-
Prvo, ne treba baš uvijek svoj tok misli prebacivati na forum, kao ja s ovim vraćanjem na temu, lol. Našla sam sinoć gdje ste o tome razgovarale, ne znam zašto je meni ostala tema nedorečena u svijesti, možda nisam sve bila pročitala, ili me je previše naljutilo...Inače, to je iz 2. dijela, 91. stranica.
I slažem se s onim kako se diskusija razvila, suptilno gurkanje društva ima vrlo stvarne efekte koje vidim na dnevnoj bazi u drugim područjima, šafran je imala point o muškom lobiju i novcima koji se vrte oko pisanja (ja to konkretno ne znam, vjerujem da je tako), a meni je i mimino pitanje:
Ima li danas u Hrvatskoj muških kantautora?
isto krajnje na mjestu: koliko ta dvojica (koji su sudjelovali u razgovoru i koji su glavom i bradom iz branše) sebe smatraju dobrima, jesu li oni Tekstopisci i Kantautori?
Mislim, neka ovo bude retoričko pitanje, očito su to ljudi koje dobro poznaješ, ali evo, meni to daje na još jedan primjer omalovažavanja ženskog postignuća. Jer Seve je naravno šund, i nije kao Arsen. A svi ti muški na sceni jesu kao Arsen?
Evo, deset domaćih kantautorica, možete ih i poslušati...
A o Sevi ću malo kasnije još...jer mislim da je to kako je važno da se Sevu omalovaži (ako si iole obrazovan i držiš do svog glazbenog ukusa, je li) i svede na sise i guzicu (iako je ona i jedno i drugo, bez sumnje, izdašno koristila i koristi) baš onako jako šovinistički. Po meni, ta žena je fajterica, zajebantica, ima petlju, i što je iznimno, iznimno rijetko, i inače, a još je rjeđe na našoj sceni - sposobna je za samoironiju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma