Stranica 15 od 581 PrviPrvi ... 513141516172565115515 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma draga ni sama ne znam kaj bi ti pametnog rekla... Znaš i sama da to kaj je cerviks sam po sebi malo omekšan ne mora značiti ništa alarmantno loše, važno je da si ti nama zatvorena i da je bebica dobro! Sad miruj malo više, znam da nije lako ali prisili se! A što se tiče tog lijeka, meni je prošli put moj Dr rekao da ti oralni tokolitici nemaju nekog učinka, da jedino oni intravenski zapravo djeluju! Vidjet ću ja sutra što će meni ovaj moj reći ( pitat ću ga baš za taj lijek) pa javim! Sad me je sve strah što mene čeka, ali nadam se samo lijepim vjestima! A ti se nemoj previše uznemiravati, uzmi normabel i lezi i odmaraj i sve će biti super, vidjet ćeš!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Definitivno nastavljam s više mirovanja. Sretno sutra Mucica, znam da će biti sve super! Ajde ga baš pitaj za taj lijek ako se sjetiš. Kad imaš pregled?

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nadam se da neću zaboraviti jer sva se smotam kad dođem tamo Dr mi je rekao da dođem oko 12! Javim se čim se vratim doma! A do onda samo think pink

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja si sva pitanja pripremim kad ih se sjetim,zapišem na papir i onda rešetam na pregledu...nema šanse da ih se svih sjetim inače...posebno sad

Biti će OK cure, samo polako dalje, još par tjedana pa je sve OK.

I budite nježne prema sebi, popijte ponekad čaj od matičnjaka, meni je jako pomogao tokom trudnoće, posebno tokom mirovanja da mi opusti duh i tijelo. Ne se nervirati i izlagati ni stresu ali ni prevelikom uzbuđenju.

Ja idem sutra isto na pregled, očekujem vaginalni jer me dolje nije gledala cijelo II tr. osim cervikometrije. Isto se nadam da sam zatvorena iako sam zadnjih mjesec i pol sva neka čudna...štitnjača ima super TSH, nizak fT4 ( zbunjujuć rezultat, kao da nevalja hipofiza a ona je važna i za dojenje ali i za porod), šećer i tlak niski, sva sam neka konfuzna,zaboravna, jedan dan plačem ko kišna godina,drugi dan bi se svađala sa samom sobom... da vam ne pričam da su se pojavile mučnine kao i u I tr., grčevi u nogama i trbuhu (probavni), ne sjećam se kad sam prespavala cijelu noć...ponekad se najradije nebi ni ustala iz kreveta...

Javio se sindorm gnježđenja al đabe mi kad sam sva u zdjeličnim bolovima, kretanje je izazov-buša smeta, bolovi smetaju,pa moram dirigirati mužu,a on je jadan preuzeo ionako sve moje obaveze.

Uglavnom, danas sam od 2 ujutro ( da, od tad nisam spavala) sva onak

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Drage cure, pokupila sam crijevnu virozu, od jucer se ne dizem iz kreveta, povracala sam sve sto sam pojela i nakon toga ne mogu vise jest.. Pazim da ne dehidriram a panicno se bojim dal ovo moze nastetit bebi, viroza znam da ne al ne znam dal mi je gladan dal da idem u bolnicu, jel imam dosta zaliha za njega, sta da radim..

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

A joj, skupilo nam se svima Cure moje svakoj jedan big big hug
    Apsu imat će beba, ne brini, uzet će ona tebi kilicu ako joj zatreba. Ali ja bih na tvom mjestu nazvala opću i pitala je za savjet.
    nanimira a ne preostaje ti ništa drugo nego odmor. Mi smo upravo započeli s bojanjem dječje sobe, ništa kupili od potrebnih stvari za sobu, a ja moram mirovati. Moram prvo zadužiti mm da mi kupi jedan štap - da dirigiram i mlatim po potrebi a on će sam kupovati.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I ja cu sutra kod ginica. Na test glukoze.
    Moram pitati i za dermatitis, jer me opet napao. Grrr.....
    Nanimira, kako ti se manifestira sindorm gnježđenja?
    Muma, nemoj mi samo reci da ti farbas sobu??? Jooooj, odmori. Da kist nisi uzela u ruke!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

lulu-mama jel to ogtt? Ako jest, fino se zasladi Ne farbam ja sobu, nipošto, za to su zaduženi budući tatica i djedica. Ja sam odabrala boje i motive. Imam čitav plan kako jednostavno moooora sobica izgledati. Problem tek dolazi - treba se sve to pronaći i kupiti jer dolazi iz moje glave a ne iz kataloga
    Prepustit ću nanimiri da ti objasni sindrom gnježđenja, pošto je ona sad u tom elementu. Ali vidim da i mene opako hvata.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ma znam ja za sindrom gnjezdjenja: cesce gledas bebi stvari, mislis o sobi, mislis o stvarima/bebi, sredjujes sve to, kupujes, slazes.
    Ali me zanima sto je drugacije nego inace kad npr. kad moras urediti kuhinju

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa ja imam feeling da ono...imaš potrebu čitav stan/kuću očistiti, i zatim sve pripremiti za bebu, a zadnji mjesec, ili koliko god, psihičke pripreme za dolazak bebe - onako debela, emotivna i spremna ušuškaš se, odmaraš, spavaš i skupljaš energiju za dolazak malog bića... ja sam taj čitav proces tako shvatila

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Uh, ja nemam jos gnjezdjenje. Sve pripremam samo jer moram. Nije da me taj proces pripreme raduje. Sve mi zadaje glavobolju: koja kolica uzeti, gdje krevet kupiti, sta mi treba/sta mi ne treba....

Mene prekjucer, nakon posjeta maternity ward, uhvatio neki strah. Do sad sam bila oko poroda ZEN.
    Umjesto da me posjet bolnici ucini sigurnijom, upoznatom s okolinom gdje cu roditi, pripremljnom na proces... na mene je to djelovalo suprotno.
    Kaj ce tek onda biti nakon prenatalnog tecaja

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo i mene...
    Ja sa hdb zatvorena, cerviks nije nimalo smekšam ni uloživ uf pao mi je kamen sa srca kad mi je to rekao... Preporuka je da i dalje nastavim laganim tempom i mirujem ( nije da moram ležat u krevetu ali kad primjetim da mi je teško il da me hvataju kontrakcije onda bi trebala malo prileči i odmoriti )
    Frajerica je i dalje malo naprednija i ima oko 750-800 gr (OGTT je savršen, princeza jednostavno voli papati ), guzu je smjestila na mamin mjehur a noge si je strpala oko vrata (svaka joj čast na gipkosti ), plodne vode imamo dovoljno i sve u svemu dr je jaaaaako zadovoljan s nama
    Muma pitala sam i za tebe i veli on da je nezahvalno to govoriti ovako napamet ali da ako si ti zatvorena (bez obzira na smekšan cerviks) da ti on nebi davao te tablete jer ionako je upitno njihovo djelovanje! Tako da najbolje da odeš još negdje na cervikometriju i konzultacije, a do onda malo više miruj! Ja uopće ne sumnjam da će sve biti super i da ćeš Božićni poklon otvoriti tek u neposrednoj blizini Božića

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mucica prekrasno!!! Mogu si misliti kako si danas sretna i ponosna na svoju princezu! Uh, baš mi je drago! I hvala ti za informacije. Ići ću idući tjedan privat, ziher. I uvjerena sam da će sve biti ok, evo izležavam se čitav dan, zakrčila sam forum. Današnje su mi aktivnosti forum, facebook, coolinarika (da gledam hranu a ne smijem u kuhinju), i to čitav dan. Jako sam dobra danas

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma jesam, ponosna sam na nju i presretna što je sve super A i kod tebe će isto sve biti super, samo ti i dalje budi dobra i nastavi sa tim aktivnostima opusti se i uživaj u druženju sa svojim frajerom I obavezno javi što ćeš sljedeći tjedan obaviti

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sindrom gnježđenja me uhvatio tako da mi sve što nije na svom NOVOM mjestu, koji sam naravno ja odabrala, izrazito smeta. Čak mi i nije toliko jako za bebine stvari jer smo skoro sve nabavili (dočepali se malo para hehe) nego više čistoća,urednost i sigurnost...stalno razmišljam gdje bi mogla pasti,lupiti glavicom,pa brojim štekere, pa gledam gdje se najviše prašine i paučine skuplja pa ovo pa ono i stalno mi se čisti i uređuje a nisam baš pouzdana s obzirom da ne znam kakvo je stanje "tamo dolje"...a mogu ga opisati doslovce kao crv u guzici koji ne da mira dok to nešto ne napravim. E da, i jako puno kuham-kuhala sam i prije, ali sad svaki dan lijepo doručak,ručak,večera čak i kolače pečem, sve skuham, odmah pospremim, serviram stol. Baš kao prava domaćica hehe. I da-jako sam sebična već sad za bebu-ja znam što je najbolje,ja znam gdje što treba stajati tralala, pa nekad i sama sebi na živce idem ( ah,što da kažem autorefleksija je bitch), a onda za 15min cmoljim kak neću znat ni primit bebu. A posao,projekti,studij....ništa,stoji i čeka ili muža ili nekog drugog :D Uopće me ne zanimaju ( i sad kad to napišem mislim katastrofa-pa od toga živim )

E da, ja sam nabavila štap pa dirigiram što ne mogu...i grozno mi je zbog toga ali nema druge. Crv se ugnijezdio i neda mi mira.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, ja nemam jos gnjezdjenje. Sve pripremam samo jer moram. Nije da me taj proces pripreme raduje. Sve mi zadaje glavobolju: koja kolica uzeti, gdje krevet kupiti, sta mi treba/sta mi ne treba....

Mene prekjucer, nakon posjeta maternity ward, uhvatio neki strah. Do sad sam bila oko poroda ZEN.
    Umjesto da me posjet bolnici ucini sigurnijom, upoznatom s okolinom gdje cu roditi, pripremljnom na proces... na mene je to djelovalo suprotno.
    Kaj ce tek onda biti nakon prenatalnog tecaja
    Meni ti je to krenulo negdje oko 29tt, bila mi svekrva i odjednom me krenula ispitivati da koja kolica,koji krevetić blabla, ista ta pitanja-a ja pojma nemam, tak sam se loše osjećala tada, kao da planiram da će se nešto loše dogoditi umjesto da se prepustim dobrim stranama..i u roku tjedan dana se sve promijenilo .

Mi smo se bedirali jer kad posjetiš baby dućan prvo uočiš cijene koje su astronomski visoke,pa nas opali depresija jer svojoj curici ne možemo priuštiti najbolje,pa razmišljamo gdje, kako i zašto kupiti (bedaki,prepustili se toj odvratnoj mark.psihologiji kojoj i je konačni cilj upravo naš osjećaj nemoći) dok na kraju ionako bebi ne treba ništa osim osnova i jako jako puno ljubavi,nježnosti i pažnje-a toga bome imamo

A porod, hmm...zasad nisam hrabra izreći da ću iskoristiti to iskustvo da se borim za prava jer uistinu ne znam što je to porod, mogu čitati i planirati,razmišljati ali ne znam koliko ću biti odvažna prvi put

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Imam jedno pitanje...možda je smiješno al šta ću kad ne znam

Ja sam sad 37+2 i stomak mi je visoko. Kako se stomak spusti, odjednom ili postepeno? Znači je li vam se spustio "preko noći" ili je to trajalo neko vrijeme?

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nama je patronažna baš neki dan na tečaju rekla da se on polako spušta cijeli 9i mjesec iako se nekim ženama spusti naglo,pred porod, a nekima se uopće beba ne spusti...vjerojatno je individualno...ali,da te utješim da ja jako visoko nosim i to toliko da se dok.zaprepastila na zadnjem pregledu jer je mislila da je trudnoća barem za 2 tjedna veća nego što bi trebala biti...naravno, nije tako samo se beba tako smjestila

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mi zabetonirane...dobile još 2,5kg (većinu ja) u 5,5 tjedana ukupno 9kg u 34tt. sljed.tjedan brisevi i tjedan iza za TA Merkur.

Sad gnježđenje na najjače!!

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Juuj kako mi je drago cuti ovako lijepe vijesti

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

jESI TI BOLJE?

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Uh, nakon 36 sati u krevetu , danas se napokon digla , skuhala rucak i pojela ga.. Sva u panici zvala doktore da jel mi beba gladna, nisam se smirit mogla jer sam mislila da mi gladuje.. Rekli mi da 3 dana smijem biti na strogoj dijeti i ako mi nece biti bolje da idem u zaraznu.. Srecom dobro smo, i on nije gladan

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Apsu i nanimira uljepšale ste mi dan!

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, nakon 36 sati u krevetu , danas se napokon digla , skuhala rucak i pojela ga.. Sva u panici zvala doktore da jel mi beba gladna, nisam se smirit mogla jer sam mislila da mi gladuje.. Rekli mi da 3 dana smijem biti na strogoj dijeti i ako mi nece biti bolje da idem u zaraznu.. Srecom dobro smo, i on nije gladan
    Eto,super Ali,najbolje je to što nisi morala na zaraznu jer su koma

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Apsu i nanimira uljepšale ste mi dan!
    Muma,kak se ti držiš s mirovanjem? Samo da znaš da sam ja prvih 5mj. morala 90% ležat, pa znam kako to teško može biti...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma dobro je, držim se. Sad su se kontrakcije smanjile, evo danas 2-3 sveukupno. Ali me zato boli glava od tih tableta i beba mi je valjda totalno omamljena, uopće se ne javlja danas. A to mi nije najsretnija spoznaja.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma draga ja sam svome neki dan kad se nije htio javit pustila Zvončiće i svidili su mu se lagano se javija. bit će sve uredu samo odmaraj znam da je teško.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Ma dobro je, držim se. Sad su se kontrakcije smanjile, evo danas 2-3 sveukupno. Ali me zato boli glava od tih tableta i beba mi je valjda totalno omamljena, uopće se ne javlja danas. A to mi nije najsretnija spoznaja.
    A joj! Drzi se!
    Kako to da si pocela ipak uzimati te tablete? Kaj nisi rekla da ides jos po drugo misljenje?

Mi danas bili na pregledu. Srceko kuca dobro. Doc je jos jednom analizirao podatke za Down sy. Uh! Ni sama ne znam sta da kazem. Nije mi svjedno, ali necu na amnio. Postoji sad taj krvni DNA test, 700E. Mozda se na to odlucim, a mozda i ne.

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, heeeeeelp
    Danas sam 37+3 i prije jedno par sati, dok sam ležala, počelo me je odjednom jako žigati dolje (baš u koku) da sam morala skočiti.
    Hodala sam po kući minutu, dvije, disala i prestalo je. Kad sam opet legla, počela su me boljeti donja leđa kao da pulsiraju i opet sam disala duboko pa su brzo prestala.
    Ovo mi se isto dogodilo i jučer jednom, a evo danas dva puta u sat vremena. Sad sam ok, već dva sata ništa.

Jesu ovo lažni trudovi ili šta??? Čitam simptome, ali nigdje nisam našla da žiga jako u koku (kao da me netko pletećom iglom ubode)

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    A joj! Drzi se!
    Kako to da si pocela ipak uzimati te tablete? Kaj nisi rekla da ides jos po drugo misljenje?
    Dobila sam drugo mišljenje - da neću naštetiti bebi, ali ako će se to ponavljati onda prestajem...tek s počele djelovati.
    Zašto bi na amnio? Kaj ne štima? Ili nisam u toku?!

Snovolovka a tko zna, možda i jest počelo. Te lažnjake možeš imati i nekoliko dana...

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Auuuuuuuu....boli

Išla piškit, vratila se i legla na kauč...kako sam legla tako me počeše leđa bolit pulsirajući...boli ko sam vrag.
    Disala sam duboko nos-usta i prošlo za 20 sec. Nisam očekivala da ovako jako boli....uh

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Snovolovka, ako je za pravo - sretno vam bilo i javi nam se sretnija nego ikad

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mene tako neki dan probadalo, a evo jos u komadu. Takva bol mi zna biti iza pregleda.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Snovolovka prvotno napisa Vidi poruku
    Auuuuuuuu....boli

Išla piškit, vratila se i legla na kauč...kako sam legla tako me počeše leđa bolit pulsirajući...boli ko sam vrag.
    Disala sam duboko nos-usta i prošlo za 20 sec. Nisam očekivala da ovako jako boli....uh
    to bi moglo biti to

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ma neka me do ponedjeljka u komadu...tad idem leći u bolnicu i na CR. Nadam se da neće pravi trudovi krenuti za vikend Ovo s leđima se nije ponovilo više (hvala Bogu) i valjda ću imati mirnu noć...idem sad spavati...laku noć svima

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutarce!
    Snovolovka kako je prošla noć? Kako si? Imaš dogovorenu hospitalizaciju i CR od ponedjeljka?

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sad kad se S. javi: ”Rodila sam! Sve dobro prošlo. Preporučam

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hahahaha, nisam rodila

Noć je prošla dobro...budila sam se samo jednom na wc i nije bilo "trudova".
    U ponedjeljak idem leći u bolnicu i nadam se u utorak na carski. Vidjet ćemo kako će vikend proći.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja se gnijezdim...pusa svima

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Snovolovka prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahaha, nisam rodila

Noć je prošla dobro...budila sam se samo jednom na wc i nije bilo "trudova".
    U ponedjeljak idem leći u bolnicu i nadam se u utorak na carski. Vidjet ćemo kako će vikend proći.
    draga a u koju bolnicu ideš?ja isto idem u pon.u petrovu i tamo ču čekati carski,ali ne znam kad če biti jer je dokica rekla da ga stignemo napravit.

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Tina29...ja sam ti u Mostaru

Eh da možemo skupa u bolnicu, bilo bi super...ovako ti želim isto što i sebi samoj - da sve prođe u najboljem redu i da uskoro zagrlimo naše bebice

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Cure.. nisam popratila pa.. zašto idete na carski ?

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Apsu...nije baš da moram, al je poželjno. Prvo imala jedan spontani, drugo vodi mi se trudnoća kao rizična, većinu preležala, treće napunila nedavno 41. a prva beba i četvrto i najvažnije, imam dijagnozu anksiozni poremećaj s napadima panike.
    Ne znam kako bih podnijela prirodan porod s panikom, pa su mi svi preporučili carski. Ja sam se dugo dvoumila (strah me je i jednog i drugog), al na kraju sam skontala da mi je bolje na dogovoreni carski nego, ne daj Bože, krenuti na prirodni pa da se nešto zakomplicira i završiti na hitnom carskom.
    Eto...ukratko

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo mene opet..mojoj prici jos nema kraja.. Svi nalazi su uredni..na poceu, prije 3 tjedna, bio je sukrvav iscjedak da bi se on pretvorio u svijezu krv. Bila sam u bolnici 2 tjedna i na kraju mi je dijagnosticirana placenta previa. Sad sam 16 tt i strogo lezim ali i dalje ima svijeze krvi, rijeđe jace a vecinom u obliku kapljica. Popijem si i jedan normabel od 2 mg dnevno zbog kontrakcija ali i da seja malo smirim.. Iako kazu da bi se ona trebala podignuti kako maternica raste malo sam u brizi...
    Molim ako netko ima takvo ili slicno..

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

A Snovolovka, mogu te zamislit kakva ti je panika onda bila jučer haha, samo ti nama onda izdrži do ponedjeljka, na sigurno uz što manje stresa i sretno, budite nam dobro

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

apsu ja idem jer je bebač na zadak!
    snovolovka hvala i tebi sretno,da bilo bi super kad bi bile skupa u bolnici,ali ipak smo predaleko ,bit če to sve u redu hrabre smo mi!!!
    puse svima i mazite buše!

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Vatra86, drži se! Ne mogu ti dati neki savjet, jer nemam baš iskustva, ali mislim da imaš otvoren poseban topic placenta previa. da sve bude u redu.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra neeeemoj čitati o tome, zdravije ti je, i za tebe i za bebu, samo slušati što su ti doktori rekli i odmarati. Situacija je takva kakva jest, i trebalo bi se sve srediti s podizanjem maternice. Ako ćeš ići čitati, nećeš ništa pametno naći da se smiriš nego sam crnjak, a to za sad tebi nije konačna dijagnoza. To je moj savjet. Ja znam da ja ne bih izdržala da ne pretražim sav net o tome, ali budi snažnija od mene

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Joj,hrabrice jedne...samo polako,iz dana u dan...baš ovo što kaže Muma, da nema neta sigurno bi bile smirenije,ovako čitamo svakakva iskustva i samo se brinemo...meni su svi moji doktori doslovce ZABRANILI da se konzultiram preko iskustava drugih žena...

Mi moramo misliti pozitivno jer su to naše bebe, naša djeca zaslužila...kažem vam,ja sam se prva cijelu trudnoću spremala na najgore dok mi doktorica nije rekla da ne smijem tako,da to nije beba zaslužila,pa kakvih god problema imala dužnost mi je, kao budućoj majci, snositi i odgovornost ali i teret koji će doći s tim (možete misliti kako mi je bilo,još posebno dok mi je muž rekao da potpisuje doktoricu). Nije mi namjera čitati bukvice nikom, daleko od toga, ili govoriti da smo zbog toga loše žene/majke, nego vam možda dati oslonac da svaki put kad počnete misliti najgore probate okrenuti glavu i reći-moja beba zalužuje najbolje od mene-a to je pozitivno razmišljanje.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Tako je nanimira. Evo, dok mene moje dijete izmlati ja sam sva sretna i smijem se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •