-
Nemoj se čuditi napadu, još je i blag s obzirom na to da si krenula od premise da je MPO između ostalog stigmatiziran jer se mi MPOuše smatramo nadmajkama i s visine gledamo vas običan plebs koji je tu da šutke odrađuje naš posao.
Sve moje kolege s kojima imam iole neki odnos znaju za moje postupke, ja samo načelno branim pravo osobe da ne raspreda o svom zdravstvenom stanju s onim s kim ne želi. Shvaćam tu potrebu jer i kod mene postoji nekolicina s kojima mi se ne priča o tome.
Osim toga, žene se boje za posao, pa djeluju sistemom noja misleći: iako svi znaju, ako se budem držala low profile možda to ne bude glavna odrednica mene kao radnice.
Uglavnom, to što se tvoje kolegice bez riječi skupe dvaput godišnje na po mjesec dana, traže suosjećanje dok istovremeno frkću nosom ako se ti drzneš nešto priupitati - ne, to nije zajednička karakteristika svih neplodnih, to je samo karakteristika tvojih kolegica.
Ista stvar s mjerenjem ljubavi; hvala bogu, svatko ima pravo sebe smatrati boljim roditeljem od drugoga jer se po svojim mjerilima više žrtvuje za dijete (bilo to kroz trnovit put do roditeljstva, zajedničko spavanje, produženo dojenje, izbor karijere majke-odgajateljice i sl. na čemu se lamentira na n tema), to natjecanje postoji otkad je svijeta i vijeka. Ima i bit će boljih roditelja od mene, a ako netko to misli za sebe a po mojim mjerilima to nije, to me može samo zabaviti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma