Pokazuje rezultate 1 do 50 od 614

Tema: zdravi snackovi za stariju djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da ima ručak u školi, ne bih pitala
    ostali smo bez ručka u školi, mogu samo niži razredi

grah sigurno neće nositi niti išta što ne stane u manju kutijicu. torbe su krcate, mjesta nema, poslije se ide u glazbenu, blabla... da ne drobim

ne smiju izlaziti van pod nastavom

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    da ima ručak u školi, ne bih pitala
    ostali smo bez ručka u školi, mogu samo niži razredi

grah sigurno neće nositi niti išta što ne stane u manju kutijicu. torbe su krcate, mjesta nema, poslije se ide u glazbenu, blabla... da ne drobim

ne smiju izlaziti van pod nastavom
    U ovoj dobi moji su iz istih razloga počeli ipak jesti stvari koje do tada nisu jeli - sendviče, sokove i slično, čak i vani kupovati hot dog ili topli sendvič. Nije to svaki dan, ali ima 1-2 puta u tjednu kad si ne možemo drugačije pomoći.

Inače, moji imaju mliječni obrok, ali to im nije dosta pa ovisno o rasporedu ponekad nose baš ono što si rekla da ne jedete - stvari koje ja doma ispečem: zlevenka, orehnjača, domaći slanci, kuglof sa suhim voćem, engleski kolač, Amaltheini klipići (sa humusom - ako pitaš moje malo dijete, s ajvarom ako je starije), stariji voli tekući voćni jogurt, mlađi čokoladno mlijeko... Nose i banane, jabuke i kruške - očišćene i narezane, u kutijici - razmazila sam ih, ni jedan ne bi uzeo štajaznam jabuku i zagrizao ).

Mlađi voli suho voće - to je super, paketić brusnica ili onaj studentski mix suhog voća i orašastih plodova, pa suhe šljive i slično. Nisam se sjetila, ali mogla bih im napraviti zobene kekse sa suhim voćem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •