Stranica 44 od 63 PrviPrvi ... 34424344454654 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,151 do 2,200 od 3111

Tema: Imena za decke (5)

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Samo da javim da kad sam rodila trećeg sina mm i ja smo jedva jedvice dogovorili ime kojim smo oboje bili zadovoljni, a tad je cijela rodbina i selo i okolna sela osulo paljbu po imenu. I moram reć da se nas to nije ni najmanje ticalo... Mi smo bili tako sretni da smo našli nama tako super ime u čiju smo odličnost uvjerili i dva starija brata.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ja podržavam Beti - u potpunosti

Jedno od gorih kombinacija je kad dijete dobije ime ala Patrik, Lulu i sl, a preziva se ... : ovdjenapišitebilokojeodnašihvrločestihprezimena :

A takvih je primjera danas jako puno...
    Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    kao što sam već napisala nisu mi jasne kombinacije imena sa sh i ch i prezimena koje u sebi ima i š i č i ć.

...
    Nazalost, obicne smrtnice poput tebe i Vrijeske ocito biraju svoja prezimena, ali moje dijete ce imati prezime s hrvatskih slovima, jer prezime mora biti od roditelja. I sto bi ja sad trebala napraviti? Dati ime koje mi se uopce ne svida i koja uopce ne zelim svojem djetetu dati jer se nisam rodila kao gospodica Bradamante ili udala za gospodina Smitha?

Zao mi je, ali volim imana s y, sa duplim slovima i ona koja se sasvim peto izgovaraju i takvo cu ime dati.

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Lajkam Beti! A sad cu objasniti i zašto
    Ja sam prvom djetetu htjela dati skroz glupo ime. I pred kraj trudnoće mi jedna ženska kaze da joj se to ime ne svidja, da je špičasto, i da joj uopće ne zvuči ko ime. Dugo sam o tome razmišljala, dozivala po kući to ime, ispisivala ga, a inače baš ne mijenjam stav zbog utjecaja okoline. I odlučim izabrati drugo ime. Dan danas sam zahvalna toj ženi što mi se dijete ne zove tako glupo kako sam isprva htjela (fakat šta mi bi...). A nije mi ni fredica ni blska, bezvezna baba iz susjedstva. Al mi njen komentar otvorio oči i nisam se uvrijedila.
    Zena te izmanipulirala. Ne samo to. Rekla je nesto sasvim subjektivno, nesto sto ne vrijedi za sve ljude jer je u pitanju osobni ukus, a ti si prihvatila tudi ukus i tudu osobnost i odustala od imena koje ti se svidalo.

To ti je sugestija.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Imogen prvotno napisa Vidi poruku

Zao mi je, ali volim imana s y, sa duplim slovima i ona koja se sasvim peto izgovaraju i takvo cu ime dati.
    Nisam vidjela da te u tome itko sprječava.
    Ali valjda je još slobodno reći/napisati što se komu sviđa.

I sama podržavam kombinacije koje ukazuju na podrijetlo nositelja imena i prezimena.
    I ne bih mogla dijete nazvati Tommy ili Jenny.

Ali komu se sviđa... meni ni u džep, ni iz džepa.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ne vjerujem u anagrafske zavjere sirih razmjera. Nitko me njije izmanipulirao. Samo osvjestio da davanje imena djetetu je ipak malo zahtjevnije od odabira cipela, on ce ga ipak nositi pisati i izgovarat cijeli zivot u minimalno 2 drzave od kojih u jednoj imaju čžš dok u drugoj nisu u stanju izgovoriti obicno slovo h.
    Lajkam i Apricot ovdje kat iznad mene, neke kombinacije su za odvaliti od smijeha (zamislite neku Nancy iz Crikvenice koja nosi prezime npr. Trinajstić! Pa tko bi je ozbiljno shvatio!)

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tiziana navikne se čovjek na svašta.
    Malo se u početku ljudi čude ko pura glisti pa ali se s vremenom naviknu pa imamo i Nensi Brlek i Mani Gotovac(mislim da je to Mani skroz izmišljeno) itd.
    Mene su ljudi u čudu gledali kada smo prvorođenom dali navodno ful starinsko ime, za drugog su me uvjeravali da nije "naše" nego "stranjsko", a nije samo se češće koriste druge verzije tog imena i to isto tako jako rijetko. I navikli su se, momci super nose svoja imena i jedini su u generacijama, ma i u cijeloj školi.
    No to je meni bilo bitno.
    U mom selu slavonskom ima jedan Orlando i super, navikli svi osim koje babe u susjedstvu ali ona ionako nije bitna.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ovo sto pisete su gluposti. To samo vrijedi ako se dijete ne pomakne iz HR. A djeca ce vam em putovati, em stdirati , em raditi vani. Ne sva, ali neka hoce.
    Kako mislis da zvuci jedno Hrvoje Kovacc u UK? Sigurna sam da asocira na jednog mrkog rusa, ubojicu po hobiju, muljatora po profesiji.
    Ili kako zvudi Rodrigez Urbina u HR. Jadnom mexikancu koji je (npr) zavrsio u HR zbog ljubavi.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Poanta moje price je da ne mozes predvidjeti zivotni put svog djeteta. Daj mu ime koje ti se svidja, a ono ce ga (najvjerojatnije) ponosno nositi i biti sretno i zadovoljno s njime blo to nency, Pensi, Mani, Orlando, Medo, Pero.....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Poanta moje price je da ne mozes predvidjeti zivotni put svog djeteta. Daj mu ime koje ti se svidja, a ono ce ga (najvjerojatnije) ponosno nositi i biti sretno i zadovoljno s njime blo to nency, Pensi, Mani, Orlando, Medo, Pero.....
    x
    ...i bilo to u Hrvatskoj,Kanadi,Zimbabveu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a, eto, ja bih voljela da moje dijete i u bijelome svijetu i imenom pokazuje odakle potječe
    pa makar to u kanadi ili zimbabveu bilo neizgovorljivo

nije li to poanta kozmolitizma?
    a ne da ja u startu prilagođavam sebe/dijete svijetu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ni ja ne bih djetetu dala strano ime, koliko god mi se svidjalo npr. Zoe ili Chloe ili ... ne znam sad vise. A svidjaju mi se.

Ali smo pri odabiru imena curica, racunajuci s tim da zivimo vani i da ce vrlo vjerojatno njihovo skolovanje u nekom trenutku biti vani, ipak vodili racuna o tome da budu relativno lako izgovorljiva i na stranim jezicima. Odabrali smo imena s naseg podneblja, slavenskog duha, a dosta univerzalna, i bas ima pasu

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pa naravno da ćeš dati djetetu ime iz svog kraja ako ti je to važno u životu.
    Drugome će biti važno da je pjevno, trećem da se piše isto na većini jezika.

Ali meni ova filozofiranja idu na: nancy brlek je manje hrvatica, jer joj je ime ne-hrvatsko

Nemoj se zavaravati, svi se mi prilagođavamo svijetu u kojem živimo. Uvijek.I to je prekrasno.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meni nije bitno reći imenom od kud dijete potječe
    nije mi bitno hoće li imati yxw, nije mi bitno sviđa li se mojim prijateljima i neprijateljima
    samo mi je važno da je meni lijepo i milo kad ga izgovorim

i objema kćerima sam dala ime par dana po rođenju jer sam morala vidjeti dijete prije nego mu nadjenemo ime
    i obadvije baš nose svoja imena kao da su za njih stvorena
    i još za nekoga tko je napisao na prethodnoj strani isto da čeka da se beba rodi - komentar kako su sve bebe zgužvane i jednake ne drži vodu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ali meni ova filozofiranja idu na: nancy brlek je manje hrvatica, jer joj je ime ne-hrvatsko
    ja ovo nikada čula nisam ni od najmalicioznijih ljudi

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

MM je jako htio da je ime koje ćemo dati sinu internacionalno. On ima jedno tipično hrvatsko ime, a s obzirom da je radio u Mađarskoj i Americi nitko nije mogao izgovoriti njegovo ime. Zvali su ga nadimkom. Unatoč tome, na kraju smo odabrali ime koje nije internacionalno - leglo nam je već sad iako je bebač još u buši. A mislimo da ga ni stranci neće tako teško izgovarati.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Apricot,Ne znam jesi li shvatila poruku, ali nema veze. Uzaludni pokušaj.
    Posljednje uređivanje od lulu-mama : 25.09.2013. at 22:39

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pretpostavljam da je autokorekt mene pretvorio u Pritvor...

da, uzalud se trudiš
    ne razumijem ovakve poruke

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A gdje si ti to filozofiranje pročitala?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nama se svidjaju Leon i Damjan

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Ni ja ne bih djetetu dala strano ime, koliko god mi se svidjalo npr. Zoe ili Chloe ili ... ne znam sad vise. A svidjaju mi se.

Ali smo pri odabiru imena curica, racunajuci s tim da zivimo vani i da ce vrlo vjerojatno njihovo skolovanje u nekom trenutku biti vani, ipak vodili racuna o tome da budu relativno lako izgovorljiva i na stranim jezicima. Odabrali smo imena s naseg podneblja, slavenskog duha, a dosta univerzalna, i bas ima pasu
    Kao da sam ja pisala! Jos je meni i muz stranac pa je i on sam preferirao takva imena buduci da ce prezime biti njegovo nek im ime bude nesto sto ima veze samnom (dakle bas kao sto je netko gore pisao ja imam prezime poput gospodje Smith ili Bradamante, a imena totalna slavenstina, doduse lako izgovorljiva i jednostavna za napisati).

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni su ta obrazloženja o mogućem životu u inozemstvu, zapravo čudna

jer, badava tebi što će ti se dijete zvati Danny ili Jenny, ako će se prezivati Čerimagić ili Kovačević.
    u poslovnom svijetu se ljudi ionako oslovljavaju prezimenima, a dok dođu do faze oslovljavanja imenom, možda će si dodijeliti nadimke tipa "pumpkin".
    tako da će biti nevažno ako se dijete zove... Kosjenka, npr.

uostalom, ne postoji ime koje će u svakome dijelu svijeta biti lako/teško izgovorljivo.
    eto, naš je jezik takav da nas je "istrenirao" da možemo izgovoriti sve.
    dok, britanac, jadan... ne može ni talijankso, ni naše, ni njemačko... samo svoje

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Danny Čerimagić Hello miss Čerimagić!!! Ovaj je topic baš zabavan!

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo, npr. meni se ne sviđaju ta ultramoderna imena tipa Lu, Mu, itd. , ali pitanje je i što je kome čudno, neobično i novo. Npr., kad sam prvi put pročitala "Zrin" i "Orka", mislim se, pa di nađe ta imena, nikad čula. I onda sam negdje pročitala Aprino objašnjenje da su to stara i česta hrvatska imena u njenom mjestu.

Svojoj kćeri sam dala ime koje je u slavenskim okvirima internacionalno , u mom kraju ne prečesto i pomalo neobično, ali nije tipa Nancy Kovačić

Sinu sam, pak, dala ime koje je starohrvatsko, tradicionalno, prilično često u Hrvatskoj, čak sam pročitala da spada u top 10 najčešćih muških imena u Hrvatskoj, ali u mom kraju ga nigdje. I dobila sam dosta negativnih komentara, svekrva je oči iskolačila "kakvo je to ime??!", jedan jedini je u našem mjestu. A kad sam živjela u Zg, svaki je se treći muškarac valjda tako zvao.

Da vam kažem koje je to ime, čudom bi se čudile čemu takve reakcije (neću radi privatnosti).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Apri mozda zato jer ne zivite vani
    Ja sam vani studirala i moje ime su svi OK izgovarali, ali imala sam i kolege koje su konstantno svi krivo zvali. Meni bi islo na zivce...mozda nekom ne bi, naravno. Iako za svoje ime nisam zasluzna sama, zahvalna sam mojim roditeljima kojima pak ni u peti nije bilo gdje cu ja zivjeti.
    Moja curka ide u vrtic vani i svi joj pamte i izgovaraju ime kako treba, pisu takodjer, nema frustracije da stoput mora ponovit ime kad ju netko pita...kaj ja znam, meni je drago da je tako, jer je ionako bila nova, strana, dosla s nikakvim znanjem jezika, pa bar da su joj odmah svi (djeca!) znali ime

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da se nadopunim, ja nisam zagovornik imena Jenny i Danny nego imena koja su nasa ali se relativno lako izgovaraju bilo u SAD, bilo u Italiji, bilo u Rusiji (slucajan odabir zemalja ha ha).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, npr. meni se ne sviđaju ta ultramoderna imena tipa Lu, Mu, itd. , ali pitanje je i što je kome čudno, neobično i novo. Npr., kad sam prvi put pročitala "Zrin" i "Orka", mislim se, pa di nađe ta imena, nikad čula. I onda sam negdje pročitala Aprino objašnjenje da su to stara i česta hrvatska imena u njenom mjestu.

Svojoj kćeri sam dala ime koje je u slavenskim okvirima internacionalno , u mom kraju ne prečesto i pomalo neobično, ali nije tipa Nancy Kovačić

Sinu sam, pak, dala ime koje je starohrvatsko, tradicionalno, prilično često u Hrvatskoj, čak sam pročitala da spada u top 10 najčešćih muških imena u Hrvatskoj, ali u mom kraju ga nigdje. I dobila sam dosta negativnih komentara, svekrva je oči iskolačila "kakvo je to ime??!", jedan jedini je u našem mjestu. A kad sam živjela u Zg, svaki je se treći muškarac valjda tako zvao.

Da vam kažem koje je to ime, čudom bi se čudile čemu takve reakcije (neću radi privatnosti).
    Pa to je normalno... dok se ljudi ne naviknu. Pa naša generacija je dobivala takva imena tipa Dubravko, Davor, Dražen... a onda su bake obično pitale "kakvo je to ime kad ga nema u katoličkom kalendaru???"

Uči moje dijete povijest u 6. razredu pa se spominju starinska imena tipa Klodvig. Zamisli tako nešto dati ime djetetu? A u ono vrijeme su kršćanska imena bila nova i neobična, he he he.... Svijet se mijenja, a neke stvari se opet nikada ne mijenjaju. Tko zna kakva će imena nositi naši unuci, he he he...a i baš nas briga.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Apri mozda zato jer ne zivite vani
    o, pa bivala sam ja i vani
    otud je i došla apricot
    jer im je bilo teško izgovoriti ime

nebitno

meni se čini kako bi ideja vodilja trebala biti da se roditelju ime sviđa
    pa kakvo god da je
    ali mi se čini da je pogrešno imenom dijete pripremati za internacionalu

sandra je kod nas jako lako izgovorljiva
    talijanima isto
    nijemcu - bez problema
    ali će si amerikanac, a i indijac - jezik polomiti

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Apsolutno, vazno je da nam se ime svidja (kod nas je to nuzno, ali ne i dovoljno, rekli bi matematicari, jer svidjaju se meni i imena i stvari koje ipak nikad ne bih sebi pozeljela jer mi ne pasu). Ja sam malo pod dojmom i svog djetinjstva kad sam u susjednoj drzavi kao dijete morala skoro svaki put ponavljat svoje obicno, ali valjda tamo u to vrijeme rijetko, ime...
    A kad nekome ime pase, stvarno se lako naviknuti i na najeneobicnija imena.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

E to sto Charlie kaze, meni je pun kufer ispravljati svaki dan nekoga oko cinjenice kako se ja zovem i objasnjavanja ima li netko ili ne ta slova na tastaturi jer imam ime za po Balkanu a zivim vani! Cesto spominjani Zrin i Orka mogu se nekom zvucno svidjati ili ne (Zrin mi je bas fora, neobicno nije cesto, cak pomalo kreativno), ali su po mojim standardima prihvatljiva jer nisu imena pukog preser@vanja kao famozna Nancy Kovacic.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sandra je i amerikancima prihvatljivo (bullock)

i nekako ne mislim da ljudi djeci biraju imena zbog preseravanja, već zato što im se ime sviđa

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

je, ali ne izgovaraju naše "r"
    ni njemačko "r"

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Imogen, tek sad vidim da si se i meni obratila, bezobrazno , bahato i arogantno.
    Da sam ja tako nešto napisala , sašili bi mi opomenu u tren oka no koliko vidim tebi se to tolerira , stoga koristim opciju da te kao forumašicu više " ne vidim ".

Svoje mišljenje ne mijenjam, a ti nazovi svoju djecu kako hoćeš.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    meni su ta obrazloženja o mogućem životu u inozemstvu, zapravo čudna

jer, badava tebi što će ti se dijete zvati Danny ili Jenny, ako će se prezivati Čerimagić ili Kovačević.
    u poslovnom svijetu se ljudi ionako oslovljavaju prezimenima, a dok dođu do faze oslovljavanja imenom, možda će si dodijeliti nadimke tipa "pumpkin".
    tako da će biti nevažno ako se dijete zove... Kosjenka, npr.
    ja bi se samo osvrnula na ovo: radim u velikoj internaciolnalnoj firmi već 8 godina i svi na svim levelima se (i pismeno i usmeno, na engleskom) oslovljavaju imenom, ne prezimenom

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

baš mi je ružno što jedna strana omalovažava one koji biraju tradicionalna imena (iako u manjoj mjeri) i ima podosta izrugivanja "modernim" ili y imenima.
    What do u care?
    Ružno je tako omalovažavati BILO koji i BILO čiji i kakav izbor. Možete se nasmijati preko ekrana ili se našaliti s mužem ali ne i ovako izjaviti. Mislim, možete, sloboda govora postoji, ali meni to zvuči ružno i zlobno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi se samo osvrnula na ovo: radim u velikoj internaciolnalnoj firmi već 8 godina i svi na svim levelima se (i pismeno i usmeno, na engleskom) oslovljavaju imenom, ne prezimenom
    upravo to sam i rekla
    kada radiš na tako nekom mjestu, gdje se "na svim levelim" ljudi oslovljavaju imenom, onda su i nespretnosti pri izgovoru dopuštene
    pa se čak i nadimci daju
    (jer valjda ima i nas ostalih koji smo po kojekuda radili i ne pišemo napamet)
    u službenoj komunikaciji, dok se ne familijaliziramo, ipak se ljudi oslovljavaju prezimenima
    koja su vrlo često "iščašena"
    Posljednje uređivanje od apricot : 26.09.2013. at 22:28

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

u službenoj komunikaciji se oslovljavamo imenom, ne prezimenom
    svih nas 70 000 zaposlenika

a tako komuniciramo i prema van sa stranim firmama. Odmah se prelazi na mister timon ili miss jeniffer.

(jedino u HR kad se službeno dopisujemo sa nekim van firme koristimo prezimena i titule, to je nama tu jaaaako važno)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja imam strano ime koje se tako i piše. na poslu imam pločicu s imenom , ne mogu vam uopće ispričati svakodnevne dogodovštine u komunikaciji sa strankama, od čitanja, izgovaranja i svega ostalog. moja mama je i dan danas sretna jer je kćeri dala "posebno ime" jer ona sigurno ne treba svaki dan po dva puta doslovno svakome ponavljati kako se zove. gluposti iz škole, razni nadimci i izvedenice su već daleko iza mene, ali ne i zaboravljene. svojoj djeci smo dali hrvatska imena - starija već grinta zašto smo joj dali ime koje nosi 1/2 države
    ne znam zašto nekoga zanima kako će francuz izgovarati hrvatsko ime , osim ako mu nije izgledan život u francuskoj? kad žorž dođe u hrvatsku ne primjećujem da je zabrinut mojim izgovorom
    službena komunikacija u firmi- propisom određena, titula i prezime obavezni
    Posljednje uređivanje od mandy : 27.09.2013. at 10:15

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sad si me podsjetila,jedan poznanik se zove Đuro,svi ga zovu Žorž.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

u službenoj komunikaciji se oslovljavamo imenom, ne prezimenom
    svih nas 70 000 zaposlenika

a tako komuniciramo i prema van sa stranim firmama. Odmah se prelazi na mister timon ili miss jennifer
    X

ovakvo je i moje iskustvo

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    X

ovakvo je i moje iskustvo
    tko bi, brate mili, izgovorio neko grčko prezime npr LOL

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

A glede izgovora mislim da su ubjedljivo najveci tumpleci talijani. Oni covjeka koji se zove Michael Scumaher (vozac formule 1) uporno zovu Majkol Šumaker, a da im 100 puta kazes da je on Mihael Šumaher nema sanse. Siniša će uporno biti Ziniza.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tko bi, brate mili, izgovorio neko grčko prezime npr LOL
    eto, to je bio moj point
    kada kažeš da imenom olakšavaš djetetu adaptaciju u inozemstvu, zapravo misliš na englesko govorno područje

jer je indijaca i kineza zapravo više
    pa opet ne vjerujem da si razmišljala o imenima Jharkand ili Zhi Peng

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ali, sad sam se sjetila jednog, meni krasnoga, muškog imena
    Borko

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Borko je super ime
    i Boris

Meni se sviđa i Frano, baš mi je posebno
    i Ante i Anton

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Da. Boris, Viktor, Igor. To su mi nekako bas snazna imena.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

August...kako mi je to dobro ime

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni Blaž

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    A glede izgovora mislim da su ubjedljivo najveci tumpleci talijani. Oni covjeka koji se zove Michael Scumaher (vozac formule 1) uporno zovu Majkol Šumaker, a da im 100 puta kazes da je on Mihael Šumaher nema sanse. Siniša će uporno biti Ziniza.
    Probaj ih nagovoriti da izgovore, npr., Zeljka.

(da se netko ne bi slucajno nasao povrijedjen, nemam nista protiv tog imena).
    Posljednje uređivanje od Elly : 28.09.2013. at 15:11

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    August...kako mi je to dobro ime
    to mi je bio deda

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno