Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
Ne znam,ja to baš ne mogu tako izrelativizirati da je isto odglumiti erotsku scenu u nekom suvislom filmu, gdje trebaš odglumiti osobu koja je takva i takva, u toj i toj situaciji, s tim i tim osjećajima, ili već što je bitno za radnju, i kad trebaš odraditi dvostruku penetraciju pazeći da svo vrijeme stenješ na način da izgleda da u tome uživaš.
Ali meni nije čak ni stvar samo u tome kako se žena na ekranu osjeća, stvar mi je u tome kako se ja kao žena osjećam kad gledam tu ženu na ekranu. I vidjela sam dosad slike i snimke erotskog karaktera gdje sam se kao žena osjećala ok, i gdje sam se kao žena osjećala kao da me netko udario u želudac.
Pa to mi isto nije neki kriterij - kako se ti, odnosno bilo tko osjeća dok to gleda. Tebi je šaka u trbuh, a nekome je možda uzbudljivo. Dok god ljudi rade nešto u okvirima zakona i po slobodnoj volji, meni je to ok. Sad ću ja ko emsa, nemojte mi samo doći sad sa slobodnom voljom, jer je preširoka tema.

Kad smo kod rekvijema za snove, vjerojatno ni jennifer connely nije bilo ekstra lijepo snimati onu scenu (a ni meni nije bilo lijepo za gledati) ali bar na tom primjeru onda možemo vidjeti gdje ćemo doći ako krenemo zabranjivati filmove i scene koje nam nije lijepo gledati.