Results 1 to 50 of 3996

Thread: Kuharske nedoumice

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    LolaMo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    953

    Default

    Kak brašnu treba 30 minuta? A kaj je onda s knedlama, njokima, rezancima

  2. #2
    fingertips's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Vodice
    Posts
    1,460

    Default

    Quote Originally Posted by LolaMo View Post
    Kak brašnu treba 30 minuta? A kaj je onda s knedlama, njokima, rezancima
    Sorry, krivo sam se izrazila. Ako se brašno prvo zaprži pa dalje kuha e tad mu treba oko pola sata da se pravilno skuha da bude lakši za želudac, ima neke veze s glutenom, nisam sigurna.
    Al kad se stavlja sirovo brašno u prokuhanu vodu koja iznosi 100stupnjeva, e onda se brašno šokira... Ima cila filozofija o tome, al ja to neznam objasniti

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •