jos jednu info, i ti 30x30cm tatamiji su kupljeni tamo, znaci, izbor je fakat velik.
Tiziana mi smo ih koristili za igru starijoj do cca 2 g, tako da imate jos vremena nabavit super se lako peru, brisu, ne skupljaju prasinu kao tepih. Sad opet drzimo i dalje 2m2 iako bena odavno nije na njima ali super su nam svima za valjat se po podu.
Vezano za stetnost. Ja sam citala za one male podne puzzle koje se kupe bilogdje da su stetne, ove ne bi trebale biti. Svejedno, ja sam ih pocela koristiti kad bi mi prerasle baby gym, znaci s nekih 3-4 mjeseca. Prije toga su bile samo podloga baby gymu. Moja prijateljica je na njih navlacila presvlaku, dala ju je iskrojiti negdje.

Moja beba isto hoda postrance, i hoda unaprijed gurajuci ispred sebe stolac, stolic, kolica za lutke...napravi po par koraka ali nije to jos hodanje. Sama se ustaje bez povlacenja vec neko vrijeme, moze se ustati uz zid...cekam prohodavanje ali nadam se da nece previse pozuriti

Kaca80 to su vrlo osjetljive stvari...ne znam sto bih ti rekla, mijesati se ili ne, a ne znas ni sama jesu li vec i sta prosli...mozda netko tko im je blizi da malo ispita situaciji