Pokazuje rezultate 1 do 50 od 755

Tema: IZLAZNA STRATEGIJA-STRATEGIJA PREŽIVLJAVANJA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kokos avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pa naravno da nisam, ali mi se čini da kad bih potpuno izašla iz ovog stanja svijesti, da se ovamo više nebih vraćala nego bih tu silnu energiju trošila na neke druge interese i okupacije, pa time i druge forume ili teme.
    Sneki, meni se čini da znanost u vezi plodnosti napreduje velikim koracima i da se svake godine ponešto otkrije što uvelike rasvjetljuje to zasada prilično neshvaćeno područje, tipa, zašto se nešto implantira a nešto ne. Samim time, mislim da svaka od vas koje ste još u cvijetu mladosti ima opciju i da se malo uspava i odmori od svega, pa poslije, ako bude želja još uvijek tu, vrati i zatekne neku novu dijagnostiku ili postupke na djelu.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kokos prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno da nisam, ali mi se čini da kad bih potpuno izašla iz ovog stanja svijesti, da se ovamo više nebih vraćala nego bih tu silnu energiju trošila na neke druge interese i okupacije, pa time i druge forume ili teme.
    Ja osobno se nisam vratila, tj nisam ni otišla, a vremena itekako imam za još pokoji forum i druge zanimacije. Mislim, ima ovdje dosta topica koji nisu u vezi s roditeljstvom, ali u svakom slučaju razumijem da netko jednostavno više ne želi svraćati na roditeljski forum ako nije uspio. Meni je ovo prvi forum na koji sam se registrirala, pa sam emocionalno vezana za njega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •