Pokazuje rezultate 1 do 50 od 601

Tema: Dojenje blizanaca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

grcevi su jos tu.ujutro dajem biogaia kapi, navecer sub simplex da se lakse isprde, svako presvlacenje masiram stomcice i radiimo vjezbice za prduckanje. veceras prestajemo sa sub simplexom jer mi se cini da vise nije potreban jer se i ovako i onako muce, stenju i izvijaju cijelu noc. ali woombie nam tu dosta pomogne. ipak odspavaju po 5 sati u komadu sto i za nas znaci spavaaanjac.

ja sam prihvatila da nisam neka super hero twin mama/zena i da mi treba pomoc jer da cu tako ja biti smirenija i moci vise uzivati u njima. tako brzo rastu i mijenjaju se. i zelim uzivati u svakom trenutku grcevima usprkos. i zahvalna sam sveki beskrajno za sve sto radi za nas. a ona isto uziva s nama jer su joj ovo prve dugo cekane unuke

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam prihvatila da nisam neka super hero twin mama/zena i da mi treba pomoc jer da cu tako ja biti smirenija i moci vise uzivati u njima. tako brzo rastu i mijenjaju se. i zelim uzivati u svakom trenutku grcevima usprkos. i zahvalna sam sveki beskrajno za sve sto radi za nas. a ona isto uziva s nama jer su joj ovo prve dugo cekane unuke
    same here, s tim da moja sveki ima druge odrasle unuke, i beskrajno svi uživamo (ja se zbog pomoći preselila u drugi grad, al neka)
    divim se mamama koje same behanlaju blizance, al to sad i nije tema
    Posljednje uređivanje od mare41 : 24.11.2013. at 20:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •