Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Trebam sljedeci tjedan vadit hormone, i jos neke pretrage mislim inzulin, pa me zanima do kad se to moze napraviti s tim da putujem 4 sata do Zagreba.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj mari80 prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam sljedeci tjedan vadit hormone, i jos neke pretrage mislim inzulin, pa me zanima do kad se to moze napraviti s tim da putujem 4 sata do Zagreba.
    Misliš do koliko sati to možeš obaviti? Ja sam to radila oko 8h, ali je dosta cura bilo nakon mene. Nisam sigurna do kad primaju uzorke, možda da nazoveš i objasniš situaciju (velika udaljenost)!?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hvala vaki, u međuvremenu sam uvidjela da vozi neki nocni bus tak da sam u 7 u ZG ... Sve za bebu,,,Vaki vidim da ti u potpisu pise da si imala prirodnjak s klomifenima, jel to znaci da je to bio tvoj prvi postupak kod alebica, i znas li mozda jel on uvijek ide prvo s tim ' priordnjacima'..... ja kad sam radila inseminacije pila sam klomifen, uvijek imala 3 folikula, ali tanak endometrij najvjerovatnije zbog klomifena jer on stanjuje isti.... takodjer sad sljedeci tjedan kad napravim hormone i pregled, pa me bas zanima sta ce dr reci tj sto slijedi dalje...

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj mari80 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala vaki, u međuvremenu sam uvidjela da vozi neki nocni bus tak da sam u 7 u ZG ... Sve za bebu,,,Vaki vidim da ti u potpisu pise da si imala prirodnjak s klomifenima, jel to znaci da je to bio tvoj prvi postupak kod alebica, i znas li mozda jel on uvijek ide prvo s tim ' priordnjacima'..... ja kad sam radila inseminacije pila sam klomifen, uvijek imala 3 folikula, ali tanak endometrij najvjerovatnije zbog klomifena jer on stanjuje isti.... takodjer sad sljedeci tjedan kad napravim hormone i pregled, pa me bas zanima sta ce dr reci tj sto slijedi dalje...
    Da, bio je to moj prvi postupak, ali ne kod doktora A., ja sam kod doktorice. Ne idu uvijek prvo prirodnjacima, ovisi o vašoj dijagnozi. Mi smo htjeli probati klomifenima u nadi da će nam to biti dovoljno, no ipak nije. Pošto si ti već pila klomifene možda ti ipak da nešto drugo. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •