Jedno je djetetu dati auto ili stan, a drugo je kad majka s djetetovom očevinom i djedovinom raspolaže na nepravedan način.
I čisto sumnjam da bi itko bio flegma da ga roditelj preskoči iz bilo kojeg razloga.
Jedno je djetetu dati auto ili stan, a drugo je kad majka s djetetovom očevinom i djedovinom raspolaže na nepravedan način.
I čisto sumnjam da bi itko bio flegma da ga roditelj preskoči iz bilo kojeg razloga.
e vidiš ima i takvih!
zašto? jer me jednostavno nije briga!
moji starci nisu nikad radili razliku između mene i sestre, zanemarivali su nas podjenako...
naučila sam se brinuti sama o sebi i pomagati sestri koliko sam mogla...
ali naučila sam isključiti osjećaje prema roditeljima (žalosno, ali istinito) jer je to bio jedini način da ja opstanem...
kad je mojima došlo iz g****e u glavu, već je bilo kasno, ja sam bila već odrasla žena...
da, mi pričamo, družimo se, čak odemo i zajedno na more, ali moje traume postoje i ništa ih ne može izbrisati...
danas moja sestra nije udana i živi s roditeljima, i dobiva više od mene jer eto tamo je...
ne obraćam pažnju na to...
jer ja imam nešto što niti su moji roditelji imali niti će moja sestra to imati, imam svoju obitelj...
imam najboljeg muža na svijetu i dvoje predivne dječice...više mi ne treba...
a što se tiče CZZa? neznam njihov princip rada, ali vjerojatno mora nešto staviti u mjesečni izvještaj pa će eto radije posjetiti obitelj kao što je tvoj slučaj (nema problema) nego otići kod nekog divljaka koji mlati ženu i djecu pa postoji šansa da i njih umlati...
moju frendicu je CZZ maltretirao nekoliko godina samo zato što se rastala od drogeraša s kojim je imala dijete...pa su se kao brinuli za to dijete...malome nikad nije ništa nedostajalo u životu, nikad mu nije pala dlaka s glave...a u to isto vrijeme jedan divljak je ubio ženu koja je došla posjetiti svoje dijete u Nazorovu...
draga tanči
<3
drži se.