Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Family service - fotografiranje beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    nemojte se ljutiti, ali sve pričate o tome kak nisu fer, ali ja nigdje ne vidim da su oni bluebell natjerali da to uzme. ona je komotno mogla sve to odbiti i zahvaliti se. ili samo uzeti slike za koje su se unaprijed dogovorili. a koliko vidim iz njenog posta, ona je bila oduševljena s tim i kupila sve bez ikakvog problema.

ne ulazim u to da mi se takav njihov način rada sviđa, definitivno ne, ali zato je na svakome da li će prihvatiti to ili ne.

no hard feelings...
    i sama sam već spomenula da me nitko nije natjerao na kupnju i da sam zadovoljna sa kupljenim, a koliko vidim po zakonu mogu sve i vratiti. poanta je što sve stoji iza toga i na koji način to prezentiraju.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    i sama sam već spomenula da me nitko nije natjerao na kupnju i da sam zadovoljna sa kupljenim, a koliko vidim po zakonu mogu sve i vratiti. poanta je što sve stoji iza toga i na koji način to prezentiraju.
    a gle, puno toga u životu ne valja i ne valja način na koji danas ljudi dolaze do zarade, ali zato trebamo sami odvagati što želimo ili ne, tj. da li ćemo nekome dozvoliti da na prljavi način stječe lovu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •