Al sta nije da se beta iznad 1000 dupla sporije nego ove ispod? Iberc mora bit negdje na netu izracun..
Al sta nije da se beta iznad 1000 dupla sporije nego ove ispod? Iberc mora bit negdje na netu izracun..
Ne mogu editirat vise.. uglavnom info kaze beta id 1200-6000 ima vrijeme duplanja od 72-96 sati.. nemoj se previse brinuti
jejja - ovdje sam vidjela da si napisala betu -![]()
odlično, krenulo je....
Iberc,zakaj misliš da nije pravilno duplana,tolko te dr splašil ili..gledaj:
11. dnt ti je bila 193
13. dnt računam da ti je otprilike bila oko 400
15. dnt je mogla biti oko 800
16. dnt ti je bila 902 (što je najtaman)
18. dnt ti je mogla biti oko 1800
19. dnt ti je 2114
Kaj to nije idealno?I još uzmi u obzir da se radi o dvodnevnim embrijima,da su blastice u pitanju i brojka bi bila veča.Ali znaš kaj je najbitnije - lijepi rast,a ti to imašZnam da ti je teško opustiti se nakon svega kaj si prošla,ali probaj nekak...makar nakon srijede.
![]()
a ne znam više,isplakala sam već hrpu suza,pokušavam se smirit,bumo vidli u srijedu kaj bu...hvala vam
Iberc sreco ne plakati, trudna si i svi drzimo fige da beta bude odlicna!!! Mozda su se bili oba primili pa jedan odustao pa to curama zna zezat rast bete, bit ce to super... Vibram svim srcem ~~~
lberc, koliko je transferirano? moguće je da je jedan odustao ako ih je bilo više. ne želim te tješiti i davati lažne nade - mislim da je tu više štete nego koristi. žužyna računica je nažalost pogrešna i to zbilja nije pravilan porast bete, ali stvarno postoji mogućnost odustajanja jednog u slučaju "duplog" ET-a. ni moja se beta nije pravilno duplala i bio je vanishing twin syndrom. u svakom slučaju, šaljem masu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima kojima trebaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
frka,zakaj pogrešna,pliz objasni ..
Stavila sam max. duplanje u računicu ,koje je i previše jer beta se ne treba sto % duplati svaki drugi dan?Po tome je Ibercina beta najtaman jer se poduplala i više od potrebnoga,ravno sto%![]()
Plizz neka netko stavi kalkulator duplanja bete,ja tražim a ne mogu naći jer i mene zanima zašto nije Žužin račun dobar??
doubling time izmedju dvije zadnje bete je 58.59h, na tu betu je to sasvim u redu. nisi ni prva ni zadnja koju je alebic splasio jer se sprcka s racunanjem kad su bete vadjene u razmacima koji nisu svaki drugi dan. nije savrsena, priznajem, ali na tvom mjestu ne bih plakala.
http://www.countdowntopregnancy.com/...calculator.php
Draga Iberc, budući da sam i ja imala sličnu situaciju (i isplakala sam more suza, igrom prilika sama, u inozemstvu), samo da ti kažem da sad brojimo 18-itjedan
Jedina utjeha mi je bio forum, iščitala sam hrpu stranica, dr L strašna potpora na poručicei sve je ispalo super. Nisam nikad mislila da ću se učlanit na neki forum, ali eto...
Od srca ti želim sve najbolje u srijedu!
jejja, čestitam od srca. Želim ti urednu i školsku trudnoću!
Iberc, meni beta super izgleda i šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~ da sa slijedećom i dr. bude zadovoljan.
Jejja draga baš si me razveselila, predivna beta i cestitam.
Svim curama saljem puno pozitivnih vibrica.
Jejja cestitam na divnoj ß,......
Lberc, drzim fige da za dva dana beta pokaze da si se bez razloga sikirala i brinula,..i vjerujem da ce tAko i biti!
Evo d i ovdje prijavim moja ß 13 dnt bila 219 danas 15 dnt 470,...... Ja se nadam da ovaj put idemo do kraja,....sada korak po korak!
jejja čestitke na trudnoći!
Iberc mani se suza i nabaci osmjeh na lice! Beta je ok! Ali da ti bude herc na miru, u srijedu kad izvadiš vidjeti ćeš da si se bez razloga uspaničarila. Jest da je ova zadnja mrvu niža ali ako uzmemo u obzir da se nakon 1000 ne dupla kao i do 1000... ma biti će tu sve za 5! Sretno!
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
lulu sretno!
pa ove dane je puno lijepih beta na forumu...!
I svim ostalim curama puno puno srece zelim,.....
Svim tuznicama drzim palceve da sljedeci pokusaj bude dobitan,.....
Hvala cure, stvarno ste divne..
Lulu79 i ja ti zelim da idete do kraja, polako i skolski![]()
Napokon je krenuo taj jesenski vlakic....Iberc,jejja, lulu79..~~~~~~~~~~~~~~~ sretno do kraja!!!! Ajmo ostale cure,nastavite ovaj niz ~~~~~~~~~~~~~~~!!!! Tuznice,zagrljaj saljem,da vam vrijeme do sljedeceg postupka brzo prode
![]()
jejja,da ti i tu čestitamsretno dalje!!!
lulu79,čestitam za dalje ~~~~~~~~~~~
Kiki30 sad ces i ti po svog eskimica nadam sei znas da cu navijat za vas svakodnevno..
Lulu79,ajme bravo i ti![]()
![]()
jejja, čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lulu79 i tebi!!!!!!![]()
lberc, vibram za lijepu brojcicu u srijedu!! Znam kako ti je, prosla sam to isto s nesavrseno-ali-ipak-ne-prelose duplajucom betom, a sad spava kraj mene. Drzi se, i nek ti vrijeme do bete prodje sto brze!
P.S. Moja beta je na 21dp3dt bila 2014. Prije tog je bila 212 na 13dpt i 760 na 17dpt. Niti jednom se nije savrseno poduplala...isplakala sam more suza, a eto...zelim ti isti scenarij samo s manje suza!!!!
Charlie,hvala ti ali ja se pripremam i na loš tjek događaja...kaj sad ak beta dalje ne bude pravilno rasla kaj je to biokemijska...kak to ide dalje idem i na ultrazvuk ili samo vadim betu dok ne pada..oprostite na gnjavaži ali prvi put imam tu pozitivnu betu i stvarno ne znam kaka to ide dalje kad stvari krenu loše.
Nema me dan i dočekaju me tolike novosti...divne vijesti za dobro jutro
jejja, lulu,Iberc, ma bravo žene našei ne se sekirati, trudne ste!!!
Ja malo skrećem vlakić i prijavljujem svoju betu koja je 2. Nova šansa u siječnju.
ajvi drzi se, malo odmorite pa u nove ratove i nadam se pobjede![]()
Ajvi...mozda se i sretnemo u sijecnju,ako do tad rijesim bestije.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~za sve!!! Ja jos tj.dana ostajem u bolnci,ali sve,samo da potamanim vragove koji su mi zivot nepovratno unistili!!!
lberc ovisi o puno stvari ali sve ce ti reci lijecnici ako bude trebalo. Ja sam ti samo htjela poruciti da i beta koja je pristojno visoka a ne raste sasvim skolski, ali akoro, moze rezultirati zdravom bebicom. Mene su u to od pocetka uvjeravali moj MPOvac, moj ginic, biologica...jedino sam se ja zivcirala valjda do polovice trudnoce.
Vidjet ces sutra betu, i onda kroz koji dan UZ. Drzim fige!
Cestitke svim novim trudnicama!!!
Mury sretno!!!!!!
ajvi saljem hug!
lberc mislim da je tvoja beta previsoka za biokemijsku, iako nisam ziher, a na UZ ces svakako ici kako god bilo s betom, da se vidi gdje je plod.
danas mi je i dr kad sam išla po uputnicu rekla da niš ne brinem,da cure kaj ostaju prirodno trudne,nemaju pojma kolika im je beta jer ih pola njih ni ne vadi...bolje da se ja pripremim i na loš završetak,a pokušavam i mm pripremit ali on je skroz pozitivan,ili pak glumi zbog mene...valjda bumo sutra pametniji.
Iberc draga, nemoj se toliko izluđivati..iako tko zna kakva bi ja bila na tvome mjestu.
![]()
![]()
![]()
![]()
ajvi baš mi je žaoZa siječanj (nova godina nova sreća) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury sretno!
lulu čestitke na ß
Iberc prije sam se ljutila što u Rijeci štede pa ti daju uputnicu samo za jedno vađenje ß, međutim sad vidim da je tako i bolje. Ne živciraj se bez veze, trudna si![]()
Cure drage, hvala svima. Budući da sam većinu odtugovala još u petak i subotu nakon negativnog testa, danas sam već ok i u mislima okrenuta prema novoj godini i novom postupku.
Mury, gazi beštije pa da skupa rasturimo u siječnju!
Svima, u kojoj god da su fazi, sretno!