Drage moje, hvala svima na podršci. Budući da još od testa u petak očekujem ovakav ishod, danas sam već dobro i gledam prema sljedećem postupku.
Svima puno sreće, u kojoj god da ste fazi
Drage moje, hvala svima na podršci. Budući da još od testa u petak očekujem ovakav ishod, danas sam već dobro i gledam prema sljedećem postupku.
Svima puno sreće, u kojoj god da ste fazi
bok svima, evo jedan link za potpisati koga zanima ...
Posljednje uređivanje od BHany : 30.10.2013. at 09:06 Razlog: provokacija
Tko je u četvrtak gore? Jel se radi u petak?
ifkaa, kada pogledamo tko je u pozadini ove inicijative čiji link nudiš na potpis, puno je toga jasnije, to je savez Cro-Vita, za one malo zaboravnije evo linka da nas podsjeti koliko su nam bili naklonjeni i čemu se protive:
http://www.24sata.hr/news/milinovic-...-zameci-173548
Cure ...ja danima nista ne pišem od one moje bete nulerice-čisto iz razloga sto mi se nista ne dogadja ..ali pratim ja vas i čitam![]()
e sad sam malo zabrinuta, neznam zasto bi se izvlacil, covjek mi slovi ok i svi ga hvale
mozda se grdno varam, dao mi je objasnjenje, ali to vam bude zvucalo presmjesno, mozda...
i neznam hocu li ga dobro citirati....
ovak otprilike, js je glumila da je dobra i zvala je dođi, dođi i onda je zbrisala
jer nije bila dobre kvalitete i nasmijal se......
stvarno neznam kaj da mislim
Posljednje uređivanje od marincezg : 29.10.2013. at 22:25
Meni ovo zvuci kao prica za laku noc, jel ukljucio i lutkarsku predstavu prstima? Nisi inzistirala na ozbiljnijem objasnjenju?
Marineczg haha,to je u njegovom stilu.
A valjda ne zna nama laicima drugačije objasnit..
Ma ne znam kaj da ti kažem,tužna sam od takvih priča...
Zašto ideš još samo jednom?
Ako ti je supresija bila Cetrotide ili Orgalutran onda je to protokol s antagonistom, a ako si koristila kao supresiju Suprefact ili Decapeptyl ond je to postupak s agonistom. Supresija bi trebala spriječiti da jajna stanica kako doktor kaže "zbriše". U dobro vođenim stimuliranim postupcima bježanja jajnih stanica nisu uobičajena situacija, češće je to kod prirodnjaka.
ne nisam inzistirala na ozbiljnijem objasnjenju, zasto, mozda zato jer mi nema pomoci
svjesna sam toga, sljedece god. u 5 mj. punim 42 god i znam da su mi sanse sve manje i manje
ja nekak covjeku vjerujem, ne vidim razlog zasto bi me zavlacil jedino ako se nada nekoj koverti
ali onda se grdno zaj....
Marineczg,kakvoj koverti?
Pa on niti čokoladu ne želi primit...
marincezg, ali nisi li sada bila u stimulaciji Puregonom, ovo objašnjenje za stanicu koja "zbriše" je nakon ove punkcije ili prije za prirodnjake?
Koliko je bilo folikula na folikulometriji?
marincezg, stvarno mi je žao što je tako ispalo, ne znam što utješno reći nakon svega, nadam se da će s Klomifenom biti više sreće
Marincezg da li te dr.u medjuvremenu slao na neke dodatne pretrage?
marincezg, ja sam rekla da mi to zvuči kao izvlačenje - nisam ciljala na to da bi on (tko je on, BTW? dr.A.?) bolje obavio postupak da si mu dala kovertu ili čokoladu, nego na to da se izvlači od odgovornosti za dva neuspjela postupka.
Ne znam čemu, poznato je da je u prirodnjacima velik rizik da folikul prsne prije nego ga upecaju jer nema supresije koja bi to spriječila. Nije bilo potrebe svaljivati krivicu na tvoje jajne stanice, to se on valjda našao dužan nekako se opravdati pa eto...izbaljezgao nešto. Možda je bila i neshvaćena šala.
Ajvi, mimadz držite se cure i ~~~~~~~~ za dalje!
Mona22 za uspješan postupak s velikom, lijepom betom za dva tjedna!
Jesmo li ti, marince i ja bile skupa u sali u jednom od prošlih pokušaja?
marince stvarno mi je žao, grlim te draga! Kad vidim ovo još jedan pokušaj i gotovo stisne me oko srca, pa pretpostavljam da ti je teško jer i bez tog opterećenja "još jednom" je teško. Hoćeš li prije tog postupka ići na kakve konzultacije da se sve detaljno dogovori prije ili samo dođeš i u one 2 min. koliko traje razgovor se sve dogovori? Zanima me imaju li oni kakav "alert" tamo za takve slučajeve, nešto boldano, zacrvenjeno ili slično pa da više pažnje pridaju. Znam da bi uvijek svakoj od nas, bez obzira koji nam je pokušaj ili koliko nam je godina tj. mjeseci ostalo do one granične 42, trebali pokloniti max. pažnju ali nekak si mislim da uz onu svu gužvu to baš i nije tako.
Pozdrav svima drage moje a posebno našoj dragoj pikalici bubekici!
da bile smo zajedno u 2 mj ove god. vjerovala ili ne nije mi tesko sta cu jos ici samo jednom
mozda grubo zvucim ali mi se nekak cini da ce mi biti lakse kad taj teret skinem sa leđa
mislim na ta iscekivanja, neuspjehe, i razocarenje.......
nije mi nista rekao da dođem na jos jedne konzultacije nego da dođem
3 dc gore u 2 mj sljedece god. i to je to...
marnice,
je li tebi prostaje još samo jedan postupak na teret hzzo-a?
Piki, nemaju oznaceno tko je zadnji put i nema odvojenog vremena ni posebnih tretmana. Marincezg, tako sam i ja mislila, ali sad bi SVE dala za još jedan pokušaj, nema mirenja s tim da je gotovo...a mislila sam kao i ti...
sandra zar stvarno?!?! To znači da im treba posebno napomenuti ako ne vide i kao i uvijek nadati se najboljem. Nadam se da ćeš ti nešto "iskemijati" da možete probati i privatno (ili dobiti na lotu).
marince ako ti je rođendan u 5. mj. to znači da možeš i još jedan prirodnjak zgurati poslije. Ovo sad i malo razočaranje nakon neuspjeha govori iz tebe; proći će te za par dana pa ćeš opet biti u iščekivanju sljedećeg postupka! Možda da malo prosurfaš za neku pomoć u popravljanju kvalitete i kvantitete js. Znam da će iskusne forumašice sa puno postupaka iza sebe odmahnuti rukom na ovo ali možeš probati ubaciti neke dodatke, prestati pušiti ako pušiš ili sl. Ima svakakvih iskustavai preporuka i imaš taman 3 mj. za pokušati.
Stvarno Piki sve sam to prošla u svibnju (kad sam mislila da je zadnji) i u srpnju (kad je stvarno bio zadnji pokušaj), tako da točno znam što se sad događa s našom Marincezg....a "bježali" su nam folikuli i u stimuliranim i u prirodnim postupcima (sve uz štopericu)...
Drage moje, samo da vas pozdravim i poželim da ovi postupci u kojima ste sada ili za koje se spremate budu uspješni!!!!!!!!!!! Posebno dragim curama koje se bore i sa vremenom zbog godina...
Poseban pozdrav iPiki, bubekica...
Sandra, kako si mi ti? Hocete li uspjeti još pokušati i privatno pa da obogatite svijet za jednog malog bajkera?
gle mnogo mi je cura reklo da se js nemogu popraviti sa nikakvim dodacima i dr. mi je to rekao
neznam sta bi ti rekla, ne pusim, ne pijem kavu svaki dan, uzimam tu i tam nesto za imunitet(zelena magma)
pila sam folnu sa dodacima minerala i vitamina 3 mj. (7,8,i 9mj)
bila sam prije koristila maticnu mljec u pastilama....
draga moja tu ti je najveci problem god. proizvodnje nis drugo![]()
Nije da nema nesto u tome, al ta naša godina proizvodnje ispada da je najvažniji i najbolji, a i najkraci izgovor za neuspjeh postupka123 beba, možda dobijemo na lotu... Pa stigne mali biker
![]()
marnice,
ja bih na tvom mjestu odmah zakazala konzultacije sa doktorom i razgovarala o novim postupcima. ne bih čekala da vrijeme prolazi i da dr kaže uskoro:
"evo, imate 42 godine i više nemate pravo na postupke".
iskoristi sve na što imaš pravo, ne povlači se, budi odlučna i daj doktoru do znanja da želiš iskoristiti sve postupke na koje imaš pravo.
kakve si stimulacije do sada imala? kakve protokole? kakvi su ti amh i fsh?
neka te uzme čim prije u postupak, pažljivo evaluira tvoje stanje i odredi protokol koji bi mogao odgovarati tvojem statusu.
idi odmah sljedeći tjedan na VV na konzultacije.
prije toga ja bih otišla i nekom privatnom mpo-ovcu na konzultacije, tek toliko da imaš i drugo mišljenje.
Posljednje uređivanje od Inesz : 31.10.2013. at 08:45
marnice,
razmišljam.... ako zbilja ne možete ni u stimuliranim postupcima dobiti više od 1 stanice i ako su nalazi tako loši... donacija js možda?
ako vam je to opcija, neka dr napiše preporuku za donaciju.
Posljednje uređivanje od Inesz : 31.10.2013. at 08:58
Evo,ja jučer upoznala doktora APregledao me ultrazvukom,rekao mi da imam blago srcoliku maternicu što mi je novost.MM s-gram odličan i nije potrebna daljnja obrada,a ja se moram pojaviti sljedeči 3. dc na vađenju hrpe hormona i mogu vam reči da se jako veselim tome
![]()
Evo da i ovdje prijavim dvije mrvice na čuvanju
Hvala ti Bože! Samo još da se prime...
popsy,rekao mi je da imam lagano zavaljenu maternicu,što me jako začudilo jer mi nakon tih tisuću do sad obavljenih ultrazvuka nitko nikad nije spomenuo tako nešto..onda mi je rukama pokazao kruškolik izgled maternice i moju,lagano srcoliku.Ali naglasio je da je to toliko malo da ćemo za sad staviti sa strane i tek ako sve ispucamo a do trudnoće ipak ne dođe,onda čemo na histeroskopiju.I rekao je da bi volio da obavim 3D uzv,ne inzistira,ali nebi bilo loše.
Ako je tebi na 3D vidljiv septum,možda nebi bilo loše da se konzult. s njim oko histero...imaš dogovoren pregled?
žužy, meni je na 3D ustanovljena pregrada cca 1 cm, sve se fino vidi, a on nije vidio već je vidio neki mali polip kojeg sad više izgleda nema. Ja radije nebi na histero ako ne moram![]()
Kika222,Kjara ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne bete![]()