Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
recimo kad sastavljas ormar, pretpostavljam da imas upute i ides korak po korak. ne citas korak 3 ako do njega jos nisi dosla i prvi put ga procitas kad do njega dodjes?
ja moram prvo sve procitati i krenuti sastavljati, a ako negdje zapnem, onda otvaram tu tocku na kojoj sam zapela.

neki bas sastavljaju tipa: uzmite vijak oznacen slovom A. pa uzme vijak. pa cita dalje, uzmite maticu oznacenu slovom B, pa uzme, uzmite dasku oznacenu brojem 1, pa uzme i tako korak po korak do sastavljenog ormara. ja pojedem sve nokte dok ih gledam :D moram znati sta sastavljam da bi mogla sastaviti. pa procitam cijeli odjeljak o polici broj 5 da vidim kako treba izgledati i di se nalaziti da bi je mogla sloziti.
ti tanji, ja tebi
kad slažem ormar, prvo lijepo sve razvrstam. onda ovlaš pogledam upute i zaustavim se na gotovom ormaru. a onda slažem sliku po sliku, uz upute.
ali prvi korak mi je najvažniji. ako mi netko poremeti razvrstavanje, nikad ormara kod mene.

za društvene igre ne čitam pravila, ne razumijem ih. igram, pa me u igri ispravljaju oni kojio znaju pravila. ako negdje zapnem, improviziram.

kod manuela isto tako, čitam kad zapnem i improvizacija ne radi

a i ostalo mi slično kao kod cvijete