ja bi isto link za slike, motivacija uvijek dobro dođe, pogotovo kad se ovako diže prašina oko slika![]()
ja bi isto link za slike, motivacija uvijek dobro dođe, pogotovo kad se ovako diže prašina oko slika![]()
Posljednje uređivanje od aqua : 22.12.2013. at 16:58
Sasa je nasa ljepotica
Suuupeer!
Posljednje uređivanje od zhang : 22.12.2013. at 17:06
i ja bi link
jucer odradila samo cucnjeve. danas pekla kolace pa cu u pauzi nesto, ne znam jos sta. trenutno je pazua sa treninzima, fale mi ali
od petka opet startamo.
Cure puno vam hvala, to bas puno znaci. Danas zwow 16 i 56.
stvarno lijepo izgleda, onako da pogledaš i uživaš. i nema uopće ničega što bi se još dalo napravit da se pogled poboljša. samo uživat u njemu![]()
zaboravila sam di je edita moram nadodat da mi se svijda tetovaza
![]()
Ja sa inace od srijede odmaram, isto kao i kod anci, nakupilo se umora.
Od srijede sam na godisnjem pa cu malo doci k sebi.
Posljednje uređivanje od zhang : 22.12.2013. at 17:47
Cure hvala. Aqua- hvalus me ko da sam VS andjelica..![]()
Sasa,mrakkk!!
Slicne smo grade,samo sto ja trebam poraditi na trbusnjacima
Prepredobro!!
stvarno odlicno izgledas
vidim da svi uzivaju pa bi i ja malo uzivala u pogledu na slike, ako mogu molim link![]()
sasa, svaka čast, baš se odlično vide rezultati vježbanja na svakom mišiću
i ja planiram sutra ujutro vježbati, dijete na praznicima pa će dugo spavati, a ja dok se ručak kuha odvježbam i nakon toga odlepršam na posao![]()
Posljednje uređivanje od larmama : 22.12.2013. at 20:00
sasa, može i meni
ja i dalje samo na čučnjevima, ako procijenim da stignem, ubacim na brzinu još koju vježbicu
Danas za zagrijavanje tabata - high knees, poslije odradila zwow 56 i zwow 67 i za kraj istezanje. Ubacila i 50 čučnjeva s kettlebelom u rukama.
sasa,i ja sam naravno izgubila link i pass od ljeta...morala bi vas negdje svih sacuvat...
uzvracam svojim, kod mene nema nekog drama pomaka,iskreno sam ocekivala vise...vjerojatno sam odabrala krivi program...
tjesi me kad gledam ekipu sa videa, zenska koja najbolje radi ima najmanje izdefiniran stomak i generalno najmanje vidljive misice...
Bome je dobar!
Ja sam jutros u 6 napravila tabatu i zwow 6.
Sasa, jel ti radis tabate kad? Cini mi se da volis cardio zagrijavanje, ovo ti je taman to.
zasad skulirana i ja čekam u redu
jučer odrađen double day, danas day off (samo izazov BR na repertoaru). Krepana sam, "talent" pekla kolače cijelu noć subotu na nedjelju...
I ja bi slikice.
Ja sam stala, jednom tjedno uspijem cardio odraditi i čučnjeva koliko uhvatim.
i ja bi slike
jutros cucnjevi i jos par vjezbica onako nabrzinu, malo sam zaspala pa nisam imala previse vrimena.
ja neman svojih slika od ove god, samo od prosle zime, moram se slikat![]()
sasa, skulirana, mogu i ja dobiti link i pas?
I kod mene mala pauza (od petka). Danas se vraćam u ritam. I produžujem w5-w6-c2 za još tjedan dana.![]()
saša je predivna, tetovažica mi je također krasna, eto, ženo, budi na sebe ponosna.![]()
Jučer radila zwow4, napravila 2 runde i odustala..dušu sam ispustila..
Dobro se istegnula i završila za taj dan.
Jučer sam nakon jako puno mjeseci jela pomfri na masti, istina pojela samo par komada ali što su me smetali to je za ne vjerovati..a može biti i od pola kolača kaj sam pojela.
Uglavnom težina u želucu, napuhnutost. užas!
Svakak sam se naučila pameti...
skulirana, može i meni slikice
Ipak jutros nisam stigla odvježbati, nisam uspjela onako brzo kao što sam planirali strpati ručak u lonac.
sasa, tabata protokol je 4 minutni trening po principu 20 sec rad/10 sec odmor. Međutim, tih 20 sec mora biti tvoj max. I to takav max da ti se nakon 4 min doslovce bljuje. To je prava tabata. Zapravo znalci kažu da je malo tko u stanju odraditi pravu tabatu jer treba gurati sam sebe beyond... Odličan članak o tabati koga zanima.
Provjerila - zwow 76
To su zapravo 3 tabate za redom. Najbolja mi je prva sa stolicom, tu zbilja dušu ispustiš.
Javi kak ti se sviđa ako budeš probala![]()
sasa, skulirana - dajte pass, sasin sam nekako zagubila, inace ne brisem
ja bi se rado pohvalila napretkom, ali nema ga
vise radim, losije jedem i neredovitije vjezbam
al sad sam si zadala udarnih dva tjedna i prehrane i vjezbe, s nastavkom i kasnije, naravno, u nekom standardnom tempu
idemo na neki put preko posla na skijanje i terme
pomisao da se pred kolegama skidam u kostim djeluje nevjerojatno motivirajuce
i nisam pohvalila kavofob
zeno, ti si strasna motivacija, svaka cast
nemoj vise ici na mrsavljenje, ovako ti je bas kako treba
kapa dolje, postigla si puno, cesto te se sjetim![]()
skulirana super!! uf, dajte mi motivacije da se i ja trgnem. vjezbam ali ne pazim na prehranu a tribala bi :/
moram nac bar onu sliku od prosle godine da ne bude da samo virkam vas.
naišla na njuškalu - sjećam se da je netko tražio - prodaju se povoljno 2 natjecateljske girje (12kg i 16 kg) - pa bacite oko![]()
e,da bar ima 8kg,12kg mi je previse za sve osim swinga...
Skulirala, mrak fotke! Napredak je jako vidljiv! Pravi si komad![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 23.12.2013. at 17:52
E,a, oću i ja slikice!
... dajte, curke, da i ja vidim!
Skulirana,i meni..please
Ja kak ne vjezbam kile samo padaju.ako uskoro se ne pokrenem osusit cu se..
jos uvijek samo duboki cucnjevi.i iskoraci..u petak sam u teretani..druge nema..
Anci i skulirana, super vam se vidi napredak objema. Kad pogledam one starije slike, bas ste se fino stesale. Braaaavooo cuuureee!!!
Ja sam danas odradila insanity pure cardio, da malo ponistim ovo odmaranje i prejedanje.
Uskoro cu i ja okinuti nove fotke (kad mi trbuh splasne od m.), iako kod mene nema nekog napretka..
Hvala, hvala! Znaci mi to, posebno iz usta veteranke
Za tvoje sam uvijek in the mood![]()
Zhang,bas bi voljela vidjet kak ti izgledas..
Zamisljam te onak ekstra cvrstu,misicavu..
summer, hvala ti![]()
Anci, kavofob, danci, skulirana slala sam fotke. Ne znam jesam nesto zbrljala, javite jel stigla poruka.
Sasa, pun ti je inbox. Milasova, sad saljem..
zhang, nema niš![]()
Sasa, Skulirana, izgledate odlično!
Bravo cure!
Zhang, i meni pošalji!
Poslala. Zakaj ne mogu poslati na vise od jenog primatelja? Kaze mi da nemam ovlasti![]()