Stranica 6 od 259 PrviPrvi ... 456781656106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala na uvodu spajka , zakeljila sam ga u prvi post.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolje da ideš u trgovinu i probas tamo. Malo hodas, poskocis i vidiš u kojima se najbolje osjećas .
    isprobaj ih vise , da imas osjećaj .
    Budi sigurna da mi je to osnovno mjerilo.

Nego, trebam li na nešto posebno obratiti pažnju?
    Nije isto da li trebaš tenisicu za trčanje, tenis ili nogomet.
    Do sad sam od tih namjenskih kupovala samo za trčanje. Ima li i neki tip za vježbanje? Ili da uzmem neki running model zbog onog lađastog dijela naprijd. Čini mi se da bi bio zgodan i u vježbanju, bar ono malo što sam probala po Jillian. A bila sam bosa kad sam probala. I bez podloge.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja vježbam u onima za trčanje (nije da sad imam doma 10 pari dobrih tenisica za svaku aktivnost).

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

spajalice, hvala za opširna objašnjenja i priložene detalje
    roza , drži se, odmori i nadam se da će oporavak trajati kraće nego misliš. bitno je da zaliječiš a ne napola pa da to vučeš jako dugo.

svim prijavcima, svaka čast...super su to treninzi!
    svim prijavcima pive i baklava ... ko sam ja da vam sudim

ja prijavljujem jučer 30DS L1 day 2, dva aspirina i mislim da je danas rest day...jedva sam ustala s wc-a jutros
    a imam planinu za popeglat...pa sam mislila ako ću ipak nešto moć da probam jogillian..možda je ipak lakši od 30DS.
    i baš sam se iznenadila da me tako bole kvadricepsi...ono baš jako...mislila sam da će me ubiti trbuh...i ruke...
    Posljednje uređivanje od ninik : 23.08.2013. at 08:28

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Ja za izazove nemam vise energije kad odradim ovo svoje...
    Vjerujem. :klanj:

Ja odradim izazove ako sam u toku dana napravila trening tipa brzi hod ili jogging, i jos me ocekuje vjezba, pa da se odmaknem od Shauna i Jillian, cisto promjene radi, - ipak je to 25-30 minuta cistog treninga, pa se in my book racuna kao dobra zamjena za redoviti trening.
    Zgodni su mi jer ne moram pratiti nista (YT ili DVD), samo si ih zapisem na papiric i odem tamo gdje mi je u tom trenutku zgodno vjezbati (dnevni, terasa, vrt). Tako da mislim da bi mi tu i tamo mogli posluziti kao dobra zamjena za Jill ili Shauna. Sto vi mislite?

Cak si mislim kako bih si ih mogla odradjivati i drugi tjedan kad odem na godisnji.
    Ako Storma ne ubaci neke extra sprave, naravno (ne nosim nista od opreme za vjezbanje, iako imat cu na raspolaganju strunjacu, a i boce vode koje glume utege.).

Anci
    E. je sad u nekoj super fazi, jako je kooperativna (i kompetitivna, nije lako s njom odradjivati treninge ) i trenutno smo vise prijateljice nego mama-kcer :samo-da-potraje: .

Roza, Kavofob - drzite se i oporavite sto prije. :hug:

Znaci, prijavak za jucer: 1h brzog hoda, pa Stormin Izazov za cetvrtak, pa onda jos 1:30h brzog hoda.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Spajka, nisam rekla super za ovaj prijevod sa klingonskog.
    Evo na ovoj temi sam shvatila da pricam tecno fancuski i klingonski

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ninik prvotno napisa Vidi poruku
    spajalice, hvala za opširna objašnjenja i priložene detalje
    roza , drži se, odmori i nadam se da će oporavak trajati kraće nego misliš. bitno je da zaliječiš a ne napola pa da to vučeš jako dugo.

svim prijavcima, svaka čast...super su to treninzi!
    svim prijavcima pive i baklava ... ko sam ja da vam sudim

ja prijavljujem jučer 30DS L1 day 2, dva aspirina i mislim da je danas rest day...jedva sam ustala s wc-a jutros
    a imam planinu za popeglat...pa sam mislila ako ću ipak nešto moć da probam jogillian..možda je ipak lakši od 30DS.
    i baš sam se iznenadila da me tako bole kvadricepsi...ono baš jako...mislila sam da će me ubiti trbuh...i ruke...
    ne, ne i ne. Moraš nastaviti! uzmi danas dan za peglanje, odhodaj barem 30 minuta , a sutra ponovo jilian 30D.
    sutra uzmi nešto protiv bolova 30 minuta prije vježbanja i udri !
    aspirin odmah nakon, magnezij 300mg navećer

za 10 dana nikakve upale nećeš više imati- obećavam. Moraš izgurati ovaj bolan početak .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme Roza, želim ti što brži oporavak

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne, ne i ne. Moraš nastaviti! uzmi danas dan za peglanje, odhodaj barem 30 minuta , a sutra ponovo jilian 30D.
    sutra uzmi nešto protiv bolova 30 minuta prije vježbanja i udri !
    aspirin odmah nakon, magnezij 300mg navećer

za 10 dana nikakve upale nećeš više imati- obećavam. Moraš izgurati ovaj bolan početak .
    Nastavi samo, samo polako i stvarno upale neće biti.

A tijelo pamti i to dobrano. Imala sam mjesec dana pauzu i počela vježbati nakon toga. Očekivala sam upalu kao na početku, ali nema je. Kao što je Storma rekla osjećam da me negdje malo zateže i to je to. Baš sam se iznenadila. I eto dodatan motiv za dalje. Što više vježbamo manje će boljeti.

Ozlijeđene, držite se. I da se oporavite što prije.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma mislila sam danas nakon peglanja ako ću moć jogillian a sutra naravno nastavit sa 30DS..
    nema odustajanja...znam da je početak takav, čupav i dlakav...ali ako sad krenem sa švercanjem, niš od toga!
    ali mogu danas lakše?
    bar dok se ne opskrbim aspirinom..i magnezijem!
    koji magnezij?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

e zbilja, imam ja piksu magnezija, otprilike 3/4 punu... poklanjam ako nekome treba

(idem samo provjerit rok, kupljeno prije pola godine)

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni treba, meni treba!

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ninik nastavi sa 30ds. znam da te boli, ali proći će!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

jao, kako je gušt čitat cure koje počinju
    bravo, bravo.

moji brzinski savjeti za drugi dan i dane u početku.
    ninik - probaj odraditi danas 30DS, već poznaješ vježbe, što se toga tiće bit će ti lakše. ako kreneš sa yogillian, gledat ćeš dosta što treba, kad treba i zapravo nećeš to odraditi u komadu. možeš lakše, kad ćeš raditi vjerojatno ćeš ići sporije ako je takva situacija i to je onda lakše
    ovako, na povjerenje pucam, napravi 30DS i danas i sutra i četvrti dan ćeš skužit zašto te nagovaram, ako ne već sutra.

osim u slučaju da imaš jaku upalu mišića. al onda nećeš moć ni peglat. dok ćeš peglat stavi hrpu sa opeglanim (ili zgužvanim vešom) što dalje od sebe. svaki komad ili dva morat ćeš se prošetat. TO NAPRAVI OBAVEZNO, jer spominješ upalu kvadricepsa. jako dobro znam što pričam. puno peglam i nema goreg nego nakon dana kada sam raubala kvadricepse i ostale nožne mišiće i kad ih lagano osjećam, nema mi goreg od peglanja i stajanja u toj ukočenoj pozi, a stojiš i mišići se ne prokrvljuju, a zapravo se troše. na karju dana će ti suze ić od ukočenosti tih mišića.
    napravi da mišići koji su upaljeni lagano se gibaju kroz dan.

moram se nadovezat na upale mišića. ja nikako ne bih nikom preporučila uzimanje aspirina/andola ili nekih ibuprofena kod upale mišića. osim u slučaju da nam blokira ustajanje iz kreveta. onda uzmete nešto i onda jeste bolesne i u skladu sa time slijedi dan.

kod upale mišića koja se osjeća kroz dan, a funkcioniramo, ne preporučam uzimanje bilo čega protiv boli. zakamufliramo je i recimo, možemo stajat i peglat i time radit veću štetu. mišići se ne prokrvljuju, ne dobivaju dovoljno kisika za oporavak, hranjivih tvari, a tijelo u sebi ima sastojke koji mu ne trebaju. često sa zakamufliranom boli idemo ponovno vježbom raubat mišiće kojima je potreban oporavak.
    upala mišića nije nikakva katastrofa i mišićima treba osigurati oporavak. oni se tijekom upale grade i obnavljaju.
    trajat će dan-dva, a ako uđe u treći, najvjerojatnije će stati kada se ti mišići dobro razgibaju i ugriju

- piti puno vode
    - c vitamina
    - nakon vježbanja NE TUŠIRAT SE TOPLOM VODOM. odnosno, možete se otuširat ali na kratko.
    - hladiti mišiće
    - masirati
    - lagano se kretati i pokretati mišiće

PRIJE VJEŽBANJA
    dobro se razgibati - to smanji potencijalnu upalu za o ho ho. više nego u 30DS i onda krenuti na vježbu

magnezij - bademi kroz dan, kakao sa cimetom (cimet isto ima protuupalna svojstva), zdjeletina zelene salate i zelenog povrća

ako je baš teško vježbat, te vježbe usporit, preskočit i raditi one za koje nema upale
    Posljednje uređivanje od Inesica : 23.08.2013. at 09:48

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Roza, da što prije koljeno dođe u normalu. Znam kako ti je, ja sam isto tako baš bila ljuta na sebe jer iz takve gluposti mi se nedavno tako zakompliciralo s tim koljenom. Nema goreg nego kad te tako nešto potrefi, a ti naviknut svaki dan vježbati, trčati, štogod. I onda prisilno mirovanje Nadam se da ti to neće utjecati na tvoje planove za M.Bistricu.Ajde,sve ćeš ti to nadoknaditi.

Ja sam jučer otrčala svoj trening-5 min zagrijavanje,pa 10 min brzo,5 min sporo,i onda još 10 min brzo.4,60 km u tom razdoblju. Netko je pitao za runkeeper kako mjeri, je, gps-om. A ja dosad nisam primijetila da mi nešto krivo mjeri. Jedino kad ga slučajno isključim,onda prestane mjeriti

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Jao, zhang, nek je sve dobro.
    Ja sam naivac vjecni pa mi je nevjerojatno da bi netko isao to reci zbog nadoplate. Meni to valjda ne bi palo na pamet (da je zato rekao).
    Uh, al neka si to dobro, to je najvaznije.

Odradila si dva treninga :respect:
    Ja to nisam nikad

Danas smo i muz i ja istrcali 6 km u komadu, 42 minute. Znaci, prosjek nam je 7 min po km.
    Roza, ti gledas speed ili pace?
    Aries?

Kad ovo svladam, jel mi onda napredak trcati brze tu dionicu ili trcati vecu dionicu istim tempom?

Htjela sam jos reci da vas sve pratim, no tako smo se raspisale da ne stignem svakog komentirati.

Samo sam htjela komentirati Ellynu djevojcicu koja je s njom trcala zaboravila sam koliko!! Bravo!
    Anci,ja sam si nastimala tako da mi svakih 1 km govori koji mi je average pace i average speed.Ono,gledam da si dižem taj average pace ako ikako mogu.I meni je cilj otrčati što veću dionicu,ono,nekim umjerenim tempom. Ali dobro mi je što u sklopu tog programa imam treninge kad mi se izmjenjuju brze minute s onim umjerenijim. Mislim da je to zbog snage, jer ako to izdržiš,onda vjerojatno imaš snage za otrčati duže, a laganijim tempom. To je neka moja teorija.

I da, bravo za onu temu o emocionalnim aspektima hrane ili kako već mislim da ću i tamo pisati. Iako sam evo na dobrom putu da odradim onaj 21 dan bez šećera. I nije da mi nešto fali. Ovaj vikend krstimo bebolinu, bit će puna kuća ljudi, kolača i svega, a mene uopće ne hvata panika :ponosna:

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jučer sam skužila da je došla menga i mislim si mogla bi se izvući i ne vježbati, ali sam se vas sjetila i u sekundi sam se odlučila vježbati.
    Mozak je prvo skočio da ne bi a onda se morao pokoriti vježbačicama :D
    C2 odrađen jučer. Moram priznati da me sve zateže, još ću jednom w7, w8 i c2 pa nastavak..mjesec dana pauze uzelo je svoj danak.
    Ninik, sjedni ženo dok peglaš, odmori mišiće.
    Ja sam mislila da je to nemoguće a kad mi je došao trenutak da nakon cijelog dana intezivnog rada na poslu i doma moram u 23 sata popeglati hrpetinu robe, uzela sam stolicu i uz anatomiju fino popeglala sve da nisam ni skužila.
    Inesica super savjeti, sve pohranjujem za buduću upotrebu.
    Kavofobica čestitam na broj trapki.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    jao, kako je gušt čitat cure koje počinju
    bravo, bravo.

moji brzinski savjeti za drugi dan i dane u početku.
    ninik - probaj odraditi danas 30DS, već poznaješ vježbe, što se toga tiće bit će ti lakše. ako kreneš sa yogillian, gledat ćeš dosta što treba, kad treba i zapravo nećeš to odraditi u komadu. možeš lakše, kad ćeš raditi vjerojatno ćeš ići sporije ako je takva situacija i to je onda lakše
    ovako, na povjerenje pucam, napravi 30DS i danas i sutra i četvrti dan ćeš skužit zašto te nagovaram, ako ne već sutra.

osim u slučaju da imaš jaku upalu mišića. al onda nećeš moć ni peglat. dok ćeš peglat stavi hrpu sa opeglanim (ili zgužvanim vešom) što dalje od sebe. svaki komad ili dva morat ćeš se prošetat. TO NAPRAVI OBAVEZNO, jer spominješ upalu kvadricepsa. jako dobro znam što pričam. puno peglam i nema goreg nego nakon dana kada sam raubala kvadricepse i ostale nožne mišiće i kad ih lagano osjećam, nema mi goreg od peglanja i stajanja u toj ukočenoj pozi, a stojiš i mišići se ne prokrvljuju, a zapravo se troše. na karju dana će ti suze ić od ukočenosti tih mišića.
    napravi da mišići koji su upaljeni lagano se gibaju kroz dan.

moram se nadovezat na upale mišića. ja nikako ne bih nikom preporučila uzimanje aspirina/andola ili nekih ibuprofena kod upale mišića. osim u slučaju da nam blokira ustajanje iz kreveta. onda uzmete nešto i onda jeste bolesne i u skladu sa time slijedi dan.

kod upale mišića koja se osjeća kroz dan, a funkcioniramo, ne preporučam uzimanje bilo čega protiv boli. zakamufliramo je i recimo, možemo stajat i peglat i time radit veću štetu. mišići se ne prokrvljuju, ne dobivaju dovoljno kisika za oporavak, hranjivih tvari, a tijelo u sebi ima sastojke koji mu ne trebaju. često sa zakamufliranom boli idemo ponovno vježbom raubat mišiće kojima je potreban oporavak.
    upala mišića nije nikakva katastrofa i mišićima treba osigurati oporavak. oni se tijekom upale grade i obnavljaju.
    trajat će dan-dva, a ako uđe u treći, najvjerojatnije će stati kada se ti mišići dobro razgibaju i ugriju

- piti puno vode
    - c vitamina
    - nakon vježbanja NE TUŠIRAT SE TOPLOM VODOM. odnosno, možete se otuširat ali na kratko.
    - hladiti mišiće
    - masirati
    - lagano se kretati i pokretati mišiće

PRIJE VJEŽBANJA
    dobro se razgibati - to smanji potencijalnu upalu za o ho ho. više nego u 30DS i onda krenuti na vježbu

magnezij - bademi kroz dan, kakao sa cimetom (cimet isto ima protuupalna svojstva), zdjeletina zelene salate i zelenog povrća

ako je baš teško vježbat, te vježbe usporit, preskočit i raditi one za koje nema upale
    Eto ja bih preporučila aspirin prvih dana odmah nakon vježbanja . On sprecava upalu jer razlaže nakupljenu kiselinu. Ne može on zakamuflrati ništa, preslab je da bi zakamuflirao neku ozbiljnu ozljedu. u principu nakon par dana ne treba više ništa uzimati jer se mišići uhodaju.
    Posljednje uređivanje od sirius : 23.08.2013. at 10:16

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

dok se vodi rasprava pro i contra aspirina, ja ti kazem ajd ti upri danas koliko mozes.
    sljedeci tjedan ce te boliti nesto drugo

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Eto ja bih preporučila aspirin prvih dana odmah nakon vježbanja . On sprecava upalu jer razlaže nakupljenu kiselinu. Ne može on zakamuflrati ništa, preslab je da bi zakamuflirao neku ozbiljnu ozljedu. u principu nakon par dana ne treba više ništa uzimati jer se mišići uhodaju.
    lako za kiselinu. ona procirkulira ukoliko se muvamo. bol kod upale mišića dolazi jer su na mišiću nastala oštećenja. mala, mala pucanja mišićnog tkiva. mikrooštećenja. i to je ono što treba mišić oporaviti.

neki dan sam lagano osjećala mišiće nogu i rasturala me glava. na kraju sam popila panadol da me glava stane. nisam osjećala ni bol u mišićima. tako da zakamuflira. odlično za odvalit trening koji ne treba ili neka druga opterećenja mišića

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    dok se vodi rasprava pro i contra aspirina, ja ti kazem ajd ti upri danas koliko mozes.
    sljedeci tjedan ce te boliti nesto drugo
    Nećeš se ubaciti u raspravu o aspirinu?!

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

cure, hvala svima na podršci!
    vidjet ću kroz dan kako će biti .. pa ću možda ipak radije 30 DS ... ipak sad već znam kaj i kak ide...pa se eventualno prišparam na vježbama koje me trenutno jakooooo bole.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

lako za kiselinu. ona procirkulira ukoliko se muvamo. bol kod upale mišića dolazi jer su na mišiću nastala oštećenja. mala, mala pucanja mišićnog tkiva. mikrooštećenja. i to je ono što treba mišić oporaviti.

neki dan sam lagano osjećala mišiće nogu i rasturala me glava. na kraju sam popila panadol da me glava stane. nisam osjećala ni bol u mišićima. tako da zakamuflira. odlično za odvalit trening koji ne treba ili neka druga opterećenja mišića
    Pa glava te je boljela, logično da si prvo paracetamol maznula. Paracetamol moze prije vježbanja , ali nakon vježbanja ( prije nego počne boljeti , kad počne , kasno je za aspirin ili andol). Nije to zbog boli , nego samo zbog toga sto razlaze kiselinu koja se stvorila.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nećeš se ubaciti u raspravu o aspirinu?!
    gospe oslobodi,
    ali jezik je dulji pa ce reci paracetamol nije isto sto i acetilsalicilna kiselina. dalje ne bi. sad sam u cukru, cijeli dan. poboljsanim sa zeljezom.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 23.08.2013. at 10:27

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa glava te je boljela, logično da si prvo paracetamol maznula. Paracetamol moze prije vježbanja , ali nakon vježbanja ( prije nego počne boljeti , kad počne , kasno je za aspirin ili andol). Nije to zbog boli , nego samo zbog toga sto razlaze kiselinu koja se stvorila.
    ma psolije sam ga maznula. na kraju dana kad sam već htjela sve poslat ups
    i nakon vježbanja

i da, što se tiće vježbanja i glavobolje. mene kad glava boli, ako uspjem krenut vježbat, period vježbanja glava ne boli. kad se ohladim, kreće ispočetka.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

gospe oslobodi,
    ali jezik je dulji pa ce reci paracetamol nije isto sto i acetilsalicilna kiselina. dalje ne bi. sad sam u cukru, cijeli dan. poboljsanim sa zeljezom.
    Pa to i ptice na granama znaju ( ako su im grane u blizini medicinskih škola ili biokemiskih fakulteta).

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

gospe oslobodi,
    nije

al kod upale mišića uopće nije tolki problem mliječna kiselina, tako da mi ni ta a... kiselina nije faktor.
    odnosno ubacimo je a ne napravi nešto spešl.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

još jedna napomena. ako se koja za što odluči.

andol/aspirin nije za dojilje

koja je, koja nije, takav je forum, moram napomenuti

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ajme koliko teksta.
    Roza, hug, drži se.
    Izazov postavljen, rukavica bačena (lol)

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nije to zbog boli , nego samo zbog toga sto razlaze kiselinu koja se stvorila.
    Ozbiljno? Ja sam mislila da pijemo lijekove protiv bolova samo zato da nas ne boli.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

još jedna napomena. ako se koja za što odluči.

andol/aspirin nije za dojilje

koja je, koja nije, takav je forum, moram napomenuti
    a gle, gdje god da pišeš, nikad ne znaš tko čita :kez:

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ozbiljno? Ja sam mislila da pijemo lijekove protiv bolova samo zato da nas ne boli.
    Sirius, otvaraj temu lol

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

meni upalu mišića najbolje liječi vježbanje
    dan odmora mi samo pogorša stanje

danas od mene opet ništa, još uvijek su potoci
    noćas u 4 ujutro sam se i tuširala

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sasa je prava balerina.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

E, da ninik, sjećam se tih mučeničkih odlazaka na wc )))))) Treba sjest na školjku kad imaš upaljene mišiće. A i ustajanje je izazov Bez brige, nakon toge više upala nisam imala, samo su me ruke boljele (slabašne su).

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo mene k vama! Čitam vas s guštom već tjednima.
    Koliko pozitivne energije! Svaka čast!
    A poticaj mi je naravno dala Kavofob koja je napravila ogroman posao (a k tome je visine kao ja-težina mi je manja od njene, ali bih htjela doći ispod 70 kg, što nisam imala još od svoje prve trudnoće)

Odlučila sam početi sa BR i čak sam odradila w1 i w2 i onda mi je onaj cardio bio pretežak pa sam taj dan išla brzo hodati i pomalo trčati.

U ponedjeljak i utorak sam s mužem vozila bicikl, srijedu sam propustila i baš sam guštala jučer da ću nastaviti Jilian, kao ono na poslu paf-jak udarac u mali prst vratima.Sve zvijezde sam vidjela,popodne je poplavio cijeli.

Nisam htjela da mi dan propadne pa sam nagovorila muža na vožnju biciklom(tad me uopće prst ne boli) i odvozili 10 km.

Danas malo bolje hodam, hladim prst, nadam se da ću što prije moći početi s vježbama.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i da, što se tiće vježbanja i glavobolje. mene kad glava boli, ako uspjem krenut vježbat, period vježbanja glava ne boli.
    X-am, tocno ovo mi se jucer dogodilo.
    Jedino sto kasnije, nakon vjezbanja, tusiranja i brze setnje - nije vise ponovo zaboljela.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Izazov postavljen, rukavica bačena (lol)
    Danas sam na putu, ali kad dodjem veceras doma, idem traziti tu rukavicu
    Thnx na linku .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

idem par stavri napisati koje se meni dogadjaju kad vjebam:
    1. poboljsa mi se probava
    2. dok sjedim na poslu cesto se protegnem. jednostavno kako neko stavi keks u usta tako se ja protegnem. kad ne vjezbam to ne radim.
    3. ako imam blagu glavobolju tad ako odvjezbam, bol odgodim na neko vrijeme, no ipak poslije pocne se bol javljati.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ajme curke tko će vas sve pohvatat

pepi, dobro došla i no frx, ja sam umirala na c1 prvih 2-3x, sad se ne bih ni uznojila. na onaj running man sam zvijezde viđala, a sad se ni ne uspušem. korak po korak

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    pepi, dobro došla i no frx, ja sam umirala na c1 prvih 2-3x, sad se ne bih ni uznojila. na onaj running man sam zvijezde viđala, a sad se ni ne uspušem. korak po korak
    Kako smo sve različite. Meni je running man najlakši dio tog cardia, al ono skakutanje s ispruženim nogama i vrtenjem ruku u krug... Imam noćne more od toga.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Kako smo sve različite. Meni je running man najlakši dio tog cardia, al ono skakutanje s ispruženim nogama i vrtenjem ruku u krug... Imam noćne more od toga.
    o da, nevjerojatno

meni je i ta skakutajuća bila teška, ali ni blizu kao running man, odnosno body run kako Shaun T zove tu vježbu

koliko smo samo svi napredovali :tapšpoleđima:

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

meni je c1 težak utoliko što pojedina vježba traje cijelu minutu
    za razliku od c2 gdje traju 30sec
    u c2 su mi najnajnajgori plie hops (ili kako se već piše) tu se satarem
    do c3 nisam bila ni došla ali budem!

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam samo kod ovog sala htjela dodati kako je kod mene taj proces gubitka sala uzasno spor.
    Vec smo i pisale kako lakse idu kile dolje ako ih je puno viska i onda stane.

Ja imam sala ispod pupka, to nije neka koza jer bas i nemam viska koze, vec je bas klimavo.

Istina, ja kod sebe osjetim napredak u smislu da sam cvrsca i poletnija i raspolozenija. Imam i bolje drzanje, u globalu se neusporedivo bolje osjecam otkako jedem pravilnije i vjezbam.

No, ovo klimavo na pupku i na slauficu direkt iznad straznjice ide uzaaasno sporo.

Hoce li se to klimavo pretvoriti u misice ili ce se otopiti? :tuka:
    A mozda nikad i nece lool.
    anci, nije bas da sam vidjela to tvoje salo , odnosno nemas ga.
    ali kuzim sto hoces reci. ja kad sam obucena, to se ne vidi. i kad stojim ravno ne vidi se. ali ono kad se sagnem, kad sjednem zavaljena taj mali slaufcic je tu. grrrr.
    mislim da nemam bas sala,(ili imam ) (182 cm oko 62,63 kile - nemam vagu, pa ja ovako odokativno) ali bas kako kazes klimavo.
    medutim ja mislim da se u mom slucaju to moze napraviti i bez neke promjene prehrane (mislim da jedem dobro, a to je neka mjesavina zdravog razuma sa elementima pokupljenim iz raznih prehrambenih filozofija), a i ne bih bas da mrsavim.
    otkad sam pocela raditi taj bodyfit sa puno vjezbi za srednji dio tijela, (i trbuh i leda) i trbusnjaka i planka i sklekova, pilates vjezbi, stvarno vidim poboljsanje, a o drzanju i energiji da ne govorim.
    onu sasinu sliku iz profila sam si sejvala u mozak. to hocu. to mi je plan, a onda cu krenuti na sva ova skakutanja i slicno, za globalnu snagu.

i inace, da li ste primjetili da su vecina ovih instruktorica nize zene.
    ja bome sa ovim svojim krakovima, kad radim dizanja nogu, cucnjeve, skokove i slicno, uuuumirem. kad radim jogu i strechinge ne umirem , ali to mi nije dovoljno za to sto hocu.

kavafob super su ti one slike sa vjezbama za sredinu tijela na strani sto ju je inesica linkala:
    http://www.fitmama.com.hr/vjezbanje/salo-na-trbuhu/ bas korisno.

da li sam dobro shvatila da je FB gdje stroma stavlja izazove Fb od fitmame ili ima jos nesto?
    Posljednje uređivanje od seni : 23.08.2013. at 11:48

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

evey i candy, ja bih isto slicice. trep,trep....

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

betty, ni ja nisam probala c3, ali nakon Shaunovog tretmana vjerujem da će mi biti izdržljiv c2 mi nikad baš previše nije bio težak, vježbe malo teže nego c1, ali puno znači što su kraće vremenski

seni, jes, Storma izazove stavlja na FM FB

od sutra će ih slagati u posebnom albumu pa će se lakše pratiti

i potvrđujem - Anči nema salo, izmišlja

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Uljepsale ste mi dan :povrsna:

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Još nisam odradila jučerašnji izazov, kasnije ću.. valjda. :O
    Ne mogu vas sve pohvatati, Roza držim fige da koljeno što brže prođe.

Kakvo salo? Anci, Zhang i Saša su u odličnoj formi, a ostale nisam vidila. kavofob pak ima ravan trbuh , a cice su joj ostale.. moje su otišle sa salom hah
    Ali znam, meni smeta još to malo sala oko pupka s time da IMAM viška kože.
    Posljednje uređivanje od _Candy Candy_ : 23.08.2013. at 13:44

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

cure, evo i mene s GO,
    a jeste se raspisale

stigla sam malo preletiti, pozdrav novima,
    a vidim da su se dijelile i neke nove fotke (žicam odmah )

vidjeh Candy, baš si zgodna i to prava slatkica
    sasa, ti si baš fit, ali ja bi na tvom mjestu malo probala povećati mišićnu masu, koja kg više bi ti dobro stajala

kavofob, ne vjerujem svojim očima, a što je s betom
    tko će mi sad praviti društvo na beti?
    btw. nove fotke odlične, baš si komad i neću čuti više da spominješ mršavljenje

Storma, pozdravljam ove challenge, probat ću kad dođem sebi od go (jedino nemam face pa tu postajte)

stavim i ja još koju fotku iako nije još Shaun odradio ni upola što je trebao ali ajde da dobijem još koji savjet od iskusnijih

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Willow

jesi stigla? baš sam ti htjela predložiti da uzmeš još jedan godišnji da iščitaš što smo sve natrkeljale

beta će pričekati, vraćam se na BR, Jill me već predugo čeka

edit - kombinirat ću BR sa Storminim izazovima, što različitije to veselije
    Posljednje uređivanje od kavofob : 23.08.2013. at 14:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •