Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1681

Tema: Odbrojavanje 10/2013............... by Hope_12

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Sara 29. simptoma koliko hoćeš od 4 dpo (probolo me u desnom jajniku pa u maternici), 7 dpo očajna glavobolja i pad tlaka, stalno pomalo osjrtim križa, a zapravo mi je najljepši simtom ova BT Cice ništa ne bole, osim kaj su ful vruće. I par dana kao prehlađena. I pije mi se kava, inače sam kavoljubac, pa si je skuham i otpijem gutljaj i nemrem?! Onak sve totalno zbunjujuće, nadam se da ne bu opet razočarenje, već 10 mjeseci pokušavamo
    Darija meni je u prošloj izgubljenoj T srce bilo na 6+3. Kad sam nosila sina, nisam kužila ništa do dogovorenog UZV pregleda "mioma" koji je izazivao krvarenje kod svakog keksa pa je to trajalo po 2-3 dana. A zbog neurednih ciklusa nisam ni znala kaj se događa i onda je dr rekao kak je "miom" već 16 tt i lijepo se razvija
    MAMI2 negdje sam pročitala da ti čekaš betu, jesi možda podlegla testiću?
    Usudila bi se reći da ti je sada želja najveća, znaš šta nam se dešava od prevelike želje, malo si i umišljamo simptome, sve sam to već prošla. Ne bih te htjela gasiti nadu ,ali pokušaj se opustiti i ne misliti o tome dok ti ne krene kasniti mjesečnica . Želim ti plusić isto kao i sebi . Vidim da si bila već trudna dali ti je tako bilo i u predhodnoj trudnoći? simptomi?

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Sara 29. prvotno napisa Vidi poruku
    Usudila bi se reći da ti je sada želja najveća, znaš šta nam se dešava od prevelike želje, malo si i umišljamo simptome, sve sam to već prošla. Ne bih te htjela gasiti nadu ,ali pokušaj se opustiti i ne misliti o tome dok ti ne krene kasniti mjesečnica . Želim ti plusić isto kao i sebi . Vidim da si bila već trudna dali ti je tako bilo i u predhodnoj trudnoći? simptomi?
    Sad sam vidila da ti je BT 37 , to je dobar znak Šaljem ti vibre

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •