Stranica 24 od 41 PrviPrvi ... 14222324252634 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 2037

Tema: Xanax,Prozac i sl.u trudnoci

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja si kupim od natural w. magnezij sa dodatkom vitamina b,odlican je cak me i opusti! A mozes i b complex

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja pijem gvozdje a uz to sam i folacin do sad,sad je rekla samo gvozdje,ginekologica. Al tako se umorim ma svskih 15 min i nemam daha ,a u nalazima krvi gvozdje i hemoglobin su mi dobri,al smanjeni eritrociti mjesecima,pa sam nasla na netu fa moze bit nedostatak b12. E ssd ja ispadoh pametnija od lijecnika,al vidim da ovo nije normalno,a bila na kontroli prije par dana

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja sam u pocetku tj.do 5mj.uzimala pregnal tamo ima svih vitamina potrebnih u trudnoci,poslje sam pocela sa tim magnezijem sa dodatkom vitamina b, i stvarno mi pomaze,nemas sta izgubiti,probaj,ili pitaj u ljekarni sta bi ti oni preporucili

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kako se svi zale na umor moguce da te sad i ovo vrijeme,juzina umara

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Hocu sjutra. Prestala sam da setam jer mi dodje sjest na sred ulice,a mjesec i po pred porodjaj ne mogu se doma zatvorit

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kuzim te,samo lagano i sa setnjama,slusaj svoje tjelo! Ja sam bila non stop u pokretu,super aktivna,za mene nije postojalo popodnevno drjemuckanje,i eto.. Sad moram mirovat, (kad tad nisam) ode cervix.. a prije trudnoce sam bila totalno druga,obavezno odspavala po par sati popodne ,nisam bila tako puna elena..a u trudnoci kao naspidirana vjeverica

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kako moze da najveca panicarka ne bude tu ???? Bila sam danas na ctg to tako zovite i kod vas jel kada cuju otkucaju srca na bebe.Sve je to u redu nema bolove u ponedeljak idem opet i odna za 5 dana na poroda.Sva sam u frci panicim mislim da ce se nesto najgore desi i necu da smaram niko oko to samo merim pritisak puls imam tahikardije mislim da cu poludeti ovu nedelju da cu umreti na poradjaj boze mili sada mislim da mi je cela trudnoca bila super a ovo sto mi se sada desava u glavi ne zelim nikog,spremam stvare za bebe ali ne mogu verovat da ja cu imati bebe kao neka druga ne mogu to opisati.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Znaci sledeci petak su ti zakazali porod? Joj super ces bit vidjet ces ,sve ce dobro proc ,bas mi je milo. Ne boj se za operaciju nista

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Nema nikoga? Kako ste sve?

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kostadinka,vjerujem da te strah i da se bojis,i meni nije svejedno i bog zna kakva cu ja biti u trenutku kad cu krenut za bolnicu. probaj se nekako opustit,ja kazem sebi i to ce proc,sve ovo jos malo i proci ce,mozda nam bude na pocetku cudno i sve zbrkano,al brzo cemo se mi ufurat u ulogu mame.
    U kojem si tjednu trudnoce?
    Nekako je sve brzo proslo,uf!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure u pomoc nije me uopste dobro tresem se od strah tahikardija panicni napadi kako cu jos ovu nedelju i kako cu na porod

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ajde još samo 1 tjedan, koliko si ih izdržala do sada, hrabra si!!! popij helex i "normalne" trudnice živčane zadnji tjedan sigurno! ideš na operaciju, uspavaju te i vidjet ćeš svoju bebicu!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

hvala dita i allie na utjesni rjecima puno mi znaci.Popicu malo veca doza helex neznam sta da radim napali su me ove crne misli necu ni da pisem sta sve mi ide pameti od straha.U ponedeljak idem na ctg i pricacu sa ginekolog dali mu daju na vakvih slucaju ko mene pre operacije nesto za smirenje pa kako onda kad se razbudim dal ce mogu da se napijem helex da ne budem u panici ......uh toliko pitanja me muce a onda razmislim pa mozda je bolje da nista neznam.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kostadinka mozes popit za smirenje prije operacije,znam sigurno samo morad rec anesteziologu da
    zna dozu. Ne brini ,sve ce to bit mnogo bolje nego sto ti mislis,posle ces vidjet da se bex potrebe sjekiras. Drzimo ti palceve

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kostadinka, ni slučajno prije operacije ne uzimaj ništa sama! samo ako se prethodno dogovoriš s liječnicima!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma naravno da ne uzimam nista sama ali to me muci da ako ne uzmem umacu tahilardije skaci ce mi pritisak polude cu.Za sve cu se konsultirati sa moj gunekolog.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

to sam i mislila da uzmeš helex da se smiriš dok čekaš. već u ponedjeljak kad budeš razgovarala s doktorom možda ti bude lakše. doktori su upoznati s tvojom situacijom i to ti olakšava, pobrinut će se za tebe, to im je posao, još ideš privatno, ima da te maze i paze!!! samo hrabro!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ohhh dita upoznati su sa situacija da ali sve te panike i strahove oni kazu to je normalno ne brini.ne svataji me bas seriozno kazu svako od nas ima strahove samo sto sad te strahove tretiraju kao bolest i daju nam ljekove.meni to plasi sta oni misle da ja onako panicim.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage cure, ja moram negdje napisati kako sam a ne želim doma pred svojima stvarati dramu, rekli bi mi da se smirim i da umišljam.
    Ako se sjećate, ja sam negdje u 6-7. tjednu trudnoće i jučer mi se desilo nešto što me uplašilo - prestale su me boljeti cice. Boljele su do jučer i onda prestale.
    U prošloj trudnoći mi je tako počeo spontani. I sada nemam mira, napeta sam, razmišljam što ako je opet pobačaj po drugi put i iskreno, ne znam kako ću to podnijeti. Kod prvog pobačaja vratio mi se moj poremećaj - OKP i morala sam ponovo na antidepresive, bio je to užasan udarac za mene, imala sam grozne krize i bila na bolovanju 5 mjeseci.
    Što ako se sad sve to ponovi? Idem na pregled kod ginekologa preksutra.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Lavko to je slucajno bilo ,nemoj mislit na to i mene su grudi boljele samo na pocetku pa prestale,imala i braon iscjedak ,bila sam ubjedjena da da cu izgubit bebu,al sve je bilo ok. Ti podji da sebe umiris . Sto si ucinila sa onim triciklicnim ad?
    Kostadinka jesi se opustila malo? Jesu mjrrili bebu?
    Ja jos moram na posao a nemam snage vise(

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sutra idem kod psihijatrice na dogovor o lijekovima. Kad me vidi kakva sam, poduplat će mi dozu.
    Preksutra kod ginekologa.
    Uh...vrijeme je presporo za one koji čekaju.
    Vjerojatno ću vam se doći jadati još ovdje.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ne sjekiraj se,sve smo tu radi podrske.
    Nece ti povecat dozu nego pokusat najmanju i promijenit sigurno.
    Allie.rock kako si znala da moras mirovat,na rutinskoj kontroli il te boljelo nesto?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

joj svele opustim se kad popijem helex inace sam koma.lavko i meni se to desilo kad sam bila tih nedelje trudnoca samo sto ja i sam prokrvarila i kad sam prokrvarila bol u sise je prestao.Odma sam zvala ginekolog usla na pregled i sve je bilo ok evo sam sad37 nedelju.Ne brini nista nije to to mi se vise puta meni desavalo da sise ne bole i sam se panicarila,ali ginekolog mi se smijala na to rekla je da sve je u redu tako da opusti se videces sve je u redu.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Znam kostadinka ,ja sam bila na operaciji prosle god,noge su mi se tresle od straha ,razumijem te,al nije strasno ,vidjeces,mene bilo strah da me panika ne uhvati ns stolu. Al gledaj bar neces imat bolove pred porodjaj i privatno si pa su svi oko tebe nisi sama ,znas kolika je to prednost. Ako ti bas prigusti mozes li telefonom zvat psihijatra svog?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A bila si na operacija sa opstom anestezijom kakve su pripreme ?ma sta kad zovem psihijatar sve su me razocarali u toj bolnici gde idem ima psiholog ali koliko mi moze pomoc ukoliko treba neznam ni ja.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Aha,dan prije sam morala doc i urafili mi snimak pluca,to trudnici nece radi bebe,krv,ekg,mjerili pritisak,razgovor s hirurgom,pita te za bolesti i pijes li kakve tablete,razgovor s anesteziologom,on te pita jesi alergicna ns sto,ti pitaj smijes li popit xalol i od koliko. E to traje jedno 2 sata,ako zivis blizu mozes kuci i sjutra ujutru su mi rekli da dodjem u bolnicu. Prije nego sam usla popila sam xalol,smjela sam.
    Prije nego udjes u salu daju ti haljinu za operaciju,tamo su sestre,za par minuta ti udje anrsyeziolog,ohrabri te ,prikaci infuziju i za 5,6 min spavas. Ostale nisam vidjela prespavala. Onavezno se obrij sama kuci,nemoj piti ni jesti kad ti kazu jer onda ti ne smeta anestezija,i gledaj da odes bez kaslka,da ne smeta za ranu

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Svele, Kako sam se fizicki dobro osjecala nisam imala potrebu mirovat i malo paziti,bila sam non stop u pokretu i malo po malo skratio se cervix,ma da mislim da su i nerovoza i tjeskoba dosta utjecale ,i sad cervix je u nestajanju a ja uloziva 1,5cm ,kako sam u 36t.t mirovam da bar udjem u 37 t.t .

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala Svele na odgovor.Nisam razumela posledno sta si pisala da odem bez kaslka sta je to?????

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Da ne kasljes,ni kijas jer boli posle rana na stomaku ako se natezes. Vjeruj mi sve to mnogo lakse padne kad se desava u stvarnosti nego kad zamisljas dok cekas

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala jos jednom svele.ja idem kod ginekolog na ctg i da zakazemo carski.nocas uopste nisam spavala mislila kako ce proci,citala forume oko sve toga i danas uopste nisam dobro pritisak mi je pao i samo placem i lezim u krevetu.Ne mogu ja vise ovo da gledam kako moj muz je zabrinut i kako mu je strah da se nesto mozda iskomplicira u vezi samnom i bebe.neznam vise stvarno sta da radim.oprostite ali moram pisat jer nemam niko ko moze da me razumje.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ne brini ,razumijem te,al ti savjetujem da nista visr ne citas i ne trazis o tome,samo ces mislit o tom,prepusti doktorima da odrade svoj posao,a trudi se da skrenes misli.
    Nece se nista iskomplikovat,a beba mora izaci,jos malo i ti si mirna,posle ces nas da tjesis

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kratko da se javim - skinula me doktorica s antidepresiva u potpunosti. Rekla je da ako bude neizdrživo da se vratim ali idemo najprije bez njih probat. Uh.
    I odlučila sam ići kod pshoterapeuta da malo popričam o ovim svojim strahovima, jer ću poludit ako to nastavi tako do kraja.
    Kostadinka, misli samo na susret s tvojom bebom - samo se veseli tome! Sve će biti u redu!

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kostadinka jel ti zakazan carski?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Joj svele nije mi zakazan bila sinoc na ctg nema kontrakcije nisam otvorena i u subota opet na ctg pa tada ce odluciti kad ce mo na carski.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Sad pokusaj do subote odmorit,ako mozes
    Ima li neko da je vec prirodno rodio fa mi kaze sto na porodjaju u stvari boli krsta,ledja il dolje?
    I ima li ko iskustvo s epiduralom?

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Cure,kako ste? Zna li koja kako je Teica?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

i meni jako zanima sta je sa Teica.Nedostaje ona i njena poddrska

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, samo da vam kažem - skinula me psihijatrica s antidepresiva naglo. Vjerujte mi to je mučenje! Koji apstinencijski sindrom, povraćanje, glavobolja, užas!
    Ako vam ikad predlože naglo skidanje, nemote pristati, ja bih se najradije zatukla lopatom po glavi.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Lavko ja sam mislila da ad treba 15 tak dana d izadju iz organizma,il su tvoji drgaciji tip? Znam da 15 dana treba i da pocnu djelovat,a onda se ne primjecuje nedostatak tako brzo

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Apstinencijska kriza se javlja pri naglom prestanku korištenja lijeka. Kod nekih već za nekoliko sati, a kod nekih za nekoliko tjedana. Očito su moji bili kratkodjelujući tj. brzo organizam shvati da nema lijeka. Ne znam, još je gore što ako se bolest vrati. Gdje sam onda?
    Jel uopće bilo pametno skidat se s lijeka?

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Probaj,povracanje i glavobolja se javljaju u prvom tromjrsecju. Mislila sam da ad ne stvaraju zavisnost,samo anksiolitici. Probaj ,ako bude tesko podji opet do nje

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma antidepresivi su vrag, jednom ih nisam popila 2 dana i završila na inekciji ketonala. I evo sad ista priča.
    Znaš što, idem dan po dan ali čim se javi prva opsesija - evo mene na tableticama opet!

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Nemoj se predavat,takva sam ja bila s ksalolom,pa s uspjel batalit evo pola godine. Juce mi recimo bio los dan. Zato ti kaz probaj,bar znas dala si sve od sebe. Ako ne moze,pit ces ih,ni prva ni poslednja

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Radis li lavko?

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Lavko,nije mi jasno kako te skinula od ljeka odjedanput,pa komot je mogla bar u tjedan dana,da si lagano smanjivala... ?

allie.rock avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Samo nemoj razmisljati negativno,da ce ti biti gore il nesto. Probaj & stay cool, ako neces moci,ici ces do dokt.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lavko i meni su naglo skinuli od ad.Ali nisam mogla izdrzati bez ikakvih ljekovi pa sam produzila sa helexom a nisam imala neke nus pojave od naglo prekidanje ad samo sta mi je strah da izadjem od kuci sama a to se desavalo i pre ad.Ako ne mozes izdrzati idi opet psihijatra.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I ja sam se iznenadila zbog tog skidanja s lijekova, još je psih. bila ljuta što odmah nisam prestala čim sa saznala za trudnoću! Skužila sam da jako drži do zdravlja djeteta, rekla mi je da su prva tri mjeseca najvažnija zbog organogeneze i da sada moram misliti na važnije stvari od sebe.. probat ću toliko izdržat. Dokle ide, ide.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kostadinka jel ti carski zakazan?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma nije danas bila opet na ctg i opet nema kontrakcije sve ok i ginekolog kaze aj za 3 dana opet na ctg pa tada daodlucimo.a meni kako je strah da ne me uhvate porodilne bolove pa pukne vodenjak pa ta privatna bolnica je u drugom gradu.uff u kakvoj sam frci.
    Ti svele,allie,lavko,dita nema,kako ste????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •