Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    a ha dugi protokol si dobila i ja sam ga i imala. da li si bila na konzultacijama prije? Za ljekove ne znam kaj da ti velim ja sam ih kupovala u sloveniji jer mi je granica pod nosom a li sad ne znam koja procedura dok Hrvatska uđe u Eu da li budu pale cijene i kod nas jeer se prije vise isplatilo kupovati u Slo. A koja ti je dijagnoza' A c kud ides prvi put U UKC ili u Novu Vas?
    Aha, znači u Sloveniji su ljekovi jeftiniji.Da li se to može kupiti u bilo kojoj ljekarni ili u nekim odrđenim? u koliko odlučim otići u Slo po ljekove jel se odma dobiju ili se naručuje i čeka? Na konzultacije začudo nisam pozvana ali su mi bile ponuđene.Poslala sam im nalaze mailom, i za 20ak dana su mi ponudili termin. Inače nemam baš neku dijagnozu, svi nalazi su mi OK, redovite ovulacije, ali u 3god koliko pokušavamo samo sam jednom imala biokemijsku...i dvije neuspjele IUI...ali imam 38god, i odlučila sam se za MB jer u svim drugim klinikama u HR se čeka po godinu dana.
    Kak ste vi sa smještajem i koliko dugo se mora biti baš u MB?
    Ovo zadnje pitanje ne kužim, mailove sam slala u UKC
    Imaš neki savjet?

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Nolica prvotno napisa Vidi poruku
    odlučila sam se za MB jer u svim drugim klinikama u HR se čeka po godinu dana.
    Oprosti što upadam ko padobranac, ali otkud ti to? Ja sam na VV čekala 2 mj preko HZZO, mislim da se i privatno ne čeka dugo (uspješnost je već druga priča).

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hm...bila sam u 2.mj u Vinog, rekoše prvo 4 IUI pa onda dalje (btw. s kraja Hrvatske sam), na SD rekoše lista za lijekove godinu dana, na VV nisam išla jer sam predpostavila da je tamo tek krkljanac. Onda sam isprobavala te IUI što mi je dosta nezgodno zbog putovanja i tajnih izostanaka sa posla, pa u napadu očaja rekoh, idem se navrijeme prijaviti u MB tamo se i tako dugo čeka...kad ovi odgovoriše i dogovoriše sve za 20dana...eh sad me uhvatila panika

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hm...bila sam u 2.mj u Vinog, rekoše prvo 4 IUI pa onda dalje (btw. s kraja Hrvatske sam), na SD rekoše lista za lijekove godinu dana, na VV nisam išla jer sam predpostavila da je tamo tek krkljanac. Onda sam isprobavala te IUI što mi je dosta nezgodno zbog putovanja i tajnih izostanaka sa posla, pa u napadu očaja rekoh, idem se navrijeme prijaviti u MB tamo se i tako dugo čeka...kad ovi odgovoriše i dogovoriše sve za 20dana...eh sad me uhvatila panika
    ej nolice.ja sam ti jedna mariborcanka,mislim na moju bebicu koja mi nana u trbusicu...
    ja ti samo zelim reci da ako odes tamo,u dobrim si rukama.nema tu puno price,jako profesionalno i ljubazno!i poprilicno dobri rezultati.cure koje sam upoznala,vise manje su trudne...a to je ono cemu svi tezimo sto prije!Ja sam napr.cekala 1 god.na termin,vjerojatno je ovo period manje guzve,i zato se dolazi ranije...a i bolje tako!Za nista nebrini,sve ljekove dobijes odmah,ljekarna je odmah do bolnice,oni ti dadu recept,i ti samo s time sve platis i dobijes.sve je super organizirano!Ako ti treba imam i brojeve za smjestaj.Svakom bi preporucila MB!Zelim ti samo daljnji uspjeh generacijo!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala mag..baš si me ohrabrila...gdje ste bili smješteni i kakav je smještaj? pošalji mi link ili neki kontakt
    Citiraj mag prvotno napisa Vidi poruku
    ej nolice.ja sam ti jedna mariborcanka,mislim na moju bebicu koja mi nana u trbusicu...
    ja ti samo zelim reci da ako odes tamo,u dobrim si rukama.nema tu puno price,jako profesionalno i ljubazno!i poprilicno dobri rezultati.cure koje sam upoznala,vise manje su trudne...a to je ono cemu svi tezimo sto prije!Ja sam napr.cekala 1 god.na termin,vjerojatno je ovo period manje guzve,i zato se dolazi ranije...a i bolje tako!Za nista nebrini,sve ljekove dobijes odmah,ljekarna je odmah do bolnice,oni ti dadu recept,i ti samo s time sve platis i dobijes.sve je super organizirano!Ako ti treba imam i brojeve za smjestaj.Svakom bi preporucila MB!Zelim ti samo daljnji uspjeh generacijo!
    Posljednje uređivanje od Nolica : 01.07.2013. at 18:27

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala mag..baš si me ohrabrila...gdje ste bili smješteni i kakav je smještaj? pošalji mi link ili neki kontakt
    Mi smo nocili samo po jednu noc,prvi put u jednog gosp.koji u sklopu kuce ima vise apartmana.Bilo je skroz o.k.ljepo sve stima,a mislim da je cijena oko 35 eura.Zove se Joze Hude,tel.0038641681217.A druga 2 puta smo nocili u jednom prenocistu,zove se Sobocan,a nalazi se malo van Maribora,na cesti za Dravograd,isto skroz o.k,cjena oko 40 eura,skroz je na cesti,tako da ga nemozes promasiti.Ovo kod gosp.Hude je jako zgodno zbog blizine bolnice,oko 4-5 min autom,10 hodom.A imam ti jos i ove tel.br.za eventualni smjestaj:
    Zugman Joze 0038631561800
    Gosp.Vera0038641849419
    To su isto apartmani,brojeve mi dala sestra Jasna.Nadam se da ce ti ovo biti od pomoci,i zelim ti samo pozeljeti veliki uspijeh u skoroj buducnosti!Sretno ti Nolice!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •