Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1607

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 3. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

[QUOTE=rehab;2536437]
    Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku

Da, ja sam je nazvala trolom, jer je njen upad na onu temu bio trolovski. Jesam li ja trol na ovoj temi samo zato što sam vjernica (iako se uvijek držim teme i nastojim pristojno i argumentirano raspravljati) ? Na koju to temu ja spadam ? Koliko se sjećam uvodnog posta ove teme, vjernice su bile dobrodošle. Možda se nešto promijenilo ? Uostalom, ova tema više nije ono što je bila u početku, nego je postala mjesto za komentiranje dnevnih i političkih zbivanja. Vjernice ne smiju komentirati?
    obzirom da na ovoj temi rijetko pišem, ali ju često i rado čitam zbog pametnih postova koji se na njoj mogu naći, mislim da poprilično objektivno mogu reći kako nitko na ovoj temi ne osporava ni vjernicima, ni nevjernicima, ni ateistima iznositi svoj stav. sve dok iznošenje vlastitog stava nije, ustvari, optuživanje drugih. dijana u većini svojih postova cure koje pišu na ovoj temi proziva za nedomoljublje i nametala bi im teme o kojima bi one trebale pisati, a i ne čita odgovore koje je dobila.
    je li to trolanje, ili nije-sasvim nevažno, ali je u najmanju ruku bezobrazno.
    ako čovjek iznosi svoj stav, onda mu u svakom drugom postu ne stoji: a zašto vi niste spomenule ovo, a zašto niste ono i mogle bi radije pisati o ...!?
    iskreno se nadam da će ova tema preživjeti ovakve upade, jer se na njoj ima što pametno pročitati, pa bi pozvala cure koje tu često pišu da stave takve postove na ignore, i nastave dalje s temom gdje su stale. zaista mi je utjeha u ovim vremenim čitati postove na ovoj temi (bar većinu, od nekih me u zadnje vrijeme steže u želucu)
    Posljednje uređivanje od suncokret : 15.12.2013. at 11:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •