Cure ne mislimo mi cekati 5. Dan u smislu da bi se oni poboljsali nego smo mislili zamrzavati i vratiti sljedeci ciklus da se tijelo drage odmori od lijekova i da se vrate u potpuno prirodnom ciklusu, ali s obzirom da smo sada potrosili samo 8 menopura sada tijelo i nije tolko izmuceno kolko je bilo kod dr.l. Kad smo imali 20+ gonala....
Druga stvar zbog koje razmisljamo o tome je da smo do sada imali transfer cca 11 zametaka ja mislim i nikad nista. Pa nam je dr rekla da bi probali s FET-om jer neke studije pokazuju da zene ne mogu zatrudnjeti s svjezim embriotransferok nego su to uspjele nakon FET-a. Tak da se mi hvatamo za svaku slamku sad.
Ali obzirom da smo dobili samo 2 stanice ipak mislim da ce se vratiti 3. Dan, naravno pod uvjetom da se oplode dobro. Mada smo bili cak i pricali da bi mozda i lakse podnjeli da ako bi isli na blastice, da nema transfera, nego da opet cekamo dva tjedna i razocaramo se... Nekad treba i riskirati po meni, ali ne znam da li ceml to bas napraviti ovaj ciklu.
Hvala svima na komentarima![]()