Cao cao, nova JA

...elem, hmmm odakle da pocnem...sad sam usla peti mjesec, lezim vec dobra tri mjeseca. Problem je hematom, zapravo sad je problem strah od krvarenja..jer sam vec dva puta imala takva krvarenja da sam oba puta zavrsila na transfuziji i kao posljedicu imam zescu anemiju,beba je moje malo jako cudo koje je uspijelo da se odupre svemu tome..msm nista nije frka, lezanje i sve to...frka mi je napad panike kad sam sama, a uglavnom sam sama, jer mi "hazbend" radi od 7-19...i nemam nikog svog u blizini...znaci tripovi su od prilike :"ako krvarenje krene, sta da radim dok dodje hitna, za koliko ce doci,ako se onesvijestim u medjuvremenu pa ne uspijem da otvorim vrata...ako iskrvarim i ako se desi ono na sta ne smijem ni da pomislim"....znaci strah me trese 24 sata dnevno, ponekad mi "pokoci" sake, stopala...jednostavno me blokira, ustanem -vrtoglavica...tusiranje - gubitak zraka. Jbt, jednostavno ne uspijevam da se iskontrolisem...je l' sam postala tolika lujka, i cjurka ili ja stvarno ne znam vise nista....realna, svjesna, samokriticna...blentava