Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto NEKOĆ? Što sad radite? Kako to sad vodite?
    Puno vremena to oduzima. Vodili smo svaku stavku. A i koristili smo dok nismo skuzili gdje nam "curi lova".
    Npr na moje cigarete u doba dok sam ih konzumirala. (A bome ni kondomi nisu jeftini ) Al kazem, nama je bitno da zivimo u svojim mogucnostima, i samo trebamo pazit da ne odemo preko (to muz pazi). Banci nismo duzni ali zato jesmo muzevoj firmi jer je za obnovu i opremanje stana za dio uzeo pozajmicu iz svoje firme (sam sebi duzan, vraca kad hoce, kamate manje nego u banci, isplatit ce se brzo). Ali kad se radio plan obnove (budget nam je bio fiksan 25 tis eura) muz je napravio neku turbo nabrijanu tablicu gdje se sve biljezilo u kunu. Ocekivano/izvrseno/razlika/budget/jzvor financiranja. Ako sam htjela bolju napu, morala sam popustit na nekoj drugoj stavci... sve racionalno. Bilo je tu i svadja ponekad, al on bi uvijek povjedjivao. Ja sam se uvijek vodila onom da je bolje uzet i to nesto drugo kvalitetnije pa povecat pozajmicu, a on bi me spustao na zemlju.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Puno vremena to oduzima. Vodili smo svaku stavku. A i koristili smo dok nismo skuzili gdje nam "curi lova".
    Npr na moje cigarete u doba dok sam ih konzumirala. (A bome ni kondomi nisu jeftini ) Al kazem, nama je bitno da zivimo u svojim mogucnostima, i samo trebamo pazit da ne odemo preko (to muz pazi). Banci nismo duzni ali zato jesmo muzevoj firmi jer je za obnovu i opremanje stana za dio uzeo pozajmicu iz svoje firme (sam sebi duzan, vraca kad hoce, kamate manje nego u banci, isplatit ce se brzo). Ali kad se radio plan obnove (budget nam je bio fiksan 25 tis eura) muz je napravio neku turbo nabrijanu tablicu gdje se sve biljezilo u kunu. Ocekivano/izvrseno/razlika/budget/jzvor financiranja. Ako sam htjela bolju napu, morala sam popustit na nekoj drugoj stavci... sve racionalno. Bilo je tu i svadja ponekad, al on bi uvijek povjedjivao. Ja sam se uvijek vodila onom da je bolje uzet i to nesto drugo kvalitetnije pa povecat pozajmicu, a on bi me spustao na zemlju.
    Hvala na odgovoru! Nisam ni mislila da je neka visa matematika u igri - isto je kao i kod nas. Vec godinama nemamo nikakav softver za to jer ga ne trebamo, znamo gdje su (bile) rupe. Ali ova sezona nam je teska jer smo imali vecih investicija (nuzna obnova kuhinje) i oporavljat cemo se do proljeca. Ali u to smo usli svjesno i znali smo da ce tako biti. Eto, vec smo 2/3 kuhinje otplatili, a majstore i materijal smo iskesirali iz carape.

Vec dugo nismo bili ovako na rubu minusa, ali nozdrve su nam ipak iznad vode, pa se ne zalim. Ulog se vidi - ganc nova kuhinja ipak mi je oku milija od stare koje smo se morali rijesiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •