Stranica 62 od 259 PrviPrvi ... 1252606162636472112162 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,051 do 3,100 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

j-la naravno da hoces, korak po korak
    dogodine ces vec biti veteranka

i ja bi trcala, ali neda mi se samoj pa to otpada (iako sam prije znala ici na brzo hodanje uz more, mogla bi to)

uf, nisan odradila cardio nekih 2 tjedna i bome osjecam upalu od onog jucer

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    neki se javljaju da iskoriste priliku da ih javna sramota ponuka da se što prije vrate režimu

Anci, ovo je prvi put da sam čula i radila mule kick. Meni je bilo teško, ali držala sam korak. I je, fino osjetim gluteuse i danas od pistolsa. Pistolsi su mi najbolja vježba za upalit dupe. Dosta mi je 20 kom, na svakoj nogi 10 i to do stolice, ne do poda, da idući dan-dva osjetim da ipak imam dupe.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam radila vec par puta mule kick jer sam naletila u zuzkinim treninzima. Meni je tezak, tj. tesko mi je drzati formu i brzinu. Moras stisnuti cijeli core i jako se baciti gore te rasiriri noge pritom. Mislim da je dobro i za rameni pojas.
    Pistolse radim do kraja ali jos se ponekad pomognem stolicom.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Curke prosim lepo dajte me usmjerite koju da prečku kupim
    da li ovu:
    http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-D7229...Detail&id=1596

ili ovu
    http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-B7342...Detail&id=1447

ili to ništa ne vrijedi i da kupim nešto bolje?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ribice, koliko ja vidim razlika je samo u elastičnim trakama, princip postavljanja je isti za obje; uglavljuju se u štok od vrata
    ja sam u svoju šipku zaljubljena

super mi je, jedina mana joj je što ju ne možeš postaviti jako visoko, samo onoliko koliko ti okvir vrata dozvoljava

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Onda budem onu bez traka jer mi ionako ne trebaju.
    Malo su različite kod montiranja pa sam nisam ziher koja je bolja.

Hvala ti

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Malo su različite kod montiranja pa sam nisam ziher koja je bolja.

Hvala ti
    Meni se sa slike čini da je princip potpuno isti, samo ova bez traka upire direktno o štokove, a ova s trakama prvo o metalni dio na koji su obješene trake, odnosno, taj metalni dio je između šipke i štoka. Ili si možda uživo vidjela neku drugu razliku?

Uvijek

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

betty blue ništ ne brini, nisi jedina, evo ti suborca ...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob, stvarno si inspiracija!
    Lani si jos sobni bajk vozila, a sad o sipki pricas! Bravo!

A sad malo ja
    Isli smo obiteljski trcati/rolati/biciklirati. Dijete koje je uz mene islo nije vise izdrzalo pa mi je ruta bila samo 4 km. to mi je bilo malo :sasa: pa sam doma jos napravila raznih sklekova, ukupno 50 komada.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

E da, Anci, znaš da sam se toga sjetila kad si jučer dala prošlogodišnji link pa sam skužila da mene još nema tamo. Tada sam se još znojila na bajku, a sad ga samo prijezirno pogledam u prolazu

I nikad neću zaboraviti komentar od zhang na bajk; "trla baba lan"

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sad kad malo vise znas, pa daj reci jel nije trla baba lan?
    I nisam skuzila da te tamo jos nema, valjda mi se cini kao da si oduvijekt tu

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Sad kad malo vise znas, pa daj reci jel nije trla baba lan?
    Apsolutno je! Savršen si izraz upotrijebila

I nisam skuzila da te tamo jos nema, valjda mi se cini kao da si oduvijekt tu

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I meni je willow promaknula. Kako li se samo maskirala, lukavica jedna.

Willoooooooow vraaaaatiiii seeee...
    budem, budem

ne stižem ništa već mjesecima pa niti vježbati redovno kao prije

bit će bolje čim krenu duži dani pa mi ranojutarnje ustajanje lakše padne

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja napokon prijavljujem.jako dobar trening
    Snaga- leda i bicepsi..radila mrtvo dizanje sa olimpijskom sipkom,odlicno..
    Sutra prsa i tricepsi,nedjelja noge..
    Vracam se polako

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam u svoju šipku zaljubljena

super mi je, jedina mana joj je što ju ne možeš postaviti jako visoko, samo onoliko koliko ti okvir vrata dozvoljava
    a vidis meni je mojoj mana sto moram poskocit ispruzenih ruka da ju uopce dokucim jer je nasa zabusena od strop,MM nije htio tu verziju za stok,kaze da ce ga odvalit...(i naso mi neki you-tube video da potvrdi tezu)

ja sam stavila strunjacu na pod kad sam radila one vjezbe za pull up jer sam na zadnjoj seriji od slabosti ruka svaki put pri kraju propala i dobro mi je dosla strunjaca da ne zveknem od pod...

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kavafob, kod trčanja je najteži prvi kilometar! Zapravo,još teže je krenuti. Što se tiče tehnike, mislim da ti početni cilj istrčati 5-6 km (ti si u sjajnoj formi pa ti bude trebalo vrlo malo vremena). Svi programi za polumaraton se baziraju na trčanju 5-6 km koje alterniraš s dužim dionicama. Kako ti se približava datum polumaratona, tako se kilometraža duge dionice povećava, a pred sam polumaraton smanjuje, radi očuvanja snage.
    Instaliraj si runkeeper, tamo imaš nekoliko programa za polumaraton.
    Moje iskustvo je takvo da sve do 10 km ovisi o fizičkoj formi, a iznad 10 km samo o postavkama u glavi.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kavofob, za trčanje, ja sam prije dvije god bila u adidas školi trčanja i s njima se od kompletnog početnika spremila i istrčala zagrebački polumaraton (on je u listopadu). mislim da je dobro ić u takvu neku školu, em imaš trenera/e koji znaju što rade i kako, imaš različite grupe pa pratiš program za svoju razinu, a ima i suboraca na treningu pa lakše uđeš u cijeli žargon i nisi toliko sam u svim problemima i komplikacijama. negativno je jedino to što je fiksno vrijeme treninga. mi smo imali triput tjedno. uglavnom, kroz šest mjeseci od nule do 21km. ali ima i na webu raznih programa, uglavnom su svi programi vrlo slični, a stvar je u tome da ako imaš bazu od recimo dva put tjedno po pet km onda uz njihov program (mislim da je dva mjeseca) imaš točno po danima raspored što i koliko da se spremiš za polu ili maraton (za njega je program ofkors duži).

ideja je dvaput tjedno imat treninge brzine i jedan dužinski. u programima pripreme se u pravilu ne istrči svih 21 na treningu, nego se dođe do cca 18-20 i to cca dva, tri tjedna prije trke.

možda možemo na pp dalje, da ne okupiramo ovaj topic (ili je to sve isto??)

ja bi također voljela još jednom istrčati polumaraton, a mislim da bi voljela jednom i puni maraton. i voljela bih još jednom otrčati ovaj zagrebački, pogotovo kada ću biti u boljoj formi pa mi pola trčanja neće biti maltretaža nego će mi biti ok. i voljela bih otrčati onaj u ljubljani, svi kažu da je taj zakon, tamo se stvarno publika od svud sjati i stane uz cestu pa bodreeee. a ovi naši i zg, nekolicina bodri, ostali se čude i smiju luđacima koji - trče, glupe li aktivnosti, a oni u autima redovito trube i kolutaju očima jer je zaustavljen promet zbog luđaka koji, jelte trče :D

a, od trka, preporučam volim trčanje, uvijek je u lipnju, na nasipu kod boćarskog. ima utrka za djecu, a onda ide za odrasle, na 2, 5 i 10km. ova na 2 je najmanje posjećena, na njoj svi jure ko sumanuti. ova na 5 je najbrojnija, ide se ukrug oko mostova, i to je super. hrpa, hrpa ljudi :D ova na 10 ima najmanje prijavljenih. mi idemo već godinama :D

možemo se možda udružit pa se zajedno spremat za polumaraton na jesen

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

eh, ja sam došla s drugom namjerom, a zapela na odgovoru za trčanje :D

nego, razmišljam si nešto. sad sam pri kraju 30ds, ali se podsjećam na priču od kavofob. mjesec dana predanog vježbanja, rezultat na vagi zanemariv (i na odjeći, što je zapravo važnije). ali si mislim, negdje sam čitala da je kod mršavljenja/dolaska u formu važno promjene uvoditi jednu po jednu, svakoj ostaviti po par tjedana da sjedne kao navika, a onda uvesti novo. jer inače će biti prevelik šok sve odjednom pa će nešto ispasti.
    pa dobro. znači sad sam mjesec dana uvodila da se svaki dan vježba. a sljedeći mjesec ću uvesti da svaki dan jedem po lchf. vježbanje naravno ostaje, ono je već "stara vijest". pa da vidimo :D
    i planiram se uslikat na početku pa periodično ponavljat. nadam se da ću ubrzo imat nešto za pokazat premda, ja sam inače brzi tip, brzo se za nešto zapalim, ali me zato brzo i prođe ako nema brzih rezultata. pa samu sebe kočim da se veselim rezultatima, više se fokusiram da ovaj put sve pokrenem čisto da se pokrene, neovisno o rezultatima.. ah, psihologija..

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Roza, aqua, hvala vam

Roza, sjećam se da si prošle godine istrčala jedan dan 15 km, onako iz štosa. Ne znam jesu svih 15 bili u komadu ili u dionicama. Planiraš li na kakve utrke iduće godine?

aqua, a i sve ostale curke, prijavljujte obavezno utrke na koje budete išli pa da se upoznamo i družimo

aqua, dala si mi super informacije. Rado bih u školu trčanja, ali je to trenutno neizvedivo. Nemam back up za čuvanje curke, a nisam baš ni u gradu pa bih gubila previše vremena. Srećom, imam nasip na 200 metara od kuće pa planiram na nasipu trenirati. Znam da je teško bez ikakvih osnova, ali pomoći ću si koliko mogu skupljanjem info i programima na netu.

Dobro je da info ostavljamo ovdje, možda bude još zainteresiranih pa zajednički napadnemo neke utrke

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Aqua, nemoj se obeshrabriti. meni je u prvih mjesec dana otišla jedva 1 kg, a u narednih 11 otišlo je 30.

Organizmu treba vrijeme da se pokrene, dobrim navikama da se ustale i metabolizmu da se ubrza s izgradnjom mišićne mase.

Po meni je već velika stvar što si odgulila 30DS, tj. pri kraju si. Nije to mala stvar

Koji su ti ciljevi u kg/konfekcijskom broju? Nisi u biti u lošoj formi, znači da ti najveći posao ostaje u kuhinji

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Koji su ti ciljevi u kg/konfekcijskom broju? Nisi u biti u lošoj formi, znači da ti najveći posao ostaje u kuhinji
    Nije bilo upućeno meni, ali ću se nadovezati.
    Mene uništava 'kuhinja'. Najviše od svega - dostupnost. Mislim da ću u desetak dana uništiti sve što sam postigla. A i to je bilo manje od očekivanog (ja sam naivka koja pada na before-after fotke s weba).
    Odrađujem peti tjedan w5-w6-c2 kombinacije (prvi tjedan sam odtrenirala svih 6 treninga, ostale tjedne 5, jednom čak i 4; odbojku ne računam). Proglašavam da će u nedjelju biti odrađeno pola BR. Pa, valjda je i to uspjeh, samo po sebi.
    (Planiram se ja i slikat ali nekako mi se čini da se neće imati što za vidjeti.)
    Posljednje uređivanje od Maruška : 27.12.2013. at 18:51

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

za kuhinju se slažem...moja baba je uvijek govorila od čeg' sito od tog' i debelo...to je i na meni primjenjivala ...inače sam od jeden trenerice čula da uspavanom metabolizmu treba oko dva mjeseca stalnog vježbanja da bi se pokrenuo...ja sam od 01.11. na lchf i od tada sam izgubila 4 kg i 3 cm...stojim na tome cijeli decembar ...frustrira me pravo...izgleda ću kao što sam i do sada morati pravo postrožiti ishranu...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni se 4 kile u 2 mjeseca čine kao super rezultat!
    Gledala sam lchf i ja, ali ipak nisam dovoljno disciplinirana. Moja 'disciplina' se svodi na izbjegavanje cole i smanjenje količine pojedenog čipsa na jednu kesicu tjedno. Da imam ekipu koja bi mi servirala sve obroke...

Koljena me više ne bole. Tu i tamo škljocaju ali je u principu ok. Valjda sam ih bila šokirala s čučnjevima.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj aqua prvotno napisa Vidi poruku

a, od trka, preporučam volim trčanje, uvijek je u lipnju, na nasipu kod boćarskog. ima utrka za djecu, a onda ide za odrasle, na 2, 5 i 10km. ova na 2 je najmanje posjećena, na njoj svi jure ko sumanuti. ova na 5 je najbrojnija, ide se ukrug oko mostova, i to je super. hrpa, hrpa ljudi :D ova na 10 ima najmanje prijavljenih. mi idemo već godinama :D
    To je zgodna utrka! Ovu zadnju sam trčala na 100 m s bebama u 6. mj. trudnoće

Citiraj aqua prvotno napisa Vidi poruku
    možemo se možda udružit pa se zajedno spremat za polumaraton na jesen
    Ja sam za Inače, za šest mjeseci od nule do 21 km je ogroman uspjeh, meni je trebalo godinu dana da produžim svojih 5-7 km, zato su škole dobre. (A dok nisam regulirala željezo koje je stalno bilo ispod donje granice, nisam ni mogla otrčati bolje i više.)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke, ne dajte da vam padne motivacija, ići će kile dolje, samo nemojte odustati

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma nema odustajanja. Tko bi od sramote više mogao doći na forum?

ionako mi je već neugoda kad čujem vaše ciljeve; a moj jedini - nositi uske hlače.
    Posljednje uređivanje od Maruška : 27.12.2013. at 19:55

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    ionako mi je već neugoda kad čujem vaše ciljeve; a moj jedini - nositi uske hlače.
    No, pa to je prvi cilj. Vidjet ćeš iduće godine

Ja sam dugo bila fokusirana samo na kg, sad sam skoro zaboravila da sam ikad bila debela

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Danas zwow 49, kavofob i anchi morate ga odvjezbati- super je!!!! Trebalo mike 25 minuta. Ima valjda 150 burpija. Divan!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Danas zwow 49, kavofob i anchi morate ga odvjezbati- super je!!!! Trebalo mike 25 minuta. Ima valjda 150 burpija. Divan!
    idem ga odmah gledati. odvježbam ujutro

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sasa, s kojim utezima si radila?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne pratim vas baš, ali eto, također se spremam na proljetne polumaratone. Plitvički bude super, jako je težak, ima puno uspona, ali se spoji sa boravkom na cijeli vikend i super društvom i druženjem. Preporučam. Ljubljanski isto sanjam.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Swingove sa kettleb. Od 7.5 kg, ostalo sa utezima od 3 kg. Moram kupiti teze, iako je i ovako fakat tesko!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma teško je i bez utega

Ali moraš se tjerati na veće kilaže, inače nema napretka.

Ja ću s 5-icom raditi.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma tebi treba od 16kg. Ako ja s toliko radim tebi treba i teži saša.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

oooo na kojim smo razlicitim nivoima, ja nesto sa 150 burpees smatram zastrasujucim, a ne divnim :respect:
    mozda jednog dana...
    meni je ovaj vecerasnji tbc bio dovoljan izazov, posebno nakon pauze i posebno s centrom mase u stomaku
    ali, ko schwarzi - i'll be back

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Još malo o trčanju: 15 km je bilo u komadu. Trčati sam počela u 4. mjesecu a ovu kilometražu sam istrčala početkom 9. mjeseca.
    U 2014 planiram polumaratan, ove godine mi je bilo jakk krivo što nisam išla.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Roza, išla si po nekom programu ili si samo osluškivala tijelo? To je veliki napredak za pet mjeseci za nekoga tko tek počne trčati.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Roza, išla si po nekom programu ili si samo osluškivala tijelo? To je veliki napredak za pet mjeseci za nekoga tko tek počne trčati.
    I to s kojom formom 5 mjeseci prije trčanja, ako se dobro sjećam, ti si počela vježbati otprilike kad i ja, prije godinu dana.

Roza, sve što mogu reći je duboki

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja zapravo kad se usporedim s vama vrlo loše napredujem :/ Nisam nikad imala viška kila, cijeli sam život fizički aktivna (plivanje i bicikl), mišićna masa je oduvijek bila pristojna za umjerenu tjelesnu aktivnost, ali kad sam krenula s trčanjem trebalo mi je dugo da napravim neki veći pomak, a i ovi ZWOW-ovi i slični programi mi zapinju npr. na sklekovima, svemu što ima veze s plankom... Burpija u komadu nisam uspjela napraviti nikad više od deset, nisam se nikad uspjela spustiti do poda u skleku itd. Možda dovoljno ne forsiram neke vježbe, tj. izbjegavam ono što mi ne ide pa i ne mogu napredovati, a možda jednostavno imam neke slabe točke, pojma nemam.
    Posljednje uređivanje od vikki : 27.12.2013. at 22:16

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma nisam imala nikakav program ili plan trčanja, uglavnom se to svodilo na borbu mene i brda. Ali obuzelo me trčanje, onako baš jako.
    Ja kod sebe vidim veliki napredak u formi ali nikakav napredak u skidanju kila (što reći, dok ovo pišem grickam paški sir, pršut i pijem crno vino). Ali 1.1. se vraćam svakodnevnom vježbanju, pa se nadam pomaku i na vagi.
    Posljednje uređivanje od Roza : 27.12.2013. at 22:29

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne znam imaš li vođene treninge vikki, nekad je riječ i o tehnici, sustavnosti. Nisam ni ja mogla sklekove prije poroda a bila sam u odličnoj formi. Onda mi je mm napravio program i jedan dan sam ih tri kom. od šale napravila. Sad ih mogu pumpati dosta. Možda da malo prostudiraš članke na fitness.com.hr, ima ih dosta od stručnih savjeta.
    Ja sam npr. od srednje trčala u periodima ali do 8 km maksimalno i jako rijetko, najčešće 6. I nikad uzbrdo. I onda sam se u dva tjedna spremila za polumaraton koji ima 6 km čiste uzbrdice. Nekad je i u glavi.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma bravo Roza!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sigurno je i do tehnike i sustavnosti, to sam zanemarila valjda i zato sto sam radila previse razlicitih stvari pa se nisam stigla posteno pozabaviti jednim tipom treninga. Mislim to popraviti sada kad ionako ne mogu nista drugo osim ovih kratkih kucnih treninga.
    S trcanjem je bio problem previsok puls i ostajanje bez zraka uz npr. samo 7 min/km, tako da nikako nisam mogla povecati ni brzinu ni kilometrazu. Kad se popravilo zeljezo (koje se kod intenzivnih treninga jako trosi, sto nisam znala, a i inace sam anemicna), postalo je puno lakse. A na uzbrdicama sam pocela, Maksimir mi je najblizi. Jedna zanimljivost, najnizi puls i najlakse trcanje sam imala u trudnoci, i to relacija Maksimir-Dotrscina-Maksimir, dakle dijelom uzbrdice (to mi je bio i jedini lijek protiv mucnina u prvom tromjesecju).

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    Ali obuzelo me trčanje, onako baš jako.
    Razumijem te, to je najbolja ovisnost koju sam imala u životu I sad živim za to kad ću opet imati sat-dva u danu za to.

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam imaš li vođene treninge vikki.
    Zaboravih reći, nemam vođene treninge, radim na što nabasam, gledam da imam više vježbi za donji dio tijela koji je masniji i manje mišićav (čučnjevi, iskoraci i sl.), a tek reda radi odradim ruke i ramena jer tu imam malo masti pa začas izađu mišići ili se osušim pa djelujem koščato (možda je i tu problem, trebala bih podjednako raditi cijelo tijelo). U teretanu sam prestala ići kad sam otkrila Zuzku i Bodyrock (i trčanje), ali sam tamo naučila neke osnovne stvari bar (bili su vođeni treninzi).

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

živnulo!

sasa, hvala za zwow tip, probat ću svakako. ajme, koliki je popis tamo
    no,vjerojatno ne sutra, imam busy morning, no jedan dan svakako.

MAruška (mislim da si ti pisala), nemoj kupovati kolu i ta s****
    ja sam bila ovisnik o koli, baš sam je obožavala. mm i ja smo je odlučili jednostavno ne kupovati. ni to ni napolitanke ni grickalice. ne da mi ne fali, nego kolu ne mogu popiti.
    sad smo je kupili, kao za božić
    on nije ni mogao piti, ja pola čaše. s gađenjem

Roza, sjećam se onog dana kad si istrčala 15 km
    ja nisam razmišljala o polumaratonu, ajd vidjet ću
    ako budem išla na koju zagrebačku trku, javim vam

idem sad, don draper me čeka na stand by-u

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se 4 kile u 2 mjeseca čine kao super rezultat!
    Gledala sam lchf i ja, ali ipak nisam dovoljno disciplinirana. Moja 'disciplina' se svodi na izbjegavanje cole i smanjenje količine pojedenog čipsa na jednu kesicu tjedno. Da imam ekipu koja bi mi servirala sve obroke...

Koljena me više ne bole. Tu i tamo škljocaju ali je u principu ok. Valjda sam ih bila šokirala s čučnjevima.
    ja mislim da su te 4 kg samo voda, a da je sada stalo ono pravo mršanje...
    moj recept za izbacit colu i čips je bio da sam mantrala - nije zdravo, nije zdravo, i tako da sam se riješila toga...nekad mi dođe popiti čašu cole ili koji krompirić pojesti ali nisam ovisnik...ja sam ti ovisnik o kolačima, keksićima i pecivima...al da sam poštovala lchf, jesam...

kavofob, nema sad odustajanja...što kaže maruška i što bi odustale ne možemo od sramote ...

danas sam odradila 30 day shred l3...dosta sam radila modifikacije...silovala mi je noge, sutra ću vjerovatno imati problem s kretanjem...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme ,sve me boli
    Divno je ponovno osjetiti muskofiber..

Kavofob,znam da ti dojis,pa da te pitam mogu li popiti whey poslje treninga? Nisam nigdje procitala da ti pijes..prije sam pila,sad nekako izbjegavam zbog dojenja jer ne znam jel smijem

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    MAruška (mislim da si ti pisala), nemoj kupovati kolu i ta s****
    ja sam bila ovisnik o koli, baš sam je obožavala. mm i ja smo je odlučili jednostavno ne kupovati. ni to ni napolitanke ni grickalice. ne da mi ne fali, nego kolu ne mogu popiti.
    sad smo je kupili, kao za božić
    on nije ni mogao piti, ja pola čaše. s gađenjem
    Prije prve trudnoće, bila sam pravi ovisnik o čipsu - kesica svaki dan. Pa sam se s MMom okladila da u trudnoći neću pojesti ni komadić. I stvarno nisam. Ali nakon poroda sam najurednije nastavila tamaniti ga. Ni traga gađenju. Tako da se svaki put iznova čudim kad pročitam iskustva poput tvog ili TMovog.
    Colu i sokove doma ni ne kupujemo (osim za tako neke prigode) ali još uvijek je previše prilika u kojima se 'nametne'. OT, što naručujete za piti u kafićima?

Idem odraditi c2 - time je gotova prva polovica BR.

Još jedno pitanje. Za tjedan dana idemo na skijanje. Od prije par dana sam počela raditi dodatne čučnjeve (od 100 naviše, kako koji dan). Ima li to smisla ovako 'kasno'?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Maruska,ja sam ovisnik o kavi,pa najcesce narucujem kavu s mlijekom..najvise dvije na dan..i to sam reducirala..ako ne pijem.kavu,obda mineralnu narucim.

U glavi si stavi veto na cipseve i budi ustrajna u odluci..i jednostavno ces se naviknuti na zivot bez njih..

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma tebi treba od 16kg. Ako ja s toliko radim tebi treba i teži saša.
    moguće, ali kupila sam ga poslije ljeta, i zapravo mi je težak na svim vježbama osim swingovima. recimo, ne mogu zamislit da radim overhead squats ili crunches sa 16 kg..mislim da cu za pocetak kupiti teže utege, od 5 kg. pa onda pred ljeto jači kb.
    ja ne pijem sokove nikakve- doma ne kupujemo baš nikad, pa ni za goste, jer mi uvijek ostane i baci se, a ni u kaficima nikad ne naručujem. od kaloričnih pića prijavljujem samo alkoholna.
    danas grozan muskulfiber. mislim još od onih zwow 11 i 12, dotjeran jučerašnjim treningom. stvarno se moram početi istezati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •