Stranica 148 od 189 PrviPrvi ... 4898138146147148149150158 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,351 do 7,400 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

spideri, škorpioni... otrovni su ti sklekovi

ovo 20kg, 5 kg
    to mi je taman primjer za vaganje.
    kad treba 20 dole onda je ok vagat se s vremena na vrijeme i može pomoć
    kad se dođe da treba 5 dole onda se može vaga i bacit

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme žene, koliko pozitive i koliko ludila ovdje Bravo bravo

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Zeza me mob.

...u ciklusima masa - definicija.
    Jer za dobivanje misicne mase treba kalorijski suficit (i povecani unos uh, znam da ti se to ne svidja ), a za przenje masti kalorijski suficit.

Kako se ne moze istovremenu biti u suficitu i deficitu, treba se odluciti.

Moze se rezultat dobiti i sa blagim suficitom, ali je to onda spor proces tijekom kojeg se ne umastis puno, ali zato niti misici nemaju od cega bujati.
    Da, znam da je to teorija oko mršavljenja/povećanja mase. Tako sam to oduvijek radila. Ali otkako sam na LCHF-u (dugo već), nekako drugačije gledam na to sve (kad se priča s inzulinom unese u računicu), i brijem da je moguće unositi puno kalorija a ne poticati skladištenje u masnoće držanjem inzulina pod kontrolom. Al fakat nisam sad to proučavala, nego nekako moj gut feeling, al možda fakat samo brijem i nije izvedivo

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    zhang i tebe je motivirao onaj video za chinupove i pullupove ja se svaki dan sjetim tipa
    Hoću i ja i jaaaaa! Daj video pls uspjela sam ga fulati

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Do sada sam radila negative/assisted chin/pull ups, ali sad je nesto valjda kliknulo. Cak sam maloprije probala i pull up i mogu, ali jos ne mogu bradu dovuci iznad sipke, dodjem negdje do nosa. Valjda sam kroz ovo vrijeme stekla snagu, ali nisam skuzila.
    Ja do sada radila asisted, zašto o ZAŠTO mi nisu pali negative na pamet??? Ja zadnjih dana šibam zgibove i cilj mi je doći do neasistiranih, to bi se trebalo dogoditi vrlo uskoro nadam se. S vašom motivacijom možda već sutra

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    meni baš danas palo na pamet da kažem MMu da napenali negdje neku štangu kako god zna i umije. ne za štok.
    E MM kupio štangu u Lidlu prije nekih cca god dana. Može se namontirati i na štok a i može se ubušiti u zid. Vrlo lako se skida. Pre pre dobra je. A bila neka sića totalna (tipa 70kn tak nešto). Stoji namontirana na djetetovim vratima, pa ono u prolazu svi radimo

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad se dođe da treba 5 dole onda se može vaga i bacit
    ha ha, sjajno rečeno!

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Šta hoćete reć - da je najteže skinuti tih zadnjih 5 kg?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda. Ja vjerojatno imam i manje od toga. I uopće mi nije lako doći do vidljivih trbušnjaka, ono pojedem 2 dana nešto slatko (tu govorim o zdravom slatkom, voće itd) i osjetim pod prstima točno da je zeru više sala na trbušnjacima nego je bilo prije. Barem za te vidljive trbušnjake se meni čini da se jaaaaaako mora držati sve pod kontrolom neviđeno. A možda sam u krivu, možda kad to dosegneš onda ide. Kad dođem do toga javim
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 11.07.2013. at 11:20

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    Al nije u tu svrhu rekla Inesica da se baci vaga, nego u smislu jer često vara, kilogrami ti mogu ići gore a da mršaviš (zbog težine mišića)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

trči li tko u kakvoj školici trčanja?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ne,nego se tih 5 kg skida kroz formu i definiciju. Nastavljaš trenirati i maščoba polako ustupa mjesto mišićima i formi. Tih zadnjih pet kg se pretvaraš u fit.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    trči li tko u kakvoj školici trčanja?
    stupid question.. šta je škola trčanja?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tj. anchie76 ima pravo.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne nego da je kilaza varljiva stvar. i da tih 5 kg cesto mogu ostati konstata na vagi, ali da u realnosti se preraspodjele iz masnog tkiva u misicno tkivo.

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Možda. Ja vjerojatno imam i manje od toga. I uopće mi nije lako doći do vidljivih trbušnjaka, ono pojedem 2 dana nešto slatko (tu govorim o zdravom slatkom, voće itd) i osjetim pod prstima točno da je zeru više sala na trbušnjacima nego je bilo prije. Barem za te vidljive trbušnjake se meni čini da se jaaaaaako mora držati sve pod kontrolom neviđeno. A možda sam u krivu, možda kad to dosegneš onda ide. Kad dođem do toga javim
    e onda ja nikad necu imati to vidljivo, jer sam od jutros vec pojela dvije breskve. no sta je tu je. ja zapravo nemam cilj taj look. meni je bitno da maknem sve one pregibe sto me nerviraju.

a Inesica di ces ti majke ti tu stangu objesiti. mene je strah staviti ono za zavjese, da ne padne pod tezinom. kod mene bi odmah rupu u zidu sigurna sam imala

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anchie (a i svi ostali) evo link https://www.youtube.com/watch?v=7Au0...e_gdata_player

Za ovo stvarno vrijedi odvojiti 10 min za pogledati. Nakon videa motivacija je na vrhuncu, garantirano.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anchie (a i svi ostali) evo link https://www.youtube.com/watch?v=7Au0...e_gdata_player

Za ovo stvarno vrijedi odvojiti 10 min za pogledati. Nakon videa motivacija je na vrhuncu, garantirano.
    Sad me strah pogledati, jer GDJE ću na poslu sad raditi pull-ups???

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    a Inesica di ces ti majke ti tu stangu objesiti. mene je strah staviti ono za zavjese, da ne padne pod tezinom. kod mene bi odmah rupu u zidu sigurna sam imala
    e lude žene LOOOL

Evo moj bar, fakat je dobar

http://www.lidl-service.com/cps/rde/...multifuncional

Je da je mali uspio razvaliti jednu spužvu, al dobro je, drži se. Za te pare, sjajna. Kao što rekoh, naša je ubušena u zid.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Al nije u tu svrhu rekla Inesica da se baci vaga, nego u smislu jer često vara, kilogrami ti mogu ići gore a da mršaviš (zbog težine mišića)
    e
    a mi smo često i dalje fokusirani na vagu.
    i ako baš hoćemo 5 dole onda to traje i traje i ništ se ili malo događa. upitno jel je uopće bitno. i na kraju zna ispast da u svrhu postizanja točne brojke ljudi znaju krenut u maratonske treninge, izgladnjivanja i zna doći i do gubitka zapravo mišićne mase.

naime ako je 5kg višak, on ne mora biti i za naše tijelo stvarni višak. tijelo zna kad smo u zdravoj kilaži (recimo to tako) i ne dozvoljava samo tako skidanje nekog našeg fiks viška.
    tada je bitnija forma, definicija pa što bude

anchie, škola trčanja mislim da ne bi pomogla ni tebi ni meni
    al treba i to znat. trčat mislim. definira udaljenosti, tempo, postepeno povećanje do nekog cilja km u vremenu i tak.. pravilnu tehniku (često brljavimo i sa time)

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e
    a mi smo često i dalje fokusirani na vagu.
    i ako baš hoćemo 5 dole onda to traje i traje i ništ se ili malo događa. upitno jel je uopće bitno. i na kraju zna ispast da u svrhu postizanja točne brojke ljudi znaju krenut u maratonske treninge, izgladnjivanja i zna doći i do gubitka zapravo mišićne mase.

naime ako je 5kg višak, on ne mora biti i za naše tijelo stvarni višak. tijelo zna kad smo u zdravoj kilaži (recimo to tako) i ne dozvoljava samo tako skidanje nekog našeg fiks viška.
    tada je bitnija forma, definicija pa što bude

Mudro zbori Inesica

anchie, škola trčanja mislim da ne bi pomogla ni tebi ni meni
    al treba i to znat. trčat mislim. definira udaljenosti, tempo, postepeno povećanje do nekog cilja km u vremenu i tak.. pravilnu tehniku (često brljavimo i sa time)
    Ne bi sigurno pomoglo jedino da dobivam jedinice iz ne trčanja, možda bi me to natjeralo da potrčim

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

pa ne znam. rekla milanu da stavi ne ja. ja samo lupam prijedloge a on gleda 'ti si luda'
    moglo bi se negdje recimo u garaži, al on nije siguran ni da se tamo može jer grede, navodno, nisu iste ko u ostatku kuće. nemam pojima. ja imam u glavi super mjesto, al kad ljudi to vide (a vidjet će se ulaskom) nikom niš neće biti jasno. a i ne znam jel je izvedivo. a ni jel će izgledat glupo. zapravo hoće, samo kolko?

anchie, znam za te šipke, gledala sam ih. tamo gdje bi ih stavila preuske su. ostala vrata po kući mislim da su preuska. meni još možda ok, MMu ne bi služilo.
    al, ipak, da pitam. jel ne lupite glavom u štok? ja bi stalno buljila u to. i jel nije preniska? ja bi voljela krenut da mi noge vise

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e onda ja nikad necu imati to vidljivo, jer sam od jutros vec pojela dvije breskve.
    E čini se da neću niti ja - upravo mi se na stolu ukazala posuda puna organskih smokava Al kao što rekoh, postoji puno ljudi koji smatraju da su žene baš ono totalni mrak s tih 20-25% masnoće

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anchie, znam za te šipke, gledala sam ih. tamo gdje bi ih stavila preuske su. ostala vrata po kući mislim da su preuska. meni još možda ok, MMu ne bi služilo.
    al, ipak, da pitam. jel ne lupite glavom u štok? ja bi stalno buljila u to. i jel nije preniska? ja bi voljela krenut da mi noge vise
    ne, ak radiš s ove strane kako je na slici ne možeš lupiti glavom u štok, eventualno buljiš u njega kad se digneš totalno gore.

I nije mi preniska. Mislim ja se ne mogu još neasistirano dići, ali da stojim i uhvatim se gore. Ako baš hoćeš visiti totalno, tako radi MM, onda savineš noge u koljenu i visiš i radiš. Nama svima troje odgovara a dimenzija smo oko 152, 170, 185
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 11.07.2013. at 11:46

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

MM misli da sam ja i sa 30% vauuuuuuuuuuuuuuuuuu
    pametno sam birala

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ma znam za noge. al ja bih ipak visila. i ne izvisila
    hvala za info
    al mogu tamo i trbušnjaci razno razni. ja bi i to

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spajalica

Inesice, daj pobriši inbox

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

jesam

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

E čini se da neću niti ja - upravo mi se na stolu ukazala posuda puna organskih smokava Al kao što rekoh, postoji puno ljudi koji smatraju da su žene baš ono totalni mrak s tih 20-25% masnoće
    pa i jesu

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

skroz

btw, ja ne znam ni tu brojku. sve se bojim da bi me i ta tlačila. bolje da ju ne znam

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ideš! Ja ne stignem ni sve pročitati što tu pišete... a kamoli išta više.

Frustrirana sam. :kme:

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mojca, ak žene na ovoj temi vježbaju tako kako i pišu, u banani smo onda

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

eh vidiš, ja bi sve dala da vidim kaj ta Jillian Michaels pojede u jednom danu

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moja dijagnoza je kao kod ekoi. Isto kila, ista prehrana, doduše moja nema mesa uopće. I vidim da mi je tih preostalih 4 kg puno teže skinuti, a poslije trudnoće još i teže. I sam mm (trener) kaže da su zadnji kg puno tvrdokorniji i treba više truda.

To što kažeš kavofob, ako se ima puno viška kila, onda je naglasak na prehrani, ipak. Tu vježba može pomoći, ubrzati cijeli proces.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

eh vidiš, ja bi sve dala da vidim kaj ta Jillian Michaels pojede u jednom danu
    u body revolutionu ima primjer jelovnika

inače, ona ide po onome calories in / out. i omjeru 30 masti, 30 proteini, 40 UH. mislim. nisam 100% možda sam pobrkala brojke
    ali daje za pravo da netko ima metabolizam kojem više smetaju UH. pa i po njenom nekom testu za kojeg ne znam gdje sam naišla, spadam skoro u LCHF po omjerima.
    i jako je nabrijana na organski uzgojeno.
    bila vegetarijanka pa zaključila da joj je ipak bolje sa mesom

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala kavofob

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mojca, ak žene na ovoj temi vježbaju tako kako i pišu, u banani smo onda
    A baš.

Idem se vratiti poslu. Lakše je.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

u body revolutionu ima primjer jelovnika

inače, ona ide po onome calories in / out. i omjeru 30 masti, 30 proteini, 40 UH. mislim. nisam 100% možda sam pobrkala brojke
    ali daje za pravo da netko ima metabolizam kojem više smetaju UH. pa i po njenom nekom testu za kojeg ne znam gdje sam naišla, spadam skoro u LCHF po omjerima.
    i jako je nabrijana na organski uzgojeno.
    bila vegetarijanka pa zaključila da joj je ipak bolje sa mesom
    vidim da mnoge od vas ovdje prakticiraju tu LCHF prehranu - po čemu joj dajete prednost?

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Moja dijagnoza je kao kod ekoi. Isto kila, ista prehrana, doduše moja nema mesa uopće. I vidim da mi je tih preostalih 4 kg puno teže skinuti, a poslije trudnoće još i teže. I sam mm (trener) kaže da su zadnji kg puno tvrdokorniji i treba više truda.

To što kažeš kavofob, ako se ima puno viška kila, onda je naglasak na prehrani, ipak. Tu vježba može pomoći, ubrzati cijeli proces.
    a niš palčica - zajedno smo skupa drž nedaj, ja idem do kraja

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

anchie76 bude ziher bacila neki link.
    sad mi ne pada na pamet neki sa u kratko, a ne bi ovdje jer će otić tema u krivom smjeru. ima tu blizu tema o lchf

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Znači, pratim te. Ako ništa uvijek mi vježbanje priušti bolje raspoloženje i bolju verziju mene kako za sebe tako i za druge.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ekoi, lchf je zdrava prehrana, a idealna za mršavljenje bez gladi - razlog zašto mnoge vježbačice papaju lchf. Više o svemu pročitaj u lchf temama ovdje;

http://forum.roda.hr/threads/56709-L...highlight=lchf

http://forum.roda.hr/threads/78156-L...highlight=lchf

a najbolje i najkonkretnije info (da se ne gubiš u šumi postova) su na Anitinom blogu

Mene je lchf prehrana riješila UH ovisnosti, a to je bilo nužno za bilo što dalje.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidim da mnoge od vas ovdje prakticiraju tu LCHF prehranu - po čemu joj dajete prednost?
    Mrzim nazive, onda to ispadne ne znam što, ja osobno ne volim LCHF naziv, puno više preferiram Paleo ili još bolje Primal, jer ta prehrana u stvari se svodi na jedenje PRAVE hrane, ne procesirane, ne kutije, ne smeće. I zato najviše volim Primal naziv jer se svodi na jedenje iskonske (prave) hrane. Po tome dajem prednost toj prehrani, jer jedeš zdravo i kvalitetno, ne jedeš smeće više

Baci oko na one teme što ti je stavila Kavofob, puno filozofiranja i objašnjavanja ima tamo
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 11.07.2013. at 13:09

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anchie, ne mogu se više složiti s tobom. LCHF mi je grozno grozan naziv za prirodnu, pravu hranu.

Baš sam danas u dućanu ostavila preko 400 kn za vrećicu hrane (kupovala orašaste i sjemenke), prodavačica išla provjeravati račun...ne znam zašto je dobila dojam da je nešto krivo kucala

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ha ha
    oću'l se i ja složit

al kako i prehrana treba biti izvorna
    stvarno mislim kako i tijelo treba biti u formi. nekoj izvornoj, prirodnoj
    tak da, ona knjiga mi je legla

što se tiće forme, mišića. moje u glavi je da nam svi mišići trebaju biti korišteni i u formi. ako računamo da nam trebaju 2 bubrega, zdrava, da bi i mi bili zdravi, iako možemo i sa jednim funkcionirat, tako mislim i da nam svi mišići u tijelu trebaju biti u formi, iako možemo funkcionirat sa dijelom njih (pa nas bole leđa...).
    znači, nemoš utegnut dio. mislim možeš. al prirodnije je 'utegnut' sve skupa

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ooooo Inesice, čitanje tebe mi je ono melem nad melemima... Tako sam ponosna na tebe

To je ono kad učenik postane bolji od učitelja

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure, tko je sve krenuo s T25, kakvi su dojmovi? Jel furate program do kraja ili samo isprobavate?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja cu od sutra isprobati, s time da vjerojatno necu pratiti program nego cu svaki isprobati i koji mi se svidi povremeno ubaciti.
    Javim dojmove.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

E, super, ajde javi. Ja sam upravo upalila prvi i pregledavam, čini mi se malo nježnije od Insanityja... ili umišljam?

Smanjilo mi se krvarenje pa mislim da mogu opet hopsati, dvojim između Insanityja i T25.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo, odradila prvi iz Shaunovog F25. Dobro sam se oznojila.

To nije Insanity, definitivno je nježnije, ali je dobar trening i jako mi odgovara trajanje od 25 min jer često niti nemam više.

Prvi je, vjerujem i najlakši.

Inače, najdraži su mi Bob Harperov treninzi: Cardio Conditioning, Ultimate Cardio Body, Total Body Conditioning itd.

Dalje, Zuzana - odlični kratki treninzi, skinula sam njezin Zcut i jako mi se sviđa.

Jillian je moja prva ljubav - BFBM i NMTZ, odlični su, a i Body Revolution je odličan program. A to što je malo (puno) drčna - a, nitko nije savršen.

I, naravno, Cathe Friedrich - savršena je.

Michelle Dozois - PeakFit treninzi.

Dobri stari Tony Horton i njegovi P90X, P90X+, P90X2, One on One itd.

I Shaun - Insanity NIJE dobro izbalansiran trening i smatram ga pozivom na povrede, ali radila sam ga, samog, pa hibrid s P90X pa kako mi je došlo. Ali tada sam već bila u odličnoj kondiciji. Ne smije se počinjati njime.

Ja zgibove ni dan danas ne mogu, ali nikad se nisam ni trudila baš oko njih, i uvijek dobijem žuljeve od šipke, bljah.

U biti, idem probati...

... ne, samo do nosa...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

chris blue, tnx

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja krećem od ponedjeljka s time da ću probati što je više moguće pratiti program, vidjet ćemo kako će klinci i mm surađivati
    Posljednje uređivanje od Willow : 11.07.2013. at 20:49

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila jacu upalu misica, ali samo u nogama.
    ja sam odradila 3 dana,a danas pauza, kvadricepsi nisu moji, na stolicu se bacam koliko me bole
    sutra opet!
    btw neko je tu rekao 5 dana vježbanja, 2 pauze, kako vi to dijelite?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    ja krećem od ponedjeljka s time da ću probati što je više moguće pratiti program, vidjet ćemo kako će klinci i mm surađivati
    ma nemoj od ponedjeljka, kreni od sutra, prevariš sama sebe i dobiješ gratis 3 dana! štaćeš vježbati?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •