Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Opasan pas u otvorenom dvorištu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dogodila ti se grozna nezgoda koju su skrivili ljudi. Ne vidim da bi ti u toj situaciji pomoglo da su te roditelji učili da se bojiš psa.
    Ja ne mislim da psi smiju biti u otvorenim dvorištima, niti da ih se smije puštati bez lajne, niti da ih uopće treba voditi u dječje parkove gdje ima puno djece u igri (ja to već radi psa ne bih radila). Niti mislim da se moj pas ikome treba sviđati niti da itko treba tolerirati da ga moj psić njuška.Ono što mislim jest da je dobro naučiti dijete kako postupati sa psima i da ga je dobro naučiti na pse jer je realnost našeg života svakodnevno susretanje sa psima. Dakle, shvaćam da dijete može misliti da će ga minijaturni psić pojesti, mislim da roditelj treba djetetu objasniti da neće.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Dogodila ti se grozna nezgoda koju su skrivili ljudi. Ne vidim da bi ti u toj situaciji pomoglo da su te roditelji učili da se bojiš psa.
    pa ne trebaju roditelji učiti dijete da se boje psa
    ali ga trebaju učiti da mu se ne treba vjerovati
    moje dijete bi odmah išlo bilo kojem psu, malom ili velikom, želi ga pomaziti i poigrati se s njim, a ja sam ta koja ju pokušava naučiti da bude opreznija

rahela, i ova moja mala je bila kod naših prijatelja, imaju psića koji nikad nije nikoga pokušao ugristi
    osim moje male
    dobro da je mm bio tamo, bio je skočio na nju i pokušao ju ugristi
    a prijatelji ostali zatečeni - to se do tada nikada nije dogodilo, a ni kasnije

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    pa ne trebaju roditelji učiti dijete da se boje psa
    ali ga trebaju učiti da mu se ne treba vjerovati
    moje dijete bi odmah išlo bilo kojem psu, malom ili velikom, želi ga pomaziti i poigrati se s njim, a ja sam ta koja ju pokušava naučiti da bude opreznija
    Pa ja ne bih to nazvala da psu ne treba vjerovati jer ne zvuči baš lijepo tako nešto reći djetetu, ali da treba biti oprezan - svakako.
    Djeca i ne trebaju dirati pse koji su bez vlasnika u blizini, a ako je pas sa vlasnikom ne trebaju dirati bez pitanja.
    Poželjno je i da znaju kako podragati psa, a bome i da znaju prepoznati znakove upozorenja koje pas šalje prije nego što grize.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa ja ne bih to nazvala da psu ne treba vjerovati jer ne zvuči baš lijepo tako nešto reći djetetu, ali da treba biti oprezan - svakako.
    Djeca i ne trebaju dirati pse koji su bez vlasnika u blizini, a ako je pas sa vlasnikom ne trebaju dirati bez pitanja.
    Poželjno je i da znaju kako podragati psa, a bome i da znaju prepoznati znakove upozorenja koje pas šalje prije nego što grize.
    nakon što je mog oca ugrizao pas koji je mene prije toga napao, a dijete mi skoro ugrizao pas nakon što su njegovi vlasnici tvrdili da je miran i da neće nikome ništa, ne zamaram se time zvuči li lijepo ili nelijepo da psima ne treba vjerovati
    moja ne dira pse bez pitanja, a uopće nije dirala onoga koji je na nju skočio, samo je s tatom prošla blizu njega - znači, niti u jednom od ovih slučajeva psi nisu slali znakove upozorenja prije napada

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    nakon što je mog oca ugrizao pas koji je mene prije toga napao, a dijete mi skoro ugrizao pas nakon što su njegovi vlasnici tvrdili da je miran i da neće nikome ništa, ne zamaram se time zvuči li lijepo ili nelijepo da psima ne treba vjerovati
    moja ne dira pse bez pitanja, a uopće nije dirala onoga koji je na nju skočio, samo je s tatom prošla blizu njega - znači, niti u jednom od ovih slučajeva psi nisu slali znakove upozorenja prije napada

Nije uopće važno kako to zvuči meni ili tebi nego kako zvuči tvom djetetu, a ti slobodno uči dijete o psima ono što želiš, tvoja stvar.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nije uopće važno kako to zvuči meni ili tebi nego kako zvuči tvom djetetu, a ti slobodno uči dijete o psima ono što želiš, tvoja stvar.
    ne brini za moje dijete, nema potrebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •