Tesko je svako ima svoj trnovit put koji mora proc,
ja sam se pomirila par puta u mom zivotu da nikad necu bit mama ali eto desilo se
prvi put 1992 god kad su mu reki da su mi obadva jajovoda neprohoda nakon 2 pokusaja da ih osposobe moj svijet se srusio jer nismo imali novaca ni za zivit a kamoli za IVF tad socijalno nije pokrivalo nista nikome.

1997 mi je pronaden rak na lijevoj saki tad vec nismo zivili u HR otisli smo zaradit novce za IVF umjesto na IVF ja sam krenula na kemo terapije
tad jos nisam znala da cu ostat I bez svojih Jajnih stanica da ce ih kemoterapije trajno ostetit
Kad sam se oporavila I konacno dobila prvu menstruaciju I zbog manjeg problema otisla kod gin da bi on saopstio da zaboravim da cu ikad bit majka jer sam u menopauzi ,
I tako opet se pomirih sa sudbinom nista od djece ovaj put je bilo jako tesko, kad nemas novaca nadas se da ces ih nekako ustedit.
proslo je dosta vremena 7-8 godina kad procitah negdje za donaciju JS moj MM nije bas bio odusevljen vec smo imali koju godinu ali ga uspjeh nagovit nekako trebalo je I za to 1-2 godine ne na 1 pokusaj vec na nekoliko otisla nam je sva ustedevina ali eto isplatilo se na kraju docekali smo svoju srecicu u novembru 2011.god