Baš se pitam ima li to veze s godinama.... Kad sam se udavala, dobila sam hrpu obiteljskog zlata s obje strane. Sramežljivo sam rekla da ja to ne nosim (blablabla) a i mama i svekrva su rekle da će to doći s godinama. I bome, 15 godina kasnije, nije da se baš kitim zlatom ali ponekad neki broš ili prsten stavim. Kako opada kvaliteta kože, tako raste kvaliteta nakita, he he he...
Isto - s vremenom mi je prestalo biti bitno da imam neke moderne prnje ili nove cipele (to biram i baš ne štedim), a postalo bitno da imam suđe odgovarajuće kvalitete. Sve ima svoje razloge. Ali još uvijek promislim da li roba vrijedi tih para koje trgovci žele za nju.
S druge strane, cijelu godinu imam u vidu obiteljsko ljetovanje/putovanja (u 15 godina braka žrtvovali smo samo dva ljetovanja, s dobrom svrhom - kupovinom nekretnine). Trudim se za to skrpati noFce iako ne uspije svaki put. To je kao i hrana - nit vidiš nit čuješ, a često ne žališ para za to. casin luster i Bukovac je bar nešto što se vidi, gledaš si to u kući i znaš na što su pare otišle.