I molim link na pp za Insanity - mm počinje sezona i lagano mogu mahati trčanju.
I molim link na pp za Insanity - mm počinje sezona i lagano mogu mahati trčanju.
Upravo sam odskakutala 30ds a vani pred staklenim zidom, naši gosti-turisti, poljaci i austrijanci. Lijepo dovukli stolice, u polumraku ih grizu komarci i gledaju kako se ja znojim. Šta da kažem.... ako imate želju poboljšat svoje performanse nabavite si publiku.![]()
Žao mi je što trening nije dulje trajao-veća bi bila korist.
a u cemu si vjezbala,nekom trikoicu?
'ko je ono reko - burpee nije burpee bez skleka,of skroz!
ja sam negdje zametnula svoje rukavice koje sam prije kupila za gym,Kettler,crveno-crne...kombinacija gume i tkanine...jedini problem sto se brzo uscuftaju pa ih treba cesto prati,bas sam bila iznenadjena.... i mene kettlebell uzasno nazulja,bas smo veceras radili trening s njime i sve osjecam kako mi rova po ruci..
skuzila sam zasto se odljepim krug ispred drugih u vjezbanju,svi zastajkuju nakon odradjenog kruga brisat znoj i piti vode...a ja em se ne znojim em ne nosim vodu sa sobom...
mi smo imali laganini 20min sve po 10 ponavljanja: veslanje na TRX-u,pa plank to spike na lopti pa swingovi sa 8kg...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 31.07.2013. at 22:13
Optimistična, opiši ti nama svoj trikoić![]()
Ivana bravo! Ajde detaljniji o rezultatima ili još bolje, pokaži nam u slici
Gledam danas Shauna kad raširi oči totalno je smiješan, i još s tom kosomZanimljivo je da, kad je bez majice, uopće to ne primjećujem
Optimistična, tvoji apartmani će uskoro dobiti na popularnosti
Skulirana, kak možeš trenirati bez vodeja obavezno litru popijem za vrijeme treninga i litru kroz sat-dva nakon.
Kad stignes popit za vrijeme focusa?! Ja se ni ne usudim, da me ne kolpa, tako se uspusem jadna.
ne Vjezbam vec tri dana, tako je to na moru, fali mi termin, moram na plažu, a kad ne moram, preblizu mi je obroku il moram kuhat, aaaaargh!
A neznam,ne treba mi....ja se nit znojim nit toliko uspusem,samo mi bude jaaako vruce u glavi kad na kraju stanemo i pase mi doc do prozora da mi pirka vjetric u lice...
Mislim da sam samo par puta na kraju uzela casu vode....
prije nego se onesvijestim od umora, report da sam otrčala 5 km danas, s tim da je pred kraj tempo bio lagalaganini, ali pomaknula sam granicu
dok sam se vozila bicom kući, valjda sam 200 m prije nego sam do kuće došla čula bebolinu kako svim snagama plače (a pomaže samo jedno,naravno,magic cica). u 15 minuta sam valjda istuširala sebe,okupala nju, pustila starijoj vodu u kadu da se u miru kupa dok ja ovu nahranim i uspavam...ajmeeeee, nisam ni slutila koliko se energije krije u meni
e sad, postoji samo jedan "maleni" problem - budete li gladne navečer nakon vježbanja?? Ja sam se natankala vodom i pojela dvije banane, ali ništa konkretno nisam večerala...
Skulirana, nevjerojatno. Znam da si već pisala da se slabo znojiš, uopće ne mogu pojmiti kako se tvoje tijelo hladi
Aries, bravo! Neka se beba navikne na mommy time
Ja nisam gladna nakon treninga, ali pojedem sir ili meso neko jer želim sačuvati malo od meseka koje mi je ostalo. Kad nisam jela dosta brzo sam mršavila.
Banana nakon treninga baš i nije najbolji izbor (UH koji se spreme u mast), radije jedi nešto proteinsko da se mišići mogu graditi![]()
Zapravo se uh nakon treninga spremaju u glikogenske rezerve jer se kod treninga te glikogenske rezerve prazne.
Nakon treninga bi trebalo uzeti brze uh i brze proteine (npr glukoza + whey je najprakticnije), ali moze i banana i bjelanjak.
Mozes malo proguglati na temu post workout meal (ili pwm).
Za odlikase, odlican je seminar od Milosa Sarceva (profi bb, ali objasnjava puno toga), ima video clipova na netu.
Jao, zamišljam ove goste od Optimistične kako sede u mraku, grickaju kokice i posmatraju...![]()
eh, nemam ja te pic mic stvarčice. viš da kod mene samo inprovizacije prolaze.
našla ja ne ebayu. nekih 10-11 dolara. misim da su ok. ubola zadnju s veličinu inače su nekih 15-16. i dobro mi je što onaj dio na prstima ide skroz do onih prvih zglobića. napravila si ja po dva reda začetaka žuljeva (na vrijeme stala). onak na dlanu i na prstima. dok rukavice ne stignu ( a bit će i za bic jer mi ove polako odlaze) skužila sam da može poslužiti namočena i ižmikana truleksica (nova, čista).
bome ja sebi u Focusu popijem par puta po malo vode, uopće me ne zanima što Shaun nije uračunao pauzu za vodu
btw. bila jučer u Avenue mallu u onom novom dućanu Sport vision, kupila sam si onu traku za vježbanje za 40 kn, a ima i jako lijepih grudnjaka i topića i hlačica za vježbanje marke Lonsdale (čini mi se da je ok marka, nije možda vrhunska ali nije ni šrot), grudnjaci i topići su na sniženju 90 kn![]()
aha, slična sam sa ovim. znojim se, mislim prosječno prema manjem al rijetko pijem vodu za vrijeme treninga. znala sam gucnut koji gutljaj sad kad sam bila u garaži na 30+. inače ne. kako mi se još hoće pripiškit ako ima puno skakutanja, izbjegavam pit tijekom treninga. sa vremenom sam se navikla.
i sječam se jednog treninga kad smo u paru radili. i caka je bila da jedan partner radi jednu vježbu dok drugi ne odradi x ponavljanja druge vježbe. a moj partner stalno briše znoj, pije vode, a ja štancam mauntinclimberse i sklekove. kako sam mu psovala u sebi.
druga caka je bila završiti što veći broj zajedničkih serija u nekom vremenu i onda ja još stiskala gas ne bi li stigli ostale parove. zaključak, ja crkla taj trening i onda bome pila vode![]()
Inesica, ma bandaže dođu nekih do 50 kn a mogu se i same napraviti od dugih platnenih traka. Svoje sam ukrala mm. Za kbell su mi bolje od rukavica jer prekriju zglob pa nema modrica i kvrga sa velikim kilažama.
Fascinantni ste mi vi ne znojači.
Možda nagovorim bečanku na vježbanje, ali kaže da je po ljeti prevruće i da nisam normalna zbog toga. A hebiga.... ljeti vruće, zimi hladno.
Bio mi je strašno neugodno. Oni se na terasu naslagali, čavrljaju i ja im baš na pogledu. Kad sam skužila da gledaju došlo mi je da prestanem ali bi onda bed bio još veći, a i žao mi je bilo trening propustit radi toga jer me neko vidi. Kaže meni mm - pa vježbaš....nije da se sexaš.
ma znam. al šta da ti kažem, kad sam išla i na neki fitbox nisam ih koristila
ja sam ljenguza za to smotat. sad mi je prečka iznad stepenica za kat i taman mi je za objesit se x puta u danu. nemrem ja sa bandažama. inače za treninge mi opet ne bi pasale jer se vježbe izmjenjuju pa bi mi malo smetale malo ne. ma mislila sam si i ja. pa mogu i zapešće učvrstit (a ono mi je slabo, slabo, slabo) što može pomoć, al opet si mislim kako će ojačat ako ću ga učvrstit. valjda će sa vremenom doć na svoje.
za danas mi je želja dobro se razgibat i onda tijkom dana odradit nekoliko puta po 20tak minuta nekih kombinacija svega i svačega. baš me zanima što će mi uspjet.
sad odem do vrta, vratim se i ne trebam nikud iz kuće pa ću baš probat.
Kavofob, preskočiću slikanje, to bi mi bilo baš neprijatno. Uglavnom dobila sam 500g, volim misliti da je to u mišićima. Najviše su mi ojačale butine, ali i zadnjica se popravila. Ustvari, moglo je to mnogo bolje, ali sam tokom druge nedelje malo popustila sa obraćanjem pažnje na prehranu, pa propustila par puta da unesem UH nakon treninga i cvrc, ono što sam prve nedelje dobila, nestade. Ali ajde, na teži način sam naučila koliko je i hrana bitna kad hoćeš da nabaciš malo mišića. Lepo sve to piše u onom vodiču što je mislim zhang linkala, nego, jedno je poznavati teoriju, a drugo je pretočiti to u praksu!
aha
i meni je naj oko 4 sata prije da ništ ne jedem. bolje više, nego da se taj period skrati. i onda još to neko vrijeme poslije. ili me ulovi da poslije pojedem neko voće. uglavnom, čim vježbam, zapravo manje jedem
Meni je vježbanje super baš zbog toga jer zasiti. I ja sam si nabavila whey i to mi je sa dva i pol deci vode puno previše za cugnuti odjednom. To pijuckam petnaest minuta poslje treninga taman da se otuširam i sita sam satima poslje toga. Navečer me ne pita večeru, posilim se pojest jogurt i naranču, a slatko.... evo sad mi je palo na pamet jer pišem o hrani ali inače ništa-nikakva želja. Valjda mi se tijelo reprogramiralo. Jedem puno sirovog povrća (zapravo uglavnom je sirovo) i valjda je to ono kad kažu da je tijelo sito i napunjeno energijom na staničnoj razini.
Spijuniram vas non stop
Ja ne vjezbam vec tocno mjesec dana. Udebljala se nisam nista. A i to je vjerojatno zato sto ne jedem gluposti vec normalnu hranu. Jedino (ubit ce me kavofob) pojedem malo zobene kase ujutro ili kao desert :D. Misici se ne vide kao prije mjesec dana, no naziru se i trbuh je ravan. Vratit cu ih!
Prvo cu poceti s brzim hodanjem, pa planinarenjem, a onda s nekim laganim Shaunom
Ovo nije neka operacija, no napravila to je to da me je strah raditi s utezima, makar onima od 2.5 kg, a ne zelim si dozvoliti da opet moram ovoliko pauzirati jer nemate pojma koliko mi fali![]()
Shaun
Fali mi sve, i skakanje, i moja lijepa podloga, i moji utezi, divni, ljubicasti :D i najvise onaj feeling nakon vjezbanja. Kad si fizicki u isto vrijeme, i iscrpljen, i super raspolozen, i pun snage za druzenje s obitelji. I hladan frape od banane...
I tak...
Aaaaa...
Posljednje uređivanje od Anci : 01.08.2013. at 14:08
Ja se isto dugo nisam odricala zobenih. Ne mnnogo, ali sam ih u granolu stavlljala. U neko doba sam baš poželjela prestati sa svim žitaricama pa sam i njih izbacila.
za zdravo papanje i kilice koje stoje na mjestu
Kad ćeš smjeti laganini krenuti? Nemoj dok ne dobiješ zeleno svjetlo od liječnika.
Mozda za desetak dana. Ali, idem ovim tempom kako sam napisala. Ne zuri mi se nigdje
Hvala sto me jos volis. Unatoc zitaricama![]()
Ja sam samo došla kukati ne direktno vezano uz vjezbanje...od kad sam smrsavila ( neproporcionalno!) sad tek ne mogu naći kupaći kostim ( da, da , probala sam naći nešto jučer !). Prije sam bar mogla ući u one za punije 42F , a sad mi je guzica 96 cm veličina 38, ali grudi 105 , sa obujmom ispod 81 cm ( sto bi bilo 80f) .Teška katastrofa! Moram u skupe ducane krenuti tražiti nešto jer vise ne stignem preko interneta narucivati, prevelik je rizik bez probe.
Nadam se gubitku jos koje kile ( i centimetara) do kraja godine , ali na pravom mjestu.
Posljednje uređivanje od sirius : 01.08.2013. at 14:30
Bas, sirius!
samo da vas obavijestim da se ja inace slabo znojim, al na focusu sam mokra kompletno, dok na jilli nisam bila tako. Isto tako na shaunu uopće ne bole koljena, a na Jillianki me bome jesu!
Ha, ha , ha
da, hvalim, mozes misliti .
znala sam da nitko ne razumije moje patnje.![]()
hajde, barem me gornji dio leđa ne boli od kad vjezbam.