Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1424

Tema: Odbrojavanje 9/2013.....Least123

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sutra nova snimanja, u pon će valjda nalazi biti kod nekog onkologa pa ćemo više znati. imam osjećaj da mi se mora prvo nešto ružno dogoditi da bi mi došla sreća.
    neki dan kad je naša kudri napisala da je ostala bez mame, pola dana sam preplakala jednostavno se neznam nositi s nekim stvarima kao npr da mi mama možda nikad neće dočekati unuče jer ne mogu roditi. me mogu vam opisati kako se osjećam. oprostite što toliko pišem

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    sutra nova snimanja, u pon će valjda nalazi biti kod nekog onkologa pa ćemo više znati. imam osjećaj da mi se mora prvo nešto ružno dogoditi da bi mi došla sreća.
    neki dan kad je naša kudri napisala da je ostala bez mame, pola dana sam preplakala jednostavno se neznam nositi s nekim stvarima kao npr da mi mama možda nikad neće dočekati unuče jer ne mogu roditi. me mogu vam opisati kako se osjećam. oprostite što toliko pišem
    Moja mama je umrla od raka. Prošlo je već gotovo 6 godina. Nikada to neću preboljeti... Voljela bih da bude uz mene u ovim trenucima razočaranja kad ugledam minus. Voljela bih da bude tu kada napokon zatrudnim, da mi pomogne svojim iskustvom i savjetima.

Iako je prošlo toliko godina, još uvijek se znam zaletjeti i umalo je zovnuti na mobitel da joj neku važnu vijest priopćim, poput kada sam dobila posao... Al ide se dalje, mora se.

nadam se da će tvojoj mami biti bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •