Trebam sljedeci tjedan vadit hormone, i jos neke pretrage mislim inzulin, pa me zanima do kad se to moze napraviti s tim da putujem 4 sata do Zagreba.
Trebam sljedeci tjedan vadit hormone, i jos neke pretrage mislim inzulin, pa me zanima do kad se to moze napraviti s tim da putujem 4 sata do Zagreba.
hvala vaki, u međuvremenu sam uvidjela da vozi neki nocni bus tak da sam u 7 u ZG ... Sve za bebu,,,Vaki vidim da ti u potpisu pise da si imala prirodnjak s klomifenima, jel to znaci da je to bio tvoj prvi postupak kod alebica, i znas li mozda jel on uvijek ide prvo s tim ' priordnjacima'..... ja kad sam radila inseminacije pila sam klomifen, uvijek imala 3 folikula, ali tanak endometrij najvjerovatnije zbog klomifena jer on stanjuje isti.... takodjer sad sljedeci tjedan kad napravim hormone i pregled, pa me bas zanima sta ce dr reci tj sto slijedi dalje...
Da, bio je to moj prvi postupak, ali ne kod doktora A., ja sam kod doktorice. Ne idu uvijek prvo prirodnjacima, ovisi o vašoj dijagnozi. Mi smo htjeli probati klomifenima u nadi da će nam to biti dovoljno, no ipak nije. Pošto si ti već pila klomifene možda ti ipak da nešto drugo. Sretno!