I ja bih u 2014. pull upove. Da ubacim bubu u uho - polumaratoni, malo poznatiji 4.mj. - Rijeka, 6. mj. - Plitvice, 10. mj. - Ljubljana. Ne znam za one u Zagrebu....ima ih zasigurno najviše....
I ja bih u 2014. pull upove. Da ubacim bubu u uho - polumaratoni, malo poznatiji 4.mj. - Rijeka, 6. mj. - Plitvice, 10. mj. - Ljubljana. Ne znam za one u Zagrebu....ima ih zasigurno najviše....
U 2014 namjeravam (neću pisati želim, nego namjeravam) vježbati 5x tjedno. Kombinacija zumbe, trčanja, jillian i shauna za po doma.
U trčanju cilj mi je polumaraton i postizanje bolje brzine.
Generalni cilj je doći do 57 kg (prema trenutnoj kilaži to znači 5 kg manje).
Moja boljka su listovi..jel zna koja nacin kako da njih podignem,ojacam?
Na ovoj stranici zna biti dobrih clanaka.
Pogledaj link: http://www.fitness.com.hr/vjezbe/vje...h-listova.aspx
ja sam noćas bila vani nakon valjda dvije godine
do 3 sata
osjećam se smlavljeno
ali idem odraditi svoj ds
u 2014. želim raditi 5x tjedno, biti disciplinirana
i malo više stabilna![]()
Cure super kako je tema živnula!!!! Imala sam šta čitati!!!!
Odlične namjere za 2014! Ja se pridružujem: znam da nema šanse da se ostavim vježbanja tako da to ispada, želim si samo nastavak napredovanja. Da li će se stomak skroz izravnat ove godine ili slijedeće, zapravo i nije toliko bitno...glavno da se teše
Iako se nisam javljala, redovno sam odradila sve treninge redom iz P90X3. Imam upaletinu upper-a i absa. Ja Tony-a obožavam tako da i nisam nešto objektivna, ali meni je ovo nešto savršeno. Crkavam, ali uh kako uživam u svakoj kapi znoja
Sutra putujemo doma pa će bit više mira i slobodnog vremena....
clover, ta ista sirutka je osnovni sastojak adaptiranog mlijeka...
Aqua, super za plan, kombinacija sređene prehrane i vježbanja mora imati rezultata, naravno ne preko noći, ali će zato biti trajniji.
Milasova, odlično izgledaš, trbuh je super, pa ti si samo prije koji mjesec rodila
Sasa, samo maltretiraj goste, ja sam svoje kolege maltretirala na poslu sve dok neki od njih i sami nisu počeli trčati, možda da me se riješe.
Clover, znaš li zbog čega se točno whey za vrijeme dojenja ne bi smio piti, zbog sirutke sigurno ne, no ne znam što sve od ostalih sastojaka/dodataka ima whey?
Moja n.g. odluka je samo srediti prehranu, zbog dojenačkih grčeva i izbacivanja svega živog iz prehrane navikla sam se na slatko, tj. razne vrste keksa i suhih kolača (tako da sam se sad počela i debljati nakon što sam skinula sve kile iz trudnoće).
Jučer kombinacija nekakvog cardia i vježbi za trbuh, konačno sam se pošteno oznojila![]()
Meni se p90x3 još uvijek "nabavlja", grrrr... to traje već tjedan dana.
Uz protest, Bob Harper, CC Cardio Conditioning.
Ak sutra ne bude Tony, durit ću se![]()
chris blue, mi smo krenuli na put 2h kasnije od planiranog samo zato jer je to jutro izašao P90X3 i mm mi ga je morao skinuti tako da te u potpunosti razumijem![]()
Danas zwow6, možda ubacim i navečer 7...amrap od 10 min ali sam se ubila, doslovno sam hvatala dah i ležala 5 min da dođem k sebi.
Whey proteini- proteini sirutke..dobro kaze Danci29
Danas uradi sam AMRAP.
Stigli s puta, nabrzinu slozila poklone koje su dovukle i sredila ves, jedva cekala da odradim svoje
100 high knees
50 mountain climbers
10 lung kicks
10 push ups
Zazvonilo mi je u cetvrtoj rundi.
10 min izgleda malo, no fakat sam ulozila max napor i krepala na kraju.
Obecala sam djeci zajednicki film prije spavanja, nadam se da necu pokleknuti i vecerati kruh![]()
Anci, plućne kickseveradiš sa skokom i izmjenom lijevo-desno ili?
Ja ću danas zwow 14, ako ostane još imalo snage budem i 56... ali ne nadam se previše, 49 me jučer pošteno iscijedio. namjeravam ga ponoviti svaka 2 tjedna, odličan je, a prostora za napredak puuuno![]()
ja sam danas odradila zwow 59 i 55. više su orijentirani na abse što mi je trebalo jer imam već par dana upalu mišića u donjem dijelu tijela.
Ja sam danas ove zwow 11 i 12.
Sutra cu 49, bas me zanima koliko ce mi trebati i hocu li napraviti bolje nego zadnji puta..
Isomiki, sve me sramota hvata dok čitam ovaj topic s komadom mađarice u ustima nakon tjedan dana nevježbanja.
ojla curke, odrađen zwow 14, odličan je
sasa jesi ga radila, moraš ako nisi
prvu rundu sam radila s 5 kg, ali sam se morala prebaciti na 4 jer ne bih izdržala svih 5 ovako (Zuzka je radila s 30 lbs)
burpeesi su mi danas bili opako teški, a bilo ih je samo 50... pitam se zašto
zhang, jelda da su odlični 11 i 12 u kombinaciji
sutra radim alpha cardio da mi se malo odmore mišići za staru godinu i 500 reps![]()
Jesu, mislim da cu sutra osjetiti noge...bar unutarnju stranu bedara..
Škicala sam taj zwow 49 i cijeli dan se spremala da njega radim, a onda sam na kraju naišla na zwow 23 Time Challenge - Burpee Torture i njega odradila. Poslije još 15-20 minuta istezanja.
Ja sam vec prije radila zwow 49 i bio mi je odlican!
Napravila sam ga i jutros, sasa me podsjetila na njega.
Nije pretezak, al nije ni lak
Mene isto bole noge, no ovaj ih ne stedi na nekim vjezbama, no izdrzivo je.
Score mi je 18:10, ne znam kako je zuzka radila. Sasu se bojim pitati![]()
zuzi je radila u 23 minute, ja sam radila s njom, a ti nisi normalna![]()
Ne. To je onaj zwow gdje radis izmedju svake vjezbe 10 burpija. Nista se ne ponavlja- nema rundi.
Sad moras napravit 49. Jos citam kako ti je fakat ok- nije bas tezak. 120 burpija prije dorucka...lool. Predobro. Pomislila sam da si hulk.
nego, moje novogodišnje..
želje i ciljevi - od ovog ljeta izgledati onako kako trebam i zaslužujem
planovi - nastaviti niz s vježbanjem ujutro, za sad još razmišljam dal i dalje svako jutro ili prorijedit, ali dok me ne smeta, ostaje svako jutro
- skočiti na lchf i ostati tamo (bar) dok ne odbacim višak koji nosam sa sobom, a više ga ne trebam
- (barem) jedan polumaraton. i još pokoja kraća utrka na kojoj ćemo trčati svi petero (mm, svi klinci i ja) ili barem samo mm i ja
opet burna noć iza mene![]()
i opala bih na dupe kad sam pročitala Ancin score na zwowu 49, srećom sam čitala iz kreveta
strgana sam od nespavanja, ali mislim sad odraditi alpha cardio da budem što odmornija sutra za vjerojatno najopakije druženje sa Zuzi
aqua, najs ciljevi... vidimo se na tom polumaratonu![]()
aqua tu smo negdi, super
nama jucer naletilo neko neplanirano druzenje pa sam pomakla trening za danas (onaj grupni)
na staru godinu vjv nista osim neke setnje jer moram spremat hranu za tulum. ali iza nove udarni tempo.
morat cu i na vagu stat da se usokiram![]()
zadnji poziv za zajedničku kupnju na sports directu - ako se netko hoće pridružiti pliz javite, htjela bih danas ili sutra zaključiti kupnju pa da se brzo veselimo novim stvarčicama![]()
kavofob, meni stvarno više ništa ne treba sa sports directa, ne smijem niti spomenuti sufru koju smo im stavili u zadnjih mjesec dana
a bolje mi je da niti ne otvaram
djelomično potpisujem aquine ciljeve, naime, mene polumaraton ne zanimaako ikad uspijem izaći iz kuće samo na trčanje, smatrat ću to odrađenim maratonom
ustvari sam došla da se opet malo izblamiram![]()
betty
ako ništa, nasmijala si me... a i to je već nešto. idem s osmijehom cupkati uz Shauna
dakle, kupnja na SD - tko nije potrošio brdo novaca, a kratak je s fitness odjećom i obućom - šaljite mi linkove na pp (i da, budite upozoreni, SD je jako opasan i stvara ovisnost)
kavofob kako ti je .ebozovna ta ženska u avataru, budi u meni lezbijske sklonosti
sad se samo nadam da ti nisi ti![]()
Kad već otvaramo dušu...
Mrzim trčanje. Mrže od njega mi je valjda još jedino plivanje.
Mogu li se svejedno družiti s vama?![]()
maruška
a da, ni ja ne volim plivanje, ja ronim, ne plivam
ne smin niti otvorit SD nasla bi nesto sta mi triba (npr.nove patike. a da ipak povirim) ali sam vec potrosila para nekidan na mango online. ne smin
niti pogledat stanje na racunu
Kavofobica, ajdmi daj pola sata da malo preskicam stranicu. Zapela sam na kupacim kostimima i sada su povoljni pa bih mozda uzela.
Ti si narucivala od njih, koje su koji brojevi?
Ipak odustajem za sada. Ima hrrrrpaaa stvari koja mi se ovako na prvu svidjela. Necu se zaletiti.
svaka čast
ako se predomisliš stigneš mi još poslati link(ove) do navečer
Anci, ovo kaj si uzela je pofutrano, radije uzmi ovakav, odličan je http://www.sportsdirect.com/lonsdale...lcode=42300494