Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
Zar nije ovo tvoja rečenica? " Nastavi upirati prstom u druge na nekoj drugoj temi, a mi ćemo ovdje nastaviti pisati o nama, našoj vjeri i vjerskom odgoju naše djece, hvala "

Znači ovako: tu se smije upirati prstom u druge/tuđe mišljenje/nametati tijek razgovora/implicirati to da je sarkazam/šala/trač ustvari vrijeđanje (slučaj Ciste), a "tamo" ne smije? Zašto dvostruka mjerila? Zar tvoja rečenica ne znači u prijevodu: "Idi na drugu temu: na ovoj si sa svojim stavom nepoželjna." ??? Oprosti, ali ja je tako doživljavam i "tamo" se osjećam nepoželjnom čak i kad se raspravlja o temama koje me se i te kako tiču (kao što sam i pokušala na temu vjeronauka i ostalih izbornih predmeta-argumentirano).

U svemu ostalom potpisujem Seni i MC.
Da, to je bila moja rečenica, stojim iza nje i opet bih je napisala. Joe je tamo došla napadati nas vjernice bez ikakvog razloga, bez ikakve veze s onim čim se pisalo na onoj temi, bez ikakve veze s nama. Ako ju je isprovocirala Dijana, ima pp, mogla je napad uputiti na njenu adresu. Nadam se da razumiješ razliku između njenog upisa s neba pa u rebra, vjernicama koje joj nisu ništa krive, i nesuglasica koje izbiju tijekom neke diskusije. Joe nije nepoželjna na onoj temi, nisi ni ti. Nepoželjno je takvo ponašanje. Nitko vas na onoj temi nije prozivao, komentirao, niti išta slično. Na onoj temi se mame vjernice većinom bave odgojem svoje djece u vjerničkom duhu i svojom vjerom. Ova tema se bavi vjernicima, muško-ženskim odnosima, političkim zbivanjima, itd., a najmanje ireligioznim životom ireligioznih forumašica. Uostalom, ne znam zašto me opet dovodiš u situaciju da komentiram Joe, kad se žena ispričala. Za mene je sve riješeno.