Kod mene interesantno stanje. Ni spottinga kao inace, a ni M, a 30 DC. Sve naopako.
A cekam M da mogu na HSG. A kako stvari stoje morat cu to preskociti, jer ne mislim uoci Nove raditi HSG![]()
Kod mene interesantno stanje. Ni spottinga kao inace, a ni M, a 30 DC. Sve naopako.
A cekam M da mogu na HSG. A kako stvari stoje morat cu to preskociti, jer ne mislim uoci Nove raditi HSG![]()
testic?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prepala mi se koka HSG-a...)
Kaze radije bi skokna do Prcnja da se odmori.
Nek ceka testic, jer mislim da nisam![]()
Posljednje uređivanje od HelloKitty : 17.12.2013. at 14:26
HK,Prčanj kažeš...eh,dobar stari Prčanj,bio popularan ovo ljeto!
I.Uvijek misli da jesi..tome težimo ipak...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma ne boj se HSG-a Kitty prije si vani neg unutra. Porazgovaraj sa kokom i objasni joj![]()
Pismo koki: "Draga moja koko, evo blize se praznici, a ti umjesto da praznujes moras da se propuses. Ko ti je kriv, niko te nie tjerao da se zacepis i ne dozvolis jednom malom bicu da u tebi privremeni stanuje. Sad suti i trpi. Moglo nam je svima biti lijepse.
Nema ti poklona za Novu kao inace (znas ti dobro kakav keks propustas), al neka ti... Umjesto toga ti ces dobiti kupanje nekim kontrastima. Nije mi zao. Zato budi dobra naredne godine i bice ti lijepse. I svima nama. Eto draga moja koko, razmisli. Imas pozdrave."
Sad M pogotovo nece doci, nego ce koka primiti podstanara![]()
niti nemora doći,neka ne dođe još baaaaar godinu dana
Krasna ti je poezija...![]()
go girls go!
Zuzy, kod mene ništa novo. Bila sam na putu 10 dana sve do O pa smo se keksnuli par sati nakon što je O bila, a budući da nije bilo oplodnje ni kad bi dečki čekali gospođu JS, čisto sumnjam da će obrnuto uspijeti. M očekujem najkasnije do petka.
Sutra idem po lijekove, nadam se poštenoj terapiji odnosno da me dok uopće pusti u postupak.
Sretno anči!
Ide i MAMI rado sutra... neka dobijete pravu dozu!
Posljednje uređivanje od žužy : 17.12.2013. at 18:06
Hello Kitty fakat si stroga prema njojpa kak nema keksa za novu godinu? ak dobiješ sad koji dan, ideš cca 8 dc na hsg i do nove si kao nova
![]()
drage Petrovke anka i mami sutra nas obavezno izvjestite. očekujem punu vreću lijekova, sitniš ne primajte
pošto mi fefe još mije označio O, šta vi mislite kad je bila? uopće se ne sjećam koji dc je bila full Lh
Posljednje uređivanje od ljubilica : 17.12.2013. at 20:41
HelloKitty,
pa ti si prava spisateljica, talenat ti se ne može osporitiNadam se da je i Koka sve to shvatila ozbiljno. Bit će dobra, vidjet ćeš.
Viki88, kad sam vidjela da si online jutros, ponadala sam se da dolaziš s viješću o +, koji je ovo već dan ciklusa?
Mami2, drago mi je zbog dobrih nalaza - sad akcija
A mi se držimo taktike svaki 2. dan, valjda će biti uspješnija od dosadašnje udri kad god ti padne na pamet :D
Jutro, dame!
HK sviđa mi se tvoje pismo. Još si luđa od mene, pričaš sa svojom Kokicom. Ja sam neki dan pričala sa svojom jajnom stanicom.
Tayla, naša prosinačka akcija izgleda ovako: danas i sutra, jedan dan pauza, naredna četiri dana akcija.
Negdje sam pročitala da se treba keksati dva dana prije ovulaciie i jedan poslije. To znači da se dan ovulacije preskače?!Eh, to nećemo propustiti. Na kalendaru mi je to broj 3 (najveći značaj) i cvijet je lijepe crvene boje!
Cure, korist ću ovaj kalendar kao pomoć u rasporedu keksića... Moram si nekako pomoći jer moje računice nisu upalile. Bumo vidjeli. Očito ne znam rasporediti keksiće...![]()
Evo ja čekam u Petrovoj, Anka je izgleda već obavila, bila je prije mene naručena.
HK a da pišneš testić?
Pričam ja i sa rajom od MM...S njima opet vodim dublje razgovore koji nisu za ovako javno objaviti :D
A što se tiče testića radije bi još malo sačekala, jer stvarno se ne nadam previše da će se nešto pozitivino izroditi iz ovog ''kašnjenja''...
Grudi me bole, a nisu zadnjih par M. Nemam spottinga (to mi je pravo čudnooo). Jučer mi je igrao živac u oku.
(ali ne bi da se nadam)... Doći će ona danas, jer sam se ponadala, pa će sad namjerno da mi vrati za javno obraćanje i sramoćenje...
ja predvidjam dvostruko odbrojavanje!
HelloKitty i krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HK znam taj predosjećaj koji te muči... I ja isto, kao da nadom prizovem M. Dok je očekujem - ništa, čim se ponadam da je možda mrvica u pitanju - evo nje... Šaljem ti vibre da te taj predosjećaj prevari ovaj put i da si stvarno trudna!!!
Nište te ne košta da pišneš testić![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 18.12.2013. at 11:44
i ja navijam za zapišavanje!!! ajdeee!
di nam je žužy???
ja jučer povraćala i danas užaasno boli glava. mislim da je neka viroza u igri! isto sve krivo i naopako!!
Posljednje uređivanje od kudri : 18.12.2013. at 12:11
Uuuuu Kudri, mene je glava boljela u pon i uto, noćas zamisli u 1:30 se probudim i dalje boli! Nema goreg nego po noći osjetiti glavobolju ili se s njom probuditi... Nije bila jaka, ali me izmučila dva dana... Čak je i aspirinu trebalo dugo da počne djelovati... Htjela sam još po noći popiti ga, ali me Ema zagrlila pa mi se još više nije dalo dignuti se iz tooooplog kreveta.... Zaspah u njenom zagrljaju instant... Koja je to maza!
Ajmo piš, piš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo mene,osječam se ko da me netko s cjepanicom mlati po glavi od jučer...
kudri,mi ko da smo u istu školu išle..ok,ja nisam povračala,ali tako mi mučno od jučer popodne,glaava boli i vrtilo mi se,slabo...ma užas.Danas malo manje mučno ali glava ne posustaje.
Jedan je od onih dana kad poželiš biti noj i zabit glavu duboko u pijesak i nek te nitko ne dira..
Menge nema od jučer,al me nekaj čudno probode dolje,po jajnicima.
No dobro,dosta o meni.Ajmo malo o mom autu...
Ide listaaaa.
lista za 18.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
žužy, i meni muučno, toliko boli glava da mi se povraća...a jučer navečer, neznam što mi je bilo. krenula se tuširati i jedva izdržala do školjke...grozno!
i meni M skoro stala, ali već dva dana ko neka luđakinja idem do apoteke, pa se okrenem i ne kupim ništa...neznam zašto uopće brijem nešto u glavi..luda sam skroz, ali sam ovaj ciklus nekako posebno osjećala da je to to...i sad vjerojatno sama sebi ne želim priznati da nije!
p.s. vadila sam danas progesteron jer mi je zadnji put bio dvostruko veći od gornje dopuštene (već se ponadala...), pa je dr. naredio vađenje u prvom dijelu ciklusa. u pon su nalazi. na iglama sam skroz...
žužyca, bit će da smo obje prolupale![]()
Posljednje uređivanje od kudri : 18.12.2013. at 12:47
Aj moja kudri,znam kako ti je...,ja se jesam testirala jutros,nakon tog osječaja takve slabosti,mučnine,i ta glaava...ali brus.
Evo,i sad jedva gledam...išli smo kupit boreka i jedva sam dočekala da dojdem doma.Idem u vodoravni ubrzo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nalaz!
Inače,HK i meni je oko titralo,deset dana najmanje,več sam odljepila skoro kolko me nerviralo.
curke evo jedno pitanje malo offtopicjeste li pile ili pijete li folnu kiselinu, ako da koju? mislila sam kako sam bila i napisala otići do svoje ginekologinje, da mi možda kaže točno kad ovuliram i preporuči mi koju folnu da počnem piti ALI naravno da ona baš sada kad meni treba ide na godišnji, vraća se sredinom 1.-og (kad bi trebala slijedeću M dobiti ) znači tek mogu do nje krajem prvog aaaa...tak da sam odlučila početi piti folnu pa me zanimaju neke vaše preporuke
ali bez obzira na pregled trudit ćemo se i ovaj mjesec pa tko zna
![]()
Žužy ma kakav + cekam svaki cas da stigne M . Dolje me sarafi cijelu noc i jutro ali nikako krenuti.. A kudri i HK mogle bi vi testic nabaciti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +![]()
![]()
Darija ja pijem Folacin jer ide preko recepta, ali mozes bilo koju kupit u apoteci, prije sam pila od Dietpharma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusice
Inace nasa bubekica ima cudne sposobnosti sto se tice predvidjanja
Ajde Bubekica, predvidi i meni onda
Curke, žao mi je što se ne osjećate baš naj, naj... a gle, možda se i isplati ta vaša mučnina![]()
...a vlasnica Koke, koja je možda ipak bila dobra, pa će odbiti zasluženi božični poklon??![]()
I ja navijam za dvostruko odbrojavanje !
Upoznala sam našu Anku, baš je divna i vesela osoba, kratko smo popričale, i baš m je žao kaj nismo otišle na kavu,ja bila na redu i opće mi nije sinulo u glavu da idemo na kavu.
Dobila Puregone krećemo u 1. mj. ako dobijem od 5-tog na dalje onda taj ciklus a ako dobijem prije onda slijedeći ciklus.
Cini mi se da je ovo prvi put da sam u ljubicicama na 31 DC. Obicno je dolazila 29 ili 30.
Ako danas ne dodje, piskim ujutro.
Jedneza krojachicu!
I jedneza HelloKitty!
Posljednje uređivanje od žužy : 18.12.2013. at 15:08
Alo!
Mami - i meni je baš drago što smo se upoznale!!!! I žao mi je što nismo otišle na kavicu. A baš sam bila ok s vremenom i bilo bi mi drago. Valjda će u siječnju biti prilike! Ja krećem s postupkom sredinom mjeseca (prema očekivanjima), ti ranije ali možda se ipak sretnemo u čekaoni - bit ćemo u kontaktu.
Ljubilica i ja smo se srele i bilo nam je lijepo
Za one koje se kuže: idem u dugi protokol i ovaj put s gonalima - pa bumo vidjeli. Nadam se uspjehu ovaj put.
A do tad - ostajem s vama na odbrojavanju. Prištići već najavljuju dolazak M - za dan, dva. Nadam se da će Kitty & Krojačica dočekati drugi scenarij, a to je ogroman +!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~1
Anka jos da smo nesto proteinsko pojele
Jel tko piskio?
Hello kitty sta si odlucila za svoju Koku?
Jesam ja. Gravignost mini sa popodnevnim urinom i jedan veliki minusOcekivano! Ali gdje mi je nestao spotting? Gdje mi je M?
Joj sto se ismijah sad kad sam procitala jednu izjavu ja FB, a ona glasi: "Mene kad krene u zivotu toliko se zalaufa da krene bez mene"![]()
![]()
![]()
Aaaa odlična je !
Barem se možemo sve lijepo ovdje nasmijati. I nadati da se neće život zalaufat bez nas.
HelloKitty, nema veze za minus. Idemo svi dalje![]()
Evo opet me boli glava. Znam uzrok, a to je neispavanost.
Osim toga, jučer sam se jako naživcirala! Išla sam kod zubarice, koja ima ugovor s HzzO-om, i treba mi staviti neko metalno uporište na zub koji je puknuo i oko toga plombu. Ili da ga vadim. To košta 800 kuna! Postoji neka opcija s kolčićima, što košta 450 kn. Ali ne, ja moram uzeti ovo od 800 kuna.
A samo sam htjela ići na kontrolu zubiju, redovnu kotrolu. Cure, taj stomatolog ima ugovor sa HZZO-om. Na vratima piše što sve pokriva u potpunosti HZZO, ok. Ovo ne pokriva i zato moram platiti 800 kuna! Znači, to je čisti privatnik?! MM je stavljao i plombe, bijele na stražnje zube, i kolčiće, popravio 5 zubi, za 0 kuna - kod drugog zubara! Imate li kakvih iskustava s plaćanjem usluga kod tzv. socijalnih zubara!?
Ja ne znam što je ova moja! Da sam znala da njegova ne naplaćuje, išla bih tamo. Ne znam po kojoj osnovi ona ne naplaćuje.
Molim vas iskustvaaaaaaa
Sinoć je pala akcija na jedvite jade, umorni i živčani smo bili...Bumo vidjeli za danas...
HelloKitty, piški ujutro! Ah, pretpostavljam da nemaš testić za ovo jutro, onda sutra... Kupi ga, ako ne procuriš, može?
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 19.12.2013. at 08:37
Evo moram razočarati svoje navijačice (bubekica, žužy)
jucer bez najve krenula M.
danas dakle 2 dc
ali dobra vijest je da je ovo očito bio O ciklus, a čini mi se da mi nije baš svaki takav,
tak da eto još jedan korak u dijagnozi. Sutra vadim hormone 3 d.c.
pa ćemo vidjeti