analoneta,super,nek tulum u labu počne
Analoneta~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo oplode
Iberc kako si? Šta ima?
analoneta,
šteta da su samo 4 js od 9 folikula.
ti si mlada cure, zar ne?
Saan dobro sam,sutra idem konačno kod gin.da se naručim za ultrazvuk,jedva čekam. Kak si ti,koliko si ti do sad puta bila na ultrazvuku?
da po meni je to ok onako...prosli put sam dobila 28 menopura i samo 2js s time da je jedna bila zrela a sada 22 menopura i 5 js (koliko zrelih ima neznam).......ovaj puta sam bolje reagirala na terapiju i punkciju sam imala 2 dana ranije....... sad cemo vidjeti sta ce se desiti u labu do sutra...a vracamo jednu mrvicu
analoneta,
koliko imaš godina, koliki ti ja amh?
ja sam opet u četvrtak gorevaljda su se moji uspavani folikuli malo razbudili i počeli rast
Iberc ja sam ok. Jedino što mi je muka,slinim na sve strane i povracam al nema veze izdržat ću sve.
Bila sam 2 puta uz. Zadnji put u petak i vidjela sam srce moje mrve.
Danas sam 7 tj. I na uz. Idem slijedeći utorak.
Sretno ti...![]()
Hej curke.. Eto mene u četvrtak na punkciji. Strah me ajme. Imam 5folikula na 3menopura. Malo slaba reakcija. Amh je 10.6...
Kmeeee (punkcija)...... Posto imam tako slabu reakciju, sta mislite oce transfer biti nakon dva dana. Pitam jel ne znam da li da idem za Osijek ili ostanem nakon punkcija????
Posljednje uređivanje od vrtirepka : 13.11.2013. at 09:29 Razlog: Graška
Vrtirepka i ja sam bila na 3 menopura imala 5 folikula, 2 js, 1 nezrela. Druga se oplodila i vraćena drugi dan. Moj amh je 1,14.
Mislim da ako imaju više stanica onda čekaju 5 dan. Ako ih je manje onda vrate 2-3 dan.
Sretno!
Evo me, beta 0... Molila sam ga za dodatne pretrage, veli nema indikacija za to... Nakon toliko nula nema indikacija... Ne znam šta rećibarem da mi netko zna objasnit zašto prokrvarim svaki put 11dp punkcije... Opet u trećem mjesecu sve ispočetka...
Svim trudilicama želim puno lijepih beta...
vrtirepka vjerojatno će ti nakon punkcije reći dal da dođeš za 2 d na transfer ili ako budu više od 3 stanice onda zoveš da čuješ kad će biti transfer. Tak da baš i ne možeš raditi nikakve planove. Eh baš ti i nisam nešto pomogla! Uglavnom sretno sutra na punkciji, da bude tih 5 js![]()
kika draga drži se![]()
Ne znam što bi trebalo biti da bude indikacija za daljnje pretrage, netko od cura će sigurno znati. To i mene zanima, koliki broj neuspješnih postupaka je potreban?
piki ne ovisi to samo o broju postupaka nego i o dijagnozama. mi sad recimo imamo indikaciju da kopamo po genetici, ali za trombofiliju i imunologiju ne.
eto zvala lab da pitam za moje mrvice i vele da mi ne mogu nista reci jer moraju cekat 18h od mjesanja stanica i spermica.zenskica veli to ce biti onda navecer tako da sutra svakako morate doci... i sada sam ja ono aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ne .......... rekla mi je da su pomjesali odma nakon punkcije kao posto sam i sama jucer bila kao nije bilo guzve pa su odma radili na tome.... i i ja sam sad smusenaaa znam samo po glasu da se javila mlađa ženskica jer onu drugu Marjanu ja znam ...glupaca trebal sam nju traziti ...budala sam eto nista drugonista trpit cu do sutra a onda cu stisnut palceve da sve bude ok i da sutra bude transfer
a od 5 je valda 3 bilo zrele pa onda bi trebo biti sutra transfer ako sve bude ok a mislim da oce jer prosli puta je stanica bila dvostanicna i sporo se dijelila pa je drugi dan bio transfer .nije se nista cekalo.... da u pravu je piki najbolje da ja idem spavati i da sutra sto prije dođe....
1,14 pmol/L ti je AMH ili 1,14 ng/ml, ako je ng/ml nije jaaaaaaaaaaaaaako dramatično iako smanjena plodnost, ako je pmol/L u pitanju onda je stanje baš jako loše, baš jako, jako loše. Da ne miješamo kruške i jabuke.
Evo nešto u AMH-u
http://www.drmalpani.com/amh.htm
Kadauna... 1,14 pmol/L .
cure, molim broj soc. radnice ak je nekom pri ruci!
Eto moja menga se udostojila doć, pa sutra zovem, i ako bude sve ok, u petak sam gore. Nadam se da će me još htjet primit. Ja uvijek nešto u zadnji tren.
Posljednje uređivanje od Strašna : 13.11.2013. at 18:14
strašna drzim fige sutra!
kjara, kika zao mi je...
I ja sam bila jučer gore , ostala sam ugodno iznenađena nalazom ( ono što sam upamtila) sgram je najbolji do sad; a moj AMH preko 50 i( premda je dr. nešt komentirao o mjernim jedinicama i da je to kao prije 30 i nešto) FSH i Lh između 7 i 8 ( imam PCOS) a čuveni TSH je pao i sad je 2,8 .. Dr. je prokomentirao da je čudo da s takvim nalazom ne uspjevamo ostat T bez njegove pomoći..
Iza godišnjeg idemo u postpak..
ak mi možete koja pomoćis informacijama?
Tko daje uputnice za markere na hepatitis i HIV , soc. gin. ili dr. opće prakse?
jel se treba naručiti u Petrovoj 3?
i uputnica D1 jel za prirodnjak ili za stimulirani postupak?
Posljednje uređivanje od hrki : 13.11.2013. at 23:05
Uputnica d1 je za bilokoji postupak, a ginicka ti napise vrstu postupka.
I tako ja zvala, ali vjerovatno ništa od mog FETa, sestra je rekla da više ne primaju postupke, ja pitam a FET, kaže isto, ali da moram doći. I eto.![]()
pa to ni meni nije jasno...rekla je kao dodjite pa ce te se dogovorit s doktoricom. Ono kao "da, da...ne primamo", ja rekoh a FET, kaze ona "isto, al dodjite da se dogovorite s doktoricom". Sta cu se dogovarat, to mogu i telefonom, ako je stvarno tako da ne primaju. Nisam pametna. Možda da opet nju nazovem oko 1?
Jel se zna zašto ne rade postupke? Zbog štrajka? Ili?
Pisalo se,jer su im u 12mj postupci s parovima koji imaju hepatitis
Isse, toliko sam se bojala punkcija a bilo je sve ok. Imam 3jajne stanice. I u subotu opet na brdo, nevjerojatnije će biti transfer..