-
Sto se svijesti gradjana tice i filtriranju usluga, ne tvrdim od samog pocetka da svi ateisti i manjina koja je trenutno u nemilosti promisljaju kome placaju uslugu. Dio sigurno da.
Al mi nije jasno u cemu je problem. Ne tvrdim ni da bi uzorak u kojem bi bio povecan broj ateista u odnisu na tipicni uzorak gradjana Hrvatske drugacije reagirao na invalide, nego da je korisnik knjizare specijalizirane za katolicka izdanja, zlatarne specijalizirane za privjeske-raspela i pecatnjake s hrvatskim grbom ili agencije specijalizirane za hodocasca, a sve skupa locirano na pretezno privatnom brdu u centru grada matematicki gledano s vecom vjerojatnoscu katolik, nego osoba u uzorku koji je upravo kupio karte za najnoviju predstavu Vilija Matule ili koncert Hladnog piva.
Ja sam se zabunila pred 3 tjedna i otisla s krive strane u Kaptol centar. S Nove Vesi, a ne iz Tkalciceve. Nije mi se zurilo pa sam pogledala te haustore. Ne zalazim u taj dio grada inace, nemam posto. Ne idem ni na bus, niti imam nekog poznatog da zivi u blizini. Stvarno ti je nakon drugog haustora jasno gdje si i tko je kraljevic cija su to polja.
Ja jedino nisam skuzila zasto je agencija obavjestavala kupce da idu i invalidi. Mene bi takva obavijest iznenadila. Mislim, iznenadilo me jednom kad sam u prolazu pored Gavelle pitala za "Let iznad k.g." tipa na vratima kazalista pa mi je rekao da je upravo sada predpremijera i nek slobodno udjem. Kad sam usla ne samo da sam bila jedina zena, nego su ostali bili ratni vojni invalidi, sve sa celicnim sipkama kroz tijela. Iznenadilo me, al predstava mi je bila super. Nije mi rekao-udjite, al znate ostatak publike su invalidi, muskarci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma