Danas mi je saft ispao prerijedak pa sam mu dodala malo razmućenog brašna i nije se ništa zgusnuo. Koliko brašna ( ili još bolje nečeg drugog? ) moram dodati u jelo i šta napravit da se hrana malo zgusne?
Danas mi je saft ispao prerijedak pa sam mu dodala malo razmućenog brašna i nije se ništa zgusnuo. Koliko brašna ( ili još bolje nečeg drugog? ) moram dodati u jelo i šta napravit da se hrana malo zgusne?
ili ne moras otopiti u vodi, uzmi malo tekucine od safta, pa u salicu s gustinom, promijesaj i vrati sve u saft
ja stavim glatko brasno u salicu sa malo hladne vode da se dobro otopi pa onda u jelo i uvijek mi zgusne i nema grudica
ja svolim zgusnuti saftove i variva sa 1.2 zlice prezla/moze i od integtalnih kruhova ako ne koristite bijeli
odlicno zgusne,nema grudica i ne mijenja okus.ipak zdravije od ajnprena i razmucenog brasna.i finije
bitno je samo skloniti sa ringa dok se umijesaju,sto traje par sekundi
1 velika ravna zlica dovoljna je za kolicinu za 4 osobe.otprilike