Stranica 49 od 259 PrviPrvi ... 3947484950515999149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

danas tragovima anchi i kavofob. zwow 59, za 17:10. sve sam radila s 5 kg, i onu zadnju isto sa utezima pošto nemam polu loptu. pa standardno 56ica. ja vježbam gotovo uvijek navečer kada radim ujutro. preko dana nema šanse da vježbanje pomirim sa gastro navikama. ili sam pregladna za vježbanje ili sam taman jela. onda navečer oko pola8. ok mi je to.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme, Anci, blago ti se: juha, kuhano, kopar sos, paradajz sos, sarma pa pecenka. I na kraju slavonski kooooolaaaciiii. Ufffff....

Inace, i meni se organizam u speedu kada prekasno vjezbam i isto se samo vrtim u krevetu.. mislim da to ovisi o intenzitetu vjezbanja...

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nemam kada nego navečer. Nikad nisam vježbala ujutro mada ne bih sada imala ništa protiv. Priljepak je budan u 6 ujutro i ne gasi se do navečer. Uz takvo dijete mnogo toga ostavim za uraditi kad zaspi, jer mm ako je doma, onda je to ujutro. I dok sve poobavljam, skuham i sl. vježbala sam između 22 i 24h. Spavam tako da padnem na krevet i do zore sam u istom položaju, s tim nemam problema. Sad postajem i emotivno iscijeđena pa ovo vježbanje u 20h dođe kao jutarnje, mada bih se ponekad najradije sklupčala u dekicu i pila čaj uz knjigu.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a i koliko se sati prije spavanja vježba. ja vježbam u pola 8, a ne idem spavati prije 1,pola2. do tada se skroz smirim.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Priključih se izazovu, odradih stotku. Tu vas pratim.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Super

Ja danas nisam ništa osim squat izazova i zgibova radila, još ću kasnije sklekove, sad sam se prejela za bilo kakav napor. Digla sam si šipku na 180 cm i sad su znatno teži zgibovi, da sam digla koji cm više ne znam bih li se mogla dizati bez odraza.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mm se javi. Kad dođe k sebi. Preživljavamo 15. i 16. zub.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    a i koliko se sati prije spavanja vježba. ja vježbam u pola 8, a ne idem spavati prije 1,pola2. do tada se skroz smirim.
    kod mene nesto slicno,vjezbam oko 7 i po-8,onda pod tus pa po kuhinji,na komp/knjiga i u krevet oko ponoc...

ja sam na 2gom dijelu insanity-a, kako je duzi i intenzivniji, na pola treninga skidam i hlace sa sebe (duzine do koljena) i vjezbam samo u gacicama i topu!
    a imam sobu za vjezbanje koju naravno ne grijem i u kojoj je cca 15°C...onda pravo pod tus u nezagrijanoj banji (jeeej,stedim na grijanju,prije se nisam skidala a da nema skoro 30°C)

ne bi ni ja imala nis protiv da to odradim ujutro ali nema sanse da se ustajem 1,5h ranije,jos sad kad je zahladilo pa je teze izac iz toplog kreveta....ljeti i nekako....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 24.11.2013. at 22:33

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I budis se?

Ja sam znala prije biti budna do ponoc, pola 1, al budem umorna.
    Sad sam u krevetu i idem spavati i to mi je super. Alarm starta u 5:30 i onda pijem kavu pa vjezbam.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

budim se u pola 7. ali tako cijeli život. bolje funkcioniram navečer nego ujutro.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nisam se dugo prijavila, prijavljujem pilates od 2 puta tjedno i planinarenje vikendom.
    Vozim biciklu kad god mogu, na posao idem bicikolom ako mogu i pješačim, kad sam u uredu svaki dan na 5. kad skalama barem jednom.
    Smršavila sam skoro 3kg u mjesec dana, samo sam izbacila bespotrebne slatkiše, sve ostalo jedem ko i prije, uključuijući i kolače
    Smanjio mi se celulit i dobro se osijećam. To mi je i cilj.
    Moram još izmjerit dijastazu, čini mi se da se smanjuje.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zhabs, sve u superlativima

bravo, bravo, dosta je tu fizikalije, uključujući planinarenje koje liječi i duh i tijelo

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    zhabs, sve u superlativima

bravo, bravo, dosta je tu fizikalije, uključujući planinarenje koje liječi i duh i tijelo
    Je, zadovoljna sam, planiarala sam uvest svakodnevno vjezbanje al ne ide, pa necu forsirat, i ovim sam zadovoljna. Planinarenja se ne odričem nikako, to mi je doslovno za dušu <3

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hola vjezbacice!
    Ja upadam kao padobranac ali samo mi treba par informacija. Ako sam rodila (carski rez, twinsice) krajem devetog kad bih mogla poceti s vjezbanjem? Pitala sam i ginica koji mi je rekao da se ostavim corava posla i da jedem jer da ce me cure isisati
    Ej taj covjek mi je cijelu trudnocu govorio da izgledam patloski mrsavo. Tek na kraju kad sam nabacila 20kg je rekao da izgledam normalno. Sta cu ja kad nisam jedra i rumena po prirodi
    Jeli insenity ok ako ne zelim gubiti kile nego samo nabiti misice ili imate nesto drugo za preporuciti? Vec je otislo 15kg od onih 20.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pozdrav legal alien i dobro došla

Ja bih rekla da ti je još prilično rano za bilo kakve zahtjevne vježbe, posebno iscrpljujuće skakanje iz Insanityja.

Ako se osjećaš zbilja sjajno i ne možeš/ ne želiš više čekati, kreni s par bućica i vježbama snage, izbjegavajući vježbe za trbušne mišiće. Općenito ti nikakav cardio nije za nabijanje mišića, samo vježbe snage u kombinaciji s pojačanim proteinima u prehrani.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Išla sam proučavati BR i vidim da ima i varijantu s buđenjem metabolizma prvi tjedan
    Prvi tjedan se vježba dva puta na dan, 1. dan w1 ujutro, popodne c1 ... Ostale tjedne jedanput na dan.
    Ovaj tjedan mi je curka popodne u školi pa možda krenem s tom varijantom.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

di ste žene, jel primate (vječne) povratnike?

vidim da ste svi od početnica postale napredne, drago mi zbog vas (i sram me zbog sebe) i duboki naklon svima vama

nas je dotukao početak jaslica kod mlađe i konstantne, ali konstantne boleštine k tome, mm ima neko nemoguće radno vrijeme pa bijah osuđena biti sama s djecom (izgovori, izgovori, znam )
    i sad smo sastavili evo cijela dva tjedna da smo zdravi pa sam se usudila početi (opet)
    dakle danas BR W3
    ne odustajem od body revolutiona završit ću ga, pa taman imala 60 godina
    Posljednje uređivanje od betty blue : 26.11.2013. at 09:08

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala kavofob. Imam bucice od dvije kile i taman ce mi dobro doc da malo ledjne misice uposlim. Primjetila sam da sam cijela iskrivljena (prije sam sjedila uspravna kao svijeca) sto od blizanacke trudnoce sto sad od dojenja i visesatnog nosenja mojih mali pacica.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hej betty dobro došla natrag

Ako te tješi, ni ja nisam završila BR, ali polažem nade u tebe

legal alien, tebi bi savršeno sjela yoga ili pilates, dobila bi mišiće i istegnula sve što trebaš, prošla bi ova iskrivljenost i ukočenost

larmama, javi ako odradiš "buđenje metabolizma" da ti se divimo

ja se idem podružiti sa Zuzkom, mislim da ću opet onu sasinu kombinaciju s tabatom i cardiom... idem tražit koji su to bili brojevi.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

76?
    Ja sam vjezbala jutros u 6.
    Sad poslijepodne mi je falilo skakanja pa mi je mala slozila tabatu
    Svasta je natrpala
    Onda je ona jednu odradila.
    Idemo slusati mamma miu i malo cardio dance

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

upravo radim tabatu, da 76 je Anci

i uspori mi net, već ne mogu uloviti dah, mišići mi pucaju, u ušima šumi pa ni ne čujem što govori, žmirim od napora i ne kužim kako nikako da prođe tih 20 sec... i onda skužim da net šteka i recka... sad čekam da se malo uploada više videa pa opet ispočetka

a nakon zwowa 76 me čeka zshred 5, bit će veselo

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam jučer radila zshred 25, a danas cu zwow 95. ne mogu više jer sam se jučer tetovirala, pa mi je preporučeno da se ne znojim previše. što god to značilo.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sasa kakav je zshred25?

ja sam upravo rasturila i zwow 76 i zshred 5. 2 dana nisam vježbala i ne mogu vjerovati koja je razlika, napredak u odnosu na prošli put. a majke mi moje, čini mi se i da su mi mišići na rukama postali izraženiji u odnosu na pred 2 dana

zagovaram odmore, definitivno

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

15 minutni AMRAP. Nije tezak.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

probam ujutro, javi kakav je zwow 95, kad odvježbaš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme kavofob, a ja taman mislila sutra preskočiti jer moram dijete u 8 odvesti u muzičku. Sad ću si ipak morati naviti sat ranije nego uobičajeno, ne smijem ni misliti kad da se ne predomislim

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

jutros odrađen dynamic core + zwow 57 (10'20'').
    jutarnje vježbanje je presavršeno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jutros odvježbala W2, no malo sam bila u strci jer nisam očekivala da traje više od 30 minuta

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    jutros odvježbala W2, no malo sam bila u strci jer nisam očekivala da traje više od 30 minuta
    bravo

i nema preskakanja, to je samo tjedan dana, misli na slavu nakon... svi ćemo ti pljeskati

jutros odradila samo čučnjeve, mislim da ću kasnije tbc, nisam dugo vidjela Shauna, nedostaje mi

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zwow 95 je dosta težak. ali podnošljiv. pistol koji ide u one leg burpee je stvarno zahtjevan.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

pistol koji ide u one leg burpee je stvarno zahtjevan.
    tnx, mislim da preskačem

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam došla svečano prijaviti da sam danas, 4 i pol mjeseca nakon poroda i 30 natučenih kila u trudnoći, glatko obukla svoje stare, pretporodne, slim fit traperice (i to one za vitku, ne debelu fazu! )

Uživam u pilatesu punim plućima. Prehrana tako - tako, bila sam je sredila neko vrijeme tip top, sada opet griješim. Na vagu ne stajem. Orbitrek i Shauna nikako ubaciti, osjećam se preumorna za to. Ali pilates je redovan, kao i zdravi doručak i ručak. Rezultati su očito tu!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

bravo mamice
    Ja sam u izazovu i odrađujem neke minimalne vježbice, imam na mobu neki 7 minutes workout pa i to ubacim pod obavezno, jučer ubacila i neke vježbe za noge.
    Mogla bi bolje.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo mamice

Otkad si pričala o pilatesu ubacila si mi bubu u uho... čak sam išla do obližnjeg studija, ali nema odgovarajućih termina i preskupi su...

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pilates ili joga dolaze u obzir tek negdje kad bebushe budu imale puna 3 mjeseca (citaj: kad prodju grcevi) tako da mm moze ostat sam doma s njima sat ipo. I on je svoju jogu odgodio do iza nove godine da smo u ono najgore vecernje doba grceva u punom sastavu.
    Do tada cu tu i tamo bucice u ruke dok ih nosim u ergu i koji cucanj. jos nemamo neku rutinu da mogu odvojiti barem pola sata za neko konkretnije vjezbanje.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

legal alien puno se ovdje pričalo o callaneticsu. To bi možda mogla doma pomalo.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

legal alien, ja sam isto rodila na carski i ja sam za vraćanje u formu krenula sa Cindy New Dimension koji je oblikovan kao postporođajni program. Kad sam osjetila da mogu, polako sam pojačavala ali osluškivala tijelo di su mu granice. Zato ti ne bih za start preporučila ništa tako agresivno kao što je insanity. Insanity sam radila 6 mjeseci nakon poroda, ali kažem, između sam polako dizala formu.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

istrazit cu danas sve sto ste spomenile. Bas je pozitiva ovaj topic

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo mamice

Otkad si pričala o pilatesu ubacila si mi bubu u uho... čak sam išla do obližnjeg studija, ali nema odgovarajućih termina i preskupi su...
    Meni je definitivno dodatni plus sto se odrzava odmah kraj kuce, cijena je sasvim ok, a grupa je jako mala tako da nas instruktorica moze imati na oku i paziti da pravilno izvodimo vjezbe.
    Stvarno mi dodje kao ugodan zavrsetak dana, psihicko i fizicko odmaranje.
    Instruktorica veli da pilates nece znacajno reducirati masno tkivo, ali ja stvarno vidim promjene na svom tijelu i mislim da je to odlican nastavak na rezultate koje sam postigla sa Jillian.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo sam 'isprobala' w5, w6 i c2. w5 mi je koma, nisam sigurna da će mi dva tjedna biti dovoljno za savladati ga. w6 i c2 su mi ok. Već sad ih poprilično dobro odrađujem (superman s utezima mi je .. Uf!). Ali još uvijek sam na maaalim utezima, nikako da nabavim nešto veće. I otkako smo počeli grijati, ne paše mi vježbanje... Nešto ću morati smisliti...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    istrazit cu danas sve sto ste spomenile. Bas je pozitiva ovaj topic
    sprzit cu ti callanetics pa dobacit....

mamica,svaka cast!

maruska,ja vjezbam u prostoriji u kojoj se ne grije,jucer sam gledala i bilo je 11°C kad sam usla.
    pocela sam vjezbat u dugim hlacama i majici dugih rukava a zavrsila samo u topicu i gacicama!!!
    ako grijes cijeli stan,jeli mozes u nekoj prostoriji netom prije rastvoriti prozore i malo spustiti temperaturu? a i ti se maximalno razodjeni,na radost TMa...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 27.11.2013. at 19:26

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A morat ću probat nešto... S mužem ili bez.
    Do sada sam vježbala u dnevnoj; mogla bi probat opciju s dječjom... I time smo potrošili sve prostorije.

Koja je shema s callaneticsom? Koliko dugo i kako često se vježba? Naime, moja trouble zone su bedra.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

danas zwow 76 i zshred 5

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo da se javim.... nisam bila ovih dana ne forumu , pa se ni ne javljam, (hrpa obaveza, boleštine moga Maloga, posao...bla-bla-) ali umjesto toga vježbam. Još uvijek mi je yoga nekako naj, valjda sam preumorna za malo žešće. Bitno mi je da ipak kroz dan imam pola sata za sebe.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala skulirana. A onda ces mi pojasniti i zwowove i zshredove...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Legal alien, dobro nam dosla!

Zwow treninzi su ti treninzi koji se sastoje od razlicitih vjezbi s xy ponavljanja i x rundi
    Primjerice
    20 cucnjeva
    10 sklekova
    ...
    ...

Pa tako tri, cetiri runde.
    Mjeris vrijeme i natjeces se, koji put s kavofob i sasom, koji put sama sa sobom. Dobro je i jwdno i drugo

Ja sam danas vjezbala ujutro, opet neki trening zuzkinih vjezbi.
    Poslije posla roditeljski. Nisam imala snage ni za kratki cardio poslije.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure, primate li još jednu vježbačicu ? Pratim vas već neko vrijeme i svaka čast svima discipliniranima, dobra ste motivacija, jedva čekam da se i ja vratim redovnom vježbanju. Prije trudnoće sam imala 6-7 treninga tjedno: tri puta trčanje 10 do 15 km, dva puta plivanje i jedan do dva Zuzkina ili Tatianina treninga. Trčala sam i u trudnoći prva tri mjeseca (nešto sporije, s pulsom do 150) i radila Zuzku (s većim pauzama i bez opterećenja). Uglavnom, prošlo je dva i pol mjeseca od carskog i ginekolog prije koji dan na pregledu kaže s obzirom da sam intenzivno trenirala prije, da mogu slobodno početi vježbati po starom, naravno u skladu sa sadašnjom kondicijom (koja je, očekivano, katastrofalna).

Vidim da ima svakavih novih i nepoznatih mi programa (Focus, Zshred...), a kako ne stignem proučavati, primila sam se nekih starih ZWOW-ova (uz čučnjeve i iskorake s mojim živim utegom od 6 i pol kila ). U ova dva mjeseca otišlo je svih 15 nakupljenih kila, ali sam malo omlitavila u donjem dijelu tijela (i imam šlaufić iznad reza za koji ne gajim nadu da će nestati), pa ako imate kakve prijedloge za lower body, dobro će doći

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Zene, imam pitanjce. Odradjujem Stormin izazov, cucnjevi. Medjutim, prije cca mjesec dana u desnom koljenu osjecala sam bol koja je nakon nekog vremema sama od sebe nestala. Nikad prije nisam imala problema s koljenima, ne znam da li se ovdje radilo o uganucu/necemu... Sad prilikom svakog cucnja koljeno poprilicno glasno skljoca. Ne boli, ali je neugodno. Zagrijem se i istegnem prije cucnjeva. Nastaviti?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jutros w4. u 05.30 morala sam i kosu prati pa sam morala ranije počet

dobro je, nisam toliko izvan forme koliko sam mislila

al mi onaj Kenta ide na živce kad pući usne dok puše, hebate ko da pornić snima

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

jutros cardio core, a na nagovor kolegice jučer sam počela sa jednomjesečnim izazovom sa bodyrock-a.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •