Pokazuje rezultate 1 do 50 od 297

Tema: Moj sin (2) voli haljinice i šosiće i želi biti princeza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Teta u vrticu mom malom od 3 g brani da se sa curama igra princeza. Svi decki u grupi su bebasti (1-2 god), a cure su oko 3 pa mu je drazi igrati se s njima. Za dva tjedna ide u drugu, stariju grupu, ne znam da li da reagiram i pricam s tetom da jadno dijete nema traume jos dva tjedna. Zar ona ne bi trebala znati sto i kako u ovakvim slucajevima? Sumnjam da curama brani da vozaju autice. Nije mi sjela, ocito.
    ja bih joj rekla. kako si to skuzila? sam ti je rekao? ako je tako, onda bih rekla nešto u stilu da sam možda krivo shvatila, ali da mi se dijete požalilo, pa želim provjeriti i da svakako očekujem da mu se omogući nesputano biranje i društva i vrste igara.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih joj rekla. kako si to skuzila? sam ti je rekao? ako je tako, onda bih rekla nešto u stilu da sam možda krivo shvatila, ali da mi se dijete požalilo, pa želim provjeriti i da svakako očekujem da mu se omogući nesputano biranje i društva i vrste igara.
    Da, sam mi je rekao da mu teta nije dopustila da bude princeza. I da ce ici u bolnicu ako ne pojede sav rucak

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, sam mi je rekao da mu teta nije dopustila da bude princeza. I da ce ici u bolnicu ako ne pojede sav rucak
    Ufff... Vrijeme ti je za informacije, individualne. Da teti objasniš neke bitne stvari. Koje sa spolnim stereotipima imaju neke dodirne točke, ali čini se da je u pitanju šira priča... Pregrizi i nemoj odgađati. Počni s ručkom (iako je redoslijed nebitan) pa istresi i sve ostalo čega se sjetiš...

Ont. moj mlađi je puno profitirao uz dragu tetu Romanu koja je rušila spolne stereotipe u grupi izrazito mačistički orijentiranoj grupi s nekoliko izrazitih nasilnika. Nije uspijevala sve riješiti, ali je dosta pomoglo to što su npr. svi zajedno sjeckali voće za voćnu salatu i slično - nije bilo traga "muškim" i "ženskim" igrama. Na sreću.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •