i tebi i meni je presudan taj utorak, sve ćemo saznati tadaa ja pokušavam ležati što više al ni tako mi ne paše, jer okrenut se s jednog boka na drugi su užasne patnje...
meni su noge crvene s bijelim točkicama od jutra odmah, cirkulacije nema...s vremena na vrijeme napravim ono toplo hladno pod tušem al ne pomaže
tek sad mi kažeš za taj čaj?sline mi idu kad sam pročitala pijuckam ga hladnog uhhh...meni je želejzo školski jer uzimam heferol kapsule...
medonija još malo, možemo mi to
đurđa gotovo je sadsve će doći na svoje... nemoj se brinuti unaprijed...

a ja pokušavam ležati što više al ni tako mi ne paše, jer okrenut se s jednog boka na drugi su užasne patnje...
Odgovori s citatom
, ali kako pijem koprivu i to se sve popravilo...
znaš, Tinich lovi me pomalo ono "uh, ne mogu više, dosta mi je" pa si kažem, ajd još do utorka ću izdržat i onda dosta! eto sve se slaže pomalo na svoje mjesto i pokazat će se točnim da kad ti dođe da je dosta, slijedi porod za 2-3 dana

tebi i curkama

) procjedim... ako voliš zeleni ledeni, onda će ti se svidjeti i ovaj hladan s malo limuna unutra
), čim nešto stavim u usta nakon minute počinje njen tulum i to 3 x jači nego što braco divlja cijeli dan! Sunce mamino već vidim da će imat guzicu ko mama!
uostalom na zadnja 2 uzv mjerenja ona i je veća i naprednija...
... a onda opet, malo prije sam vidjela pokrete na trbuhu ali mi je valjda toliko sve nategnuto i rastegnuto jer ja to stvarno nisam osjetila!