Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
ja isto kuzim casu
razmisljamo drugacije, ali to mi je skroz normalno, svatko ima drugaciji odnos prema novcu
ja sam za svoje lustere dala mozda 5000 kn, i to mi je bilo puno ali lijepi su mi
vise od toga za njih ni u snu ne bih dala
cizmice ili suncane naocale platim preko tisucu bez problema
vise volim gledat sebe nego luster, I guess :povrsna:
Baš se pitam ima li to veze s godinama.... Kad sam se udavala, dobila sam hrpu obiteljskog zlata s obje strane. Sramežljivo sam rekla da ja to ne nosim (blablabla) a i mama i svekrva su rekle da će to doći s godinama. I bome, 15 godina kasnije, nije da se baš kitim zlatom ali ponekad neki broš ili prsten stavim. Kako opada kvaliteta kože, tako raste kvaliteta nakita, he he he...

Isto - s vremenom mi je prestalo biti bitno da imam neke moderne prnje ili nove cipele (to biram i baš ne štedim), a postalo bitno da imam suđe odgovarajuće kvalitete. Sve ima svoje razloge. Ali još uvijek promislim da li roba vrijedi tih para koje trgovci žele za nju.

S druge strane, cijelu godinu imam u vidu obiteljsko ljetovanje/putovanja (u 15 godina braka žrtvovali smo samo dva ljetovanja, s dobrom svrhom - kupovinom nekretnine). Trudim se za to skrpati noFce iako ne uspije svaki put. To je kao i hrana - nit vidiš nit čuješ, a često ne žališ para za to. casin luster i Bukovac je bar nešto što se vidi, gledaš si to u kući i znaš na što su pare otišle.