Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: Rukopis....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ko jos skenira? pa fino uslikas onim pametnim telefonom, uploadas negdje i das link. ili mailas pa s kompa dignes i das link. i tako to :D
    Nemam smartphone i totalno mi je stran princip touch screena, zapravo, pitam se što ću kad mi moj stari Sony Ericsson na tipkice krepa (a počeo je otkazivati poslušnost nakon 6 godina).
    Jesam dosta mlađa od Peterlin, ali nekako sam se našla u njezinom zadnjem postu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam smartphone i totalno mi je stran princip touch screena, zapravo, pitam se što ću kad mi moj stari Sony Ericsson na tipkice krepa (a počeo je otkazivati poslušnost nakon 6 godina).
    Jesam dosta mlađa od Peterlin, ali nekako sam se našla u njezinom zadnjem postu

Pa rekoh ja da je to pitanje stava, a ne biološke dobi.

Kad je smartphone u pitanju, moj mlađi sin je na ovu temu rekao da njegov telefon prepoznaje rukopis (ima odgovarajuću aplikaciju - pišeš prstom po ekranu)! Pa možda ima nade za rukopis i kod te nove generacije. Netko je očito shvatio da je pisanje rukom ipak u prednosti pred pisanjem npr. poruka s touch screena. Uostalom, uz neke uređaje dobiješ i onu "pisaljku" jer prst je ipak neprecizan.

Uostalom i ovdje se na forumu često dobro vidi po broju tipfelera tko koristi takve uređaje, hehehe, fuj me bilo ! Nije pravilo, ali ni iznimka.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Pa rekoh ja da je to pitanje stava, a ne biološke dobi.

Uostalom i ovdje se na forumu često dobro vidi po broju tipfelera tko koristi takve uređaje, hehehe, fuj me bilo !
    meni ne bi pomogla ni pisaca masina LOL, ja tipfeler

a sto se tice novotarija, ja sam tanjine gore list, ali ipak volim ovaj moj pametni telefon. naprosto mi olaksava puno stvari. dok ga nisam dobila, nisam ni imala potrebu za njim (nisam zeljela MMove u nasljedje). a sad shvacam kako sam bila bedasta.
    a ipak imam planer koji pisem rukom, sad bas planiram po ovogodisnji dosla placa, a pod borem me docekao porculan, pa moram sama ici u kupovinu.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Uostalom i ovdje se na forumu često dobro vidi po broju tipfelera tko koristi takve uređaje, hehehe, fuj me bilo ! Nije pravilo, ali ni iznimka.
    Vidi pogreske u predrasudima Puno manje gresaka imam kad tipkam s dva prsta s moba, sto cinim iznimno rijetko, recimo sada, nego kad tipkam s laptopa.
    No elemente disgrafije nisam uocila dok nisam pocela tipkati. Dok pisem rukom nema sanse da mi se to dogodi.

I slazem se s cvijetom. Jako, jako.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 14.01.2014. at 10:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •