Citiraj krescenija prvotno napisa Vidi poruku
Joj taj komentar "pa mlada si, budete imali još djece" (usporedba ti je odlična i od sad ću je i ja koristit na taj komentar) ili "pa imaš dvoje već" (to mi dođe ko- pa nije ti ni trebalo ovo kad već imaš dvoje). Grozno je. Takvi komentari su mi najgori...
a cuj, daj ti ljudima savijet i reci sto bi zapravo htjela cuti i kakva bi ti recenica olaksala

nema tih rijeci koje ze nakon sto se izgovore roditelju koji je ostao bez djeteta donijeti manju bol i pruziti neku logiku u cijelom tom losem filmu (ja sam na mahov imala osjcaj da cu se jedno juto probuditi i cijeli kosmar ce prestati jer je to na neku foru greska.

u principu se ljudi koji su izranjavani najcesce jos po inerciji osudjuju, kad ti je najgore dodje ti na horizont budala koja te jos dodatno poklopi.

za neke dogadjaje u zivotu jednostavno ne postoji objasnjenje. ja ne pusim foru o bozjoj volji jer je previse boli i patnje na zemlji, sami ljudi nanose i zlo i patnju svima oko sebe pa ako taj bog i postoji ili ga boli briga za ljude ili je nesposoban