Muma draga ni sama ne znam kaj bi ti pametnog rekla... Znaš i sama da to kaj je cerviks sam po sebi malo omekšan ne mora značiti ništa alarmantno loše, važno je da si ti nama zatvorena i da je bebica dobro! Sad miruj malo više, znam da nije lako ali prisili se! A što se tiče tog lijeka, meni je prošli put moj Dr rekao da ti oralni tokolitici nemaju nekog učinka, da jedino oni intravenski zapravo djeluju! Vidjet ću ja sutra što će meni ovaj moj reći ( pitat ću ga baš za taj lijek) pa javim! Sad me je sve strah što mene čeka, ali nadam se samo lijepim vjestima! A ti se nemoj previše uznemiravati, uzmi normabel i lezi i odmaraj i sve će biti super, vidjet ćeš!![]()
![]()

Dr mi je rekao da dođem oko 12! Javim se čim se vratim doma! A do onda samo think pink 
dal da idem u bolnicu, jel imam dosta zaliha za njega, sta da radim.. 
a on će sam kupovati.
Ne farbam ja sobu, nipošto, za to su zaduženi budući tatica i djedica. Ja sam odabrala boje i motive. Imam čitav plan kako jednostavno moooora sobica izgledati. Problem tek dolazi - treba se sve to pronaći i kupiti jer dolazi iz moje glave a ne iz kataloga

uf pao mi je kamen sa srca kad mi je to rekao... Preporuka je da i dalje nastavim laganim tempom i mirujem ( nije da moram ležat u krevetu ali kad primjetim da mi je teško il da me hvataju kontrakcije onda bi trebala malo prileči i odmoriti )
), guzu je smjestila na mamin mjehur a noge si je strpala oko vrata (svaka joj čast na gipkosti
I obavezno javi što ćeš sljedeći tjedan obaviti 

ukupno 9kg u 34tt. sljed.tjedan brisevi i tjedan iza za TA Merkur.
Ovo s leđima se nije ponovilo više (hvala Bogu) i valjda ću imati mirnu noć...idem sad spavati...laku noć svima
da sve bude u redu.