Stranica 169 od 189 PrviPrvi ... 69119159167168169170171179 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,401 do 8,450 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

18 km do jaruna i onda nazad. tamo ok, nazad sam crkla. crkla. pila vodu kod tunela pa u zaprešiću, na nekom parkingu u hladu, se poljevala vodom. kad sam došla doma polila se vodom i legla na travu.
    no, živa sam

krumpi, ti obrnuto. dobicikliraš do mene (9 km), odemo u šumu skakat, i odbicikliraš nazad. i eto ti šumice.

nemam pojima što doma a da bude zabavno. mislim, ja isto stalno nešt svaštarim. em svoje kružne, em sa one stranice isto neke kružne, em bobove dvde. sad kad imam 'ruksak' sa girjom su mi fora.
    inače, jill mi je u 6w6p najdosadnija, a u ripp iritantna. i ide mi na živce jer je tamo našminkana i nafrizirana . ostali su mi ok.
    a ovo jill vs shaun, izgleda da su po nečem suprotni. oni kojima je jedno ok drugo ide na živce.

e, kad voliš hopsat, ima jill onaj kick box fix nešto. tam su 'koreografije'. po pol sata su i možeš jedan, a možeš i sva 3 odvalit. kako paše. svaki dio je jedan dio tijela. ako si onda davno kopirala sa mog kompa, onda si mislim i to.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    krumpiric - hit sa vijačom? pola min skačeš, pola odmaraš...pa koliko možeš već minuta u komadu. a?
    aha
    ovo miriši na tabatu.

toga japanca nisam dugo

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

tnx
    ma nastavit ću ja drilat po ovome, svaki dan drugo, htjela bi samo ubacit i nešto zabavno.

nego, biciklirat po ovoj vrućini je koma. meni je inače 50km ok udaljenost (ako nije po brdu), ali jučer sam skoro umrla na 10km, počele su mi se noge trest od dehidracije.
    ne preporučujem (osim možda u 5-6 ujutro)

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    aha
    ovo miriši na tabatu.

toga japanca nisam dugo
    Ja tabatu cesto ubacim prije snage. Uzmem dvije vjezbe (npr mountain climbers i crabs, ili kettlebell swings i squat jumps, itd).
    Taman me podigne i nabrije za drugi dio treninga.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jucer: http://www.lovingfit.com/exercises-w...-more-workout/
    Bonus 10 chin ups

Prekjucer: intervalni 10/50, 3 runde
    1) dive bombers to crabs to dive bombers
    2) mountain climbers on wall
    3) oblique mount.cl.
    4) squats
    5) side to side push up
    Bonus 20 chin ups

Za danas opet smisljam nesto za upper.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Danas jos ne znam, u guzvi sam cijeli dan. Nadam se da cu uspjeti ubaciti Shauna i prve dvije s Hip Hop Abs.
    Ako nista drugo - veceras sat vremena neprekidnog plivanja.
    Jucer mi se sve preokrenulo, nikako da stignem do DVD-ova, posao (radim od kuce) mi je dolazio u naletima, i nikako da upalim DVD.
    I onda sam navecer pukla, navukla patike - i jogging kombiniran s brzim hodom, 2h.

Moram se prebaciti na redovite DVD-vjezbe, malcice sam omlohavila tamo gdje su se misici nazirali. Jogging/brzi hod mi na neke dijelove tijela ne djeluju onako kako bih htjela.
    Ali tako mi godi biti vani - vruce je, ali mi je nezamjenjivo biti vani. Doma imam klimu, al' osjecam se k'o ribica u akvariju, onako zatvorena. Vani se osjecam slobodna, pa lakse i vrucinu podnesem.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zasto ne odradis trening vani?
    Cucnjeve, sklekove,iskorake itd, pa razne varijacije toga mozes odraditi i vani.
    Otrcis dionicu, pa trening pa opet trcanje. Mozes i svakih x metara ubaciti nesto.

Ja bih na tvom mjestu svakih npr 500m ubacila 10 sklekova, razne vatijante.
    Pa mount.climb... uglavnom vise za gornji dio jer noge rade kod trcanja..
    Posljednje uređivanje od zhang : 03.08.2013. at 18:22

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Cucnjeve, sklekove,iskorake itd, pa razne varijacije toga mozes odraditi i vani.
    Otrcis dionicu, pa trening pa opet trcanje. Mozes i svakih x metara ubaciti nesto.

Trenutno ne idem kroz onu stazu kroz sumu - ubise me komarci. Ta staza mi je idealna u jesen/zimu/proljece, ali u ljeto su komarci prava pravcata napast, u svako doba dana napadaju, a prirodno je zasticeno podrucje, pa ne spricaju protiv njih. Ni Autan ne pomaze.
    A ta staza je idealna za kombiniranje trcanja + treninga.

Uglavnom, zbog letecih napasti sad trcim po pjesacko-biciklistickoj zoni (gdje isto napadaju komarci, ali dosta manje), a tamo bas i nema mjesta sastrane za trening (prigradska zona).

Ali za dva tjedna sam na drugom dijelu ljetovanja, imam vrt i hlad, pa mogu nasaditi komp vani na stol i skakutati.
    Nek' turisti gledaju kol'ko hoce. : optimisticna:

U medjuvremenu cu se nekako organizirati, da ne omlohavim do kraja. U cetvrtak sam npr. radila trbusnjake na plazi, izmedju dva plivanja.
    Posljednje uređivanje od Elly : 03.08.2013. at 18:43 Razlog: smajlici.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Trenutno ne idem kroz onu stazu kroz sumu - ubise me komarci.
    o da, komarci.
    ja sam skužila da se kroz šumu samo ne smije stat. ono treba se projurit kroz njih onda ne pikaju. al ak zastaneš samo na sekundu, sjate se.
    ili trčanje ili baš brzo hodanje pali.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ovak ja imam par kombinacija. al odem na obližnju kao atletsku stazu. da bar nije asvalt podloga. al ajd. krug pa nešto. krug pa nešto. ili odradim 10tak sprinteva na kraće sa odmorom između pa doma neki hiit kružni.

aaaaaaaa kombinacija može mali milion. ali neki put mi stvarno više dosta da moj mozak mora osmišljavat :ljenguza:

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam na moru i nakon ugodnih 10-16C ove temperature me ubijaju, samo bi spavala i na skrge disem. Vec mi je neugodno ko god pita di vam je mama klinci kazu spava.
    Vidim inesica dok se ja vratim ti mislis stvarno izgledati kao sto
    Cubana rece oni njinja ratnici
    Dok nisam dosla na more jako sam puno hodala, pentrala po brdima, po vodopadima vidi ga odozdo, pa odozgo. Ponosna sam na sebe jer nisam bila niti crvena niti zapuhana. Doduse na jednom vulkanu sam crkla ali vise radi vrucine koja mi je noge u i gojzericama grijala.
    Sad sam uspavana ljepotica i

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nastavak jer ki mob nije dao tipkati dalje
    I divim vam se sto mozete ista na ovoj vrucini.
    Nego inesica cure su na jarun isle nadam se autom, jer nemoj ono najsladje stvorenje na sunceeeee.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Nastavak jer ki mob nije dao tipkati dalje
    I divim vam se sto mozete ista na ovoj vrucini.
    Nego inesica cure su na jarun isle nadam se autom, jer nemoj ono najsladje stvorenje na sunceeeee.
    ma niti jedno stvorenje nije išlo bicom osim mene.
    oni autom. i da stvar bude zanimljiva ja došla prva igleam di su. oni zapeli na obilaznici u gužvi. nazad sam, jelte, jedva se dovukla

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ponosna sam na sebe jer nisam bila niti crvena niti zapuhana.
    dobar osjećaj, jel?

tak je meni bilo jednom kad sam išla na sljeme.
    (sad sam nahebala ko žuta. kidam odavde)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Koliko ono ih mogu staviti

A ni taxi nije lose tad naletio

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Krumpiric,

Shaun ima i druge programe s koreografijom, probaj rockin' body.
    Ima zahtjevnijih workouta od hip hop absa

Inesica
    Svaka cast. No, cuvaj se sunca. Mogla si i ti s njima autom :D

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jucer, for time, 1 runda:
    1) one leg elevated push ups 30
    2) burpees 30
    3) T-push up with hip raise 30
    4) wall jump 30
    5) supergirl push up

Vrijeme ne znam, jer sam pametna zaboravila ukljuciti stopericu, i skuzila to nakon burpeea, ali negdje oko 17-18 min.

Bonus:
    10 diamond push ups
    10 chin ups

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Inesica, hebate, otkud ti snage i energije za sve to?
    E da, jel ti zelis jos smrsaviti ili sada odrzavas tezinu?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nema ona vise sta smrsaviti, ta nema nista viska.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Inesica, hebate, otkud ti snage i energije za sve to?
    E da, jel ti zelis jos smrsaviti ili sada odrzavas tezinu?
    ma kakvo mršavljenje. mislim, mogla bi ja još ić skinut nekih 4-5kg i utegnut se i šta ja znam. al prelijena sam za to. iako, uz formu u kojoj sam, mogla bih svašta.
    al uz jučerašnji jelovnik teško da mi uspjelo: nakon šume i skokića složila si frape (jogurt, kupine, aronije, čerice iz vrta) pa nakon jaruna i bicikla kasniji ručak (3 velike šnite neke kuhane šunke, komad dimljenog domaćeg sira, 3 krastavca, 2 paradajza. bilo se pokvarilo moje pirjano povrće sa piletinom. muž ostavio van friđa.šmrc), onda ošla u dućan i nakon njega se ubila u kili grožđa i prije spavanja bila gladna i pojela neki jogurt od pol litre. mislim da mršavljenje ne dolazi u obzir. danas ću ziher manje pojest. iako imamo roštilj, hm. al nisam ziher ni hoću li uspjet vježbat. al mogu i odmarat danas.

eto, od kud mi energije. al treba i malo ludosti pa krenut recimo vozit se u podne
    al, u principu sam veliki ziheraš i teško da ću se baš precijenit i ić napravit nešto za što ne mislim da ne mogu. u svo ovo vrijeme koje vježbam, kuc-kuc, nisam ubola nikakvu ozljedu. čak su mi i upale mišića relativno rjetke. nastojim se slušat.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam od odvjezbala w11. Toliko mi je vruce bilo a mislim da imam i neku light crijevnu virozu da sam skoro povratila. Uzas! Sva sreca gotovo.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Inesica, pitala sam jer mi se cini puno aktivnosti.. pa nisam skuzila da li ti to tako jer zelis jos smrsaviti ili da imas 'prostora' za finu klopu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nema ona vise sta smrsaviti, ta nema nista viska.
    X

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jucer: kruzni jogging/brzo hodanje 1h, i nakon toga doma trbusnjaci, 100 komada.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Inesica, pitala sam jer mi se cini puno aktivnosti.. pa nisam skuzila da li ti to tako jer zelis jos smrsaviti ili da imas 'prostora' za finu klopu
    aha, ovo je bonus
    poneki vidljivi mišić isto bonus
    da ne ovisim o nekom supermenu koji bi trebao proletit ispod mene, isto bonus

ja imam hrpetinu (većinu) simptoma smanjenog rada štitnjače. kad jedem bez veze, ne vježbam i tak. onda se sve nekako počelo slagat u životu i došlo meni iz guzice u glavu da ako ne jedem junk i smeće i ako mi je tijelo u formi, da većina tih simptoma nestane, odnosno ako i jesu povezani sa štitnjačom da je ona zapravo pod kontrolom.
    znači, ako jedem zdravo i vježbam, štitnjača (vjerojatno) radi kako treba. ako jedem smeće i zujim, onda sam nikakva i luda. i zapravo, meni je to pokazatelj da kod mene sve radi kako treba, a kad prtljam da tijelo reagira i da mi znakove da se sredim.

to je razlog zašto nisam išla dr. ukoliko dođe do toga da ja zdravim načinom života sam nikakva i jadna onda ću do dr.

ajmo reć, to su mi ozbiljni razlozi za sve ovo. ono na početku su bonusi i nagrade. ovo me drži normalnom i na životu. i ajmo reć napori nisu ekstremni za ljudsko tijelo. možda su jači nego što je danas za prosječnog čovijeka, uobičajeno, ali zapravo nisu nešto ekstra, što ljudsko tijelo ne bi moglo hendlat. ono je napravljeno da se rauba i troši i onda obnavlja. nije za laganicu

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpis pod inesicu!

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pitanjce; da li mogu odraditi dnevno 3-4 serije trbusnjaka od po 20 kom ili bi vise rezultata bilo da odvalim sto ih je vise moguce od jednom. Jucer jedva odvalila 30 ds, kapalo je s mene. Mene nakon vjezbanja "bole" samo noge, nista drugo. Jucer sam napravila i 40-ak trbusnjaka. Ocekivala sam danas bar neko stezanje, ali nista.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Krumpiric,

Shaun ima i druge programe s koreografijom, probaj rockin' body.
    Ima zahtjevnijih workouta od hip hop absa

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanjce; da li mogu odraditi dnevno 3-4 serije trbusnjaka od po 20 kom ili bi vise rezultata bilo da odvalim sto ih je vise moguce od jednom. Jucer jedva odvalila 30 ds, kapalo je s mene. Mene nakon vjezbanja "bole" samo noge, nista drugo. Jucer sam napravila i 40-ak trbusnjaka. Ocekivala sam danas bar neko stezanje, ali nista.
    Najučinkovitije ti je odvaliti više različitih vrsta vježbi, ne samo klasične trbušnjake, evo primjer easy level.

Može pitanje; zašto su ti trbušni na udaru? Ako želiš jačati core, obavezno radi i vježbe za mišiće leđa. Ako ti je cilj smanjenje sala na trbuhu moram te ražalostiti činjenicom da neće ništa otići "piljenjem" po trbušnim, moraš smanjiti ukupan postotak masnog tkiva u tijelu pa će odlaziti i salo na trbuhu

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Najučinkovitije ti je odvaliti više različitih vrsta vježbi, ne samo klasične trbušnjake, evo primjer easy level.

Može pitanje; zašto su ti trbušni na udaru? Ako želiš jačati core, obavezno radi i vježbe za mišiće leđa. Ako ti je cilj smanjenje sala na trbuhu moram te ražalostiti činjenicom da neće ništa otići "piljenjem" po trbušnim, moraš smanjiti ukupan postotak masnog tkiva u tijelu pa će odlaziti i salo na trbuhu
    skroz tako

svakako kombinirat različite vježbe za trbušne, leđa tj. cijeli core. e sad, ima dosta već sastavljenih programa, dvda za to pa je možda najbolje ubost neki, a ne da sami kombiniramo.

npr. ja se stvarno ne žalim da su mi trbušnjaci koma al opet ih danas lagano osjećam (gornje) i to od jučerašnjih naskoka na panjeve, preskoka jarka i naskoka na uzvisinu (znači i u dalj i malo u vis). i pomislili bi da su se trošile noge. i jesu, ali bome i core. i to očito iz kuta (pokreta) koji inače ne koristim tolko. svakako treba šarat sa vježbama.

i drugo, za napredak u snazi mišića nikako nije nužna i upala mišića.
    jedno je kad si ja osmišljavam što ću raditi i napravim si upalu (na svu sreću male) jer blage veze nemam kolko bi nešto trebala / mogla, a drugo kad radim po nekom programu ili zadano od trenera. onda ne razmišljam. samo pičim zadano. u nekih 6 mjeseci vježbanja sa trenerom, imala sam jednu upalu mišića koju je on 'skrivio', a napredak u tom periodu je bio fijuuuuu. eh.

i ovo za smanjenje sala na području trbuha, potpisujem. šta drugo

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Odznojen D5 levela 1 30DS.
    Doslovno odznojen. Mogla bih (i trebala na lvl 2) al ne mogu na 29 stupnjeva u stanu. Ne mogu i gotovo.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i ja bi ovo moje nazvala sauniranjem, a ne vježbanjem :D

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Inesice, bacaš me u depresiju sa svojim treninzima. Ja taman budem ponosna na ono što uspijem odvježbati, ali mi entuzijazam splasne kad pročitam tvoje treninge

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

To sam htjela, da mi kazete sto da radim. Dakle, ja bih poslije Jill ili u toku dana odradila par serija trbusnjaka. Pod trbusnjacima mislim na ove koje si mi linkala. Radim vec br. 2, 3, 5, sad cu i ostale.
    Kavofob, ako se ti osjecas frustrirano zamisli kako je tek meni, amateru u vjezbanju i totalnom pocetniku. Ja kad citam vase postove treba mi titl, kao da su na klingonskom. Gledala sam danas Shauna. Iz mog kuta gledanja frajer je ubojica. Sigurno ima ljudi koji su podlegli njegovim vjezbama.
    Hvala cure

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sigurno ima ljudi koji su podlegli njegovim vjezbama.

Uspavljujem curku i jedva sam se suzdržala salve glasnog smijeha.

Draga moja, ja sam ti krenula trenirati prije nepunih 8 mjeseci s 94 kilograma, kondicija 0 bodova, izmučilo me i pola sata vožnje bicikla. Ne znam nikoga s ove teme tko je bio u lošijem stanju od mene.

Prvih mjesec dana sam drljala taj jadni bajk i išla 3x tjedno na kružni trening u Magic Well (koncipiran za starčeke i ovakve kao što sam bila ja sa staračkom kondicijom). Nakon mjesec dana odlučila sam krenuti vježbati doma. Prvi dan odradila 30DS i pala u nesvijest. Kada sam konačno shvatila u koliko sam lošoj formi došlo mi je da plačem.

Ali dan po dan, mic po mic...kile se topile, kondicija rasla...i eto me - pričam klingonski

Svi od nekud moramo krenuti, a ako smo jako nisko, imamo puno prostora za napredak

Ne daj se, danas si već korak dalje nego što si bila jučer

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

fala bogu, poslje deset navečer išla vježbat, i fala bogu preživila. Nije noć za skakanje... Ali ajde zadovoljna sam, nisam preskočila trening. Sutra rest day tj, pretvorit ću ga u stretch i to po p90x programu. Istegnut ću svaki mišić i tome se veselim. Možda još malo vijaču preskakivati
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 04.08.2013. at 23:33

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Inesice, bacaš me u depresiju sa svojim treninzima. Ja taman budem ponosna na ono što uspijem odvježbati, ali mi entuzijazam splasne kad pročitam tvoje treninge
    a miša mu. nije mi namjera. al nekako mi je ok lupit i svoje iskustvo iz neke druge perspektive. nekako neke druge stvari dođu do izražaja od onih koje su na startu. a ovo sam već bila spomenula prije pa sam kontala da neću nikog deprimirat.

a da ne zaboravim napisat razlog zašto sam na topicu. onako čist sebični. hranim se energijom hrpe upornih žena
    da ne trkeljam tu i ne navraćam, ziher sam da bi prošlo već o ho ho dana, a da zeznem i ne napravim ništa. izgovori nam lako ulete. ovako bi me bilo sram .
    i definitivno je ljepše u društvu pa makar i virtualnom.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

To sam htjela, da mi kazete sto da radim. Dakle, ja bih poslije Jill ili u toku dana odradila par serija trbusnjaka. Pod trbusnjacima mislim na ove koje si mi linkala. Radim vec br. 2, 3, 5, sad cu i ostale.
    matahari, probaj i od jillian 6w6p lev 1. ako ti je naporno cijela 2 kruga, slobodno ti odradiš 1 pa kad krene iznova, ako ti je teško, ostaviš za koji dan kasnije ili nastaviš.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    fala bogu, poslje deset navečer išla vježbat, i fala bogu preživila. Nije noć za skakanje... Ali ajde zadovoljna sam, nisam preskočila trening.
    svaka čast za 10 navečer. meni je trebalo hrpa vremena da se naviknem na vježbanje od 7-8 pa onda i od 8-9. bilo mi baš teško to navečer. u 10 bi ja voljela ić spavat. u 11 već negdje i spavam. gdje padnem. i sad volim kad ubodem sredinu dana. i ova jutra su mi napor. al fakat je vruće za sredinu dana

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ako imate klimu, onda je to spas. Tako sam ja ljetos vjezbala.

Potpisujem te za vjezbanje u virtualnom drustvu

Ja malo plivam, osjecam da su mi trbusni misici zivi :jupii:
    Nije sve otislo u nepovrat. Trebalo mi je da se maknem od mamine germe jer sam si tad koma i izgledala i osjecala se.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo Anči

Ma Inesice, nije baš tak grdo... s druge strane me baš veseli kad vidim koliko si napredna jer i ja želim stići gdje si ti, s vremenom. Deprimirajuće bi bilo da su rezultati isti kod onog koji trenira nekoliko mjeseci i nekoliko godina

I ja sam jučer oko 10 vježbala, nisam si htjela dozvoliti 3 dana pauze, a i u Total Bodyju nema toliko hopsanja pa je i gležanj preživio Malo sam upalila klimu, ali mrzi me, ne mogu s njom...

Enivej, toliko mi je bilo vruće da sam se skroz zaboravila istegnuti, čim je isteklo 25 min odjurila pod tuš. Tek sam se jutros sjetila istezanaj

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anci, jesam ti rekla da se nemas sto brinuti za trbusne.

Prijavak za jucer: kruzni trening od 1h + aktivno plivanje od 1h + raznorazni trbusnjaci, 100 komada.
    Vec danas se osjecam manje mlohavo.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Isusek isusek danas se diše na škrge. Treba piti puno vode!!!! I papati lubenice! Ja sam stresla u sebe već (poslje šalice kave) sigurno pola litre vode. I sve me pita još...Po kući sa sobom furam bocu od litre i pol. E kad bi još tu i tamo koji put naprvila s tom bocom i čučanj...

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja odvjezbala w12. Super mi je w12. Teski su mi samo oni sklekovi naopacke u mostu!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne znam kako nisam prijavila jučerašnji čak jedan zgib.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja gotova za danas

evo, znoj curi po prstima. bljak

bobov sculpted body. i povećala sam 'kbell' na 9kg. i baš sam si sretna. lako za svingove, al sve overhead sam uspjela. sad mi je u garaži ispod 30. podnošljivo je.

inače, imam klimu u kući al imam i djecu. nemrem ja uz njih. mislim da bi ih kad počnu mamkat (a kad me vide onda su inspirirane) gađala sa bilo čim što mi je u ruci. nemrem ja pričat dok vježbat i objašnjavat i upute davat. bolje mi se pacat u garaži

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kako nisam prijavila jučerašnji čak jedan zgib.
    baš. ajd sad je obavljeno.

jedan ali vrijedan

sad znaš, ako možeš jedan, možeš...

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja odvjezbala w12. Super mi je w12. Teski su mi samo oni sklekovi naopacke u mostu!
    aha
    u 11 psujem (ona čatanešto)
    12 je fora. i sjetila si me tih sklekova, baš mi pašu kad se izokrenem i istegnem trbuh i onda dole-gore

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

eto, odvalila 10 komada dok se nisam još ohladila. odlični su mi

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

vi ste prave multitasking žene, zamišljam vas kako radite sklekove,trbušnjake i ostalo i onda u pauzama malo otipkati na forum, pa još i mladunčad, svaka čast

moj report je jučer otrčanih 4,5 km i nije mi uoopće bilo teško, vjerojatno zato jer sam imala dan odmora, kao da su noge lakše...viroza me pustila, malo još kašljucanja, ali ništa strašno.
    ako nekog od friškijih mama koje bi se htjele riješiti viškova prije nego krenu s vježbama za formiranje muskulature, našla sam super program trčanja baš za sagorijevanje masnoća, na aplikaciji runkeeper. e sad pokušat ću staviti link, ne znam jel ga mogu otvoriti i oni koji nisu registrirani:
    http://runkeeper.com/fitness-class/r...tionId=1435918
    Prvo otvori opis programa, a s lijeve strane je raspored aktivnosti pa kažem, ako se nekom učini korisnim, meni baš odgovara zasad dok su još ove lagane trke, bojim se što će biti kad dođe do onih fartlek treninga i izmjena ritma

u svakom slučaju ja već sad na sebi osjetim promjenu,nisam više tako napuhana i imam osjećaj, sad ne znam jel to samo u glavi ili, da mi je i trbuh već malo splasnuo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •